skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravopis na Virtu
prohledat
2992 příspěvků (zobrazeno 1001 až 1050) od 08.12.2005 do 10.08.2025, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
Čím dál větší bída. Už mi to chodí i v pracovních e-mailech. Jsem zvědav, kde budeme za pár let - u skřeků a posunků. 

Tenhle snad musí prznit rodnej jazkyk schválně: skoda-virt.cz/cz/.../1029
6-magnet-felicie
Cena: 1 750 €
Model: Fabia, Palivo: Benzín, Rok výroby: 2001, Karoséria: Hatchback, Najazdené km: 255976, Prevodovka: Manuálna, Pohon: Predný, Lokalita: Badín
Predám škodu fabiu 1.4MPi 44kw,Poctivích 255 976km prví majitel rv:2001 STK Ek platná do 6.12 2013.1xAirbag,autorádio na CD,centrál,folie,laktová opierka auto má legálne LPG funkčné.Noví olej plus filtre,sylembloky na ramenách,uloženie a tyčky stabilizátora,noví zadní diel vyfuku,nádobka na vodu,noví alternátor,akumulátor,nov é lanká ručnej brzdy,auto je v dobrom stave ale na svoj vek má pár škrabancov.Viac info mob.
Model: Fabia, Palivo: Benzín, Rok výroby: 2001, Karoséria: Hatchback, Najazdené km: 255976, Prevodovka: Manuálna, Pohon: Predný, Lokalita: Badín
Predám škodu fabiu 1.4MPi 44kw,Poctivích 255 976km prví majitel rv:2001 STK Ek platná do 6.12 2013.1xAirbag,autorádio na CD,centrál,folie,laktová opierka auto má legálne LPG funkčné.Noví olej plus filtre,sylembloky na ramenách,uloženie a tyčky stabilizátora,noví zadní diel vyfuku,nádobka na vodu,noví alternátor,akumulátor,nov é lanká ručnej brzdy,auto je v dobrom stave ale na svoj vek má pár škrabancov.Viac info mob.
-> Bukaj: to neni pickup ale srot stejne tak to je jedno....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
pick-up kdysi využívaný pro rozvoz picy? (pizzy)
pick-up kdysi využívaný pro rozvoz picy? (pizzy)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to je po emericku ne
?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Mne více pobavilo "picup"
Mne více pobavilo "picup"

Už jsem viděl různé zkomoleniny tohoto typu auta, ale s pojmenováním "picap" jsem se dosud nesetkal. :)
skoda-virt.cz/cz/.../1734 62-felicie-picap-eko-zapla ceno
skoda-virt.cz/cz/.../1734 62-felicie-picap-eko-zapla ceno
na plne gule 

Ciwe, co totu toě?
-> Fén: Nadoraz

-> Luky: nebo mrtě

-> Fén 26.08.13 02:01:17: Úplně :)
-> Bukaj: Kdo utekl z cele? :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A jak jinak chceš říct, že je něco otevřené dokořán?
-> King: Do kořene
To je logika...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: checkered.blog.cz/0807/do
-koran 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kořán je muj spolužák ze střední 

Když někdo nechá votevřený vokno "dokořán", co sou to ty kořány? :-D
Co je to teď na tý škole učej za novinky? "jaky koliv" a různé ekvivalenty dělení slov se tu objevují čím dál častěji.
skoda-virt.cz/cz/.../1699 36-koupim-skodovku-11?goto post=3...
skoda-virt.cz/cz/.../1699 36-koupim-skodovku-11?goto post=3...
-> MATTESS: byle kola
-> Klubko_: Fakt ? To mě teda vůbec nikdy nenapadlo.. Nicméně dřív jsem měl tarif od kusu a teď paušál, takže.. 

-> Klubko_: ne nutne vzdy .. moj tamtung to nerobi ..
-> Jozka: tak tos za tu dobu musel propsat penez az hruza. Dyt diakritika "uzira" znaky z odesilane sms.
-> Jirik_Tuňák: -> Jozka:

-> Jirik_Tuňák:
Kdy jak.. někdy jen nízkokaloricky a dia, jindy je zasejc to i s kritikou..

-> Jozka 12.04.12 13:46:28:
dobré zjištění
A když jí telefonuješ, tak s ní mluvíš s diakritikou a nebo ne? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 08.02.12 20:47:04: Pro pobavení: snažím se o diakritiku i z mobilu.. asi po třech letech (a mnoha sms) jsem zjistil, že se přítelkyni na jejím přístroji nezobrazuje..

Ach, ten náš slovenčinó
Odpoveď môjho kolegu jednému zákazníkovi:
"Dobrý deň,
ako "verny zakaznik" budet moct tuto vyhodu vyuzit az po datume: 18.5.2012,
Prepoklada nakolko nas ceniik sa neustale meni vsak do tej doby moze prist nova ponuka."

Odpoveď môjho kolegu jednému zákazníkovi:
"Dobrý deň,
ako "verny zakaznik" budet moct tuto vyhodu vyuzit az po datume: 18.5.2012,
Prepoklada nakolko nas ceniik sa neustale meni vsak do tej doby moze prist nova ponuka."

-> minno 20.02.12 13:14:42: Slávek v tom má bordel. 

-> minno: 

auto.bazos.sk/inzerat/...
/Predam-homologycky-klb-la
vy-vonkajsi-na-Skodu-octav
ia.php
"Predam homologycky klb"

"Predam homologycky klb"

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček:

-> castrol: inšpirácia pre Maťula ,tentokrát na popis Feldy

Ja pisu bez diakritiky jen z mobilu (jelikoz tu nejsou samostatne klavesy na znaky s diakritikou, trvalo by mi to psani neumerne dlouho), jako treba ted. :) Traci to co jsem napsal snad smysl diky absenci diakritiky?
-> U-Geen: to su taky ti co nepamataju stare dobre casy
Ja som klavesnicu s diakritikou krvopotne instaloval az pri pisani bakalarky 

-> Fén: ja to mam jeste z dob DOSu a mailu, kdy diakritika = pruser... a ted se toho nejak nemuzu zbavit :-) i diky tomu, ze mam bezne EN klavesnici
-> U-Geen: Hlavně v IT světě. :o)
-> auta.petr: novodoba urcite ne, spis starodoba :-)
Celkem mi vadí, když se píše a to nejenom tady na virtu, bez háčků a čárek. Dost často dá člověku práci rozluštit, jaký vlastně význam má to, co autor napsal. Je to nějaká novodobá epidemie, nebo snad negramotnost?
Možná by stálo za to, si to po sobě přečíst. Takhle nevím, jestli stojí 10 nebo 1100 (a ani čeho vlastně).
zdrub 06.02.12 21:37:13 napsal:
Prodám přední světla Angel Eyes pro Volkswagen Polo 6N r.v. 10/94–8/99, provedení chromové. Světla mají zabudované motůrky ve světlech, součástí je i elektro instalace a blikače. Světla jsou homologovaná. Světla nebyla nikdy namontována!!! Žárovky H7 a 5W bezpaticové, žárovky nejsou součástí. Výrobce FK-Automotive. Cena 10Prodám přední světla Angel Eyes pro Volkswagen Polo 6N r.v. 10/94–8/99, provedení chromové. Světla mají zabudované motůrky ve světlech, součástí je i elektro instalace a blikače. Světla jsou homologovaná. Světla nebyla nikdy namontována!!! Žárovky H7 a 5W bezpaticové, žárovky nejsou součástí. Výrobce FK-Automotive. Cena 1100skoda-virt.cz/cz/.../1580 41-angel-eyes-svetla-polo- 6n
zdrub 06.02.12 21:37:13 napsal:
Prodám přední světla Angel Eyes pro Volkswagen Polo 6N r.v. 10/94–8/99, provedení chromové. Světla mají zabudované motůrky ve světlech, součástí je i elektro instalace a blikače. Světla jsou homologovaná. Světla nebyla nikdy namontována!!! Žárovky H7 a 5W bezpaticové, žárovky nejsou součástí. Výrobce FK-Automotive. Cena 10Prodám přední světla Angel Eyes pro Volkswagen Polo 6N r.v. 10/94–8/99, provedení chromové. Světla mají zabudované motůrky ve světlech, součástí je i elektro instalace a blikače. Světla jsou homologovaná. Světla nebyla nikdy namontována!!! Žárovky H7 a 5W bezpaticové, žárovky nejsou součástí. Výrobce FK-Automotive. Cena 1100skoda-virt.cz/cz/.../1580 41-angel-eyes-svetla-polo- 6n
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Zkrátka a dobře, pár čárek by tam našlo uplatnění.
Zkrátka a dobře, pár čárek by tam našlo uplatnění.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Tohle ti prijde jako projev rozumneho clovek?
Potřeboval bych poradit jaky mam dat svíčky na motor TAZ 1500 je to stejné jak škoda 1203 když jsem snižil hlavu díky.
Potřeboval bych poradit jaky mam dat svíčky na motor TAZ 1500 je to stejné jak škoda 1203 když jsem snižil hlavu díky.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: -> Matthes, záškodník z TechWebu: taky mi přijde, že tady jsou ke čtení mnohem horší "příspěvky"...
skoda-virt.cz/cz/.../1577 32-tapaciry-favorit-obsite -latkou-alebo-cim
skoda-virt.cz/cz/.../1577 32-tapaciry-favorit-obsite -latkou-alebo-cim