-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jak se to neotočí celý tak to nechci...
včera jsme měli půjčený na necelej den tohle, protože s 3cx jsme po utržení hrany výkopu už nedošáhli do 4m.....ta sranda od 10:00 do 16:00 stála cca 20tkč i s transportem max 15km a čekací dobou podvalu
-> Marra: a ja si rikam, ze jsou mi ty auta nejak povedomy a pak se mrknu, od koho to je teda ale ty moje zazloutly blinkry kdyz ony ale nekdou nedestruktivne povolit
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no a to je ten problem, pojde ti to aj na linuxe/unixe a pripadne mac os? nepojde... ja kedze denne prichadzam do styku so vsetkymi moznymi operacnymi systemami ci uz doma, v skole alebo v praci potrebujem najlepsie jeden program ktory opbezi vsade...
-> darklord: Já si nemůžu vynachválit rychlost startu, kompatibilitu se všemi formáty a funkce co využívám tam jsou. Léta jsem používal PowerDVD (neumí HD), ale jak jsem vyzkoušel jednou VLC, tak už asi rok neměním a když někomu instaluju OS, tak tam dávám automaticky VLC
-> Mr_Kubas: tak tak, najlepsie je ked sa nemusis na kazdom OS zoznamovat s prehravacom co sa inak ovlada, ma ine funkcie a nikdy nefunguje ako potrebujes. Vlc poznam uz par rokov a nemozem sa stazovat. Skoda len ze neni verzia pre windows mobile