-> dragon_cb_cz: Není to tak dávno, co sem byl služebně v Předlicích v Ústí nad Labem a věř, že i tamní typický obyvatel má na auto v cenové relaci 200 tisíc....
-> Mr._Nosferatu: Tak u té 156 možná ano, ale ono je to dost často i aut za +- 200 tisíc, což mi zas tak málo aby to muselo přitahovat podobné zjevy nepřijde.
-> Jirik_Tuňák1983 11.11.21 12:04:50: Koncern nevím, ten jsem nikdy v inzerci moc nelovil. Jako určitě se taky něco najde, ale že se okolo Alfy motá kopice pochybných existencí a v inzerci se to klenoty jen hemží se dá těžko vyvrátit Vnímal jsem to ještě než jsem si Alfu koupil a byl to jeden důvodů, proč jsem trochu váhal... Máš solidní šanci, že spadneš do škatulky, ve který úplně být nechceš. Něco jako s BMW. A není to chyba těch aut...
-> U-Geen 01.11.21 21:56:21: Co je tam zle? Takto vytržené z kontextu to o ničem nevypovídá. Maximálně o tom, že si holky hrály s autíčkama nebo že výrobní závody zvolily vhodnější motor pro nějaký stroj...
-> U-Geen 01.11.21 21:56:21: Taky znám jednoho, který střílí "i a y" jak mu to zrovna vyjde, ale ten má i přesah do ještě komplikovanější problematiky.
Pro jistotu všude píše M N E s háčkem. Takže: zapomněl, mněl jsem, mněna, zámněna, výmněna atd.
-> palinator 04.10.21 13:52:58: Já zase zaregistroval jednoho člověka, který všude píše univerzálně M N Ě. Takže když něco mělo přijet, tak to prostě mnělo přijet a je schopen tak napsat i slovo umnění.