Než se mi v roce 91 dostal do ruky první RAL vzorník, kde byla i "beige", myslel jsem si, že béžovou si ženský vymyslely a žádná taková barva vůbec neexistuje
-> palinator: toto je dan za "nutnost" mat vsade utf8 kvoli diakritike. Keby mala na vyber len to co najde na anglickej klavesnici, tak tieto hovna nevznikaju...
-> King 23.12.21 19:44:16: Na ty štítky bych moc nedal - při poslední inventuře blábolily soudružky něco o tom, že se nám z kanclu vytratil "pořadač černý".. Tak jsem jim musel dodatečně otočit světle šedej plastovej šuplíkovník, na jehož záď dotyčnej štítek kdysi sami kolegovi nalepily.
-> David29 23.12.21 17:21:54: Jiste, to je skutecne spisovna verze vyrazu pro ten pokovenej kus skla. Kuprikladu v boskovicky nemocnici jsem videl na zrcadle inventarni stitek "zrdcadlo nastenne " a v sousedni mistnosti jsem si nad umyvadlem overil, ze se nejedna o preklep
-> Bukaj 06.12.21 14:09:53: na toto je najlepsie skusit nejake internetove fora kde sa tymi haraburdami zaoberaju. Ja som udal dve bedne veci na wartasa na trabime.cz, na bazosi sa prave ozyvali len entity bez schopnosti komunikovat v ziadnom z jazykov, ktore poznam.
-> Bukaj: Treba to skúsiť,odo mňa raz kúpili češi blbosti na fiat 600 a boli z toho nadšený.Tiež mám veci napríklad na ford taunus(to by som rád využil)šteyr fiat 1100,1202-ka či mikrobus nysa ktoré nevyužijem.
-> isti: Nějaké díly po dědovi na Moskviče, bedna dílů na Brouka a pár dalších prkotin. Vesměs věci, které nikdy nevyužiju, ale vyhazovat je mi to líto, když to určitě někomu poslouží...
-> Bukaj: facebook marketplace to je ako bazos, ale stokrat horsie. Tiez som to raz skusil, a odvtedy veci co maju mizivu cenu proste hadzem do komunalu. Nie som tak bohaty na cas a nervy, aby som sa vybavoval s negramotnymi dementami co naslubuju ze pridu a potom len vyhovorky a zatlkanie ci pripadne ma este sprdnu zeby som im mal ja na svoje naklady nadrozmerne veci vozit... Cele zle.