skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravopis na Virtu
prohledat
2992 příspěvků (zobrazeno 1051 až 1100) od 08.12.2005 do 10.08.2025, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ????
-> Jura_Favorit: to je moc

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale aj ano aspon si spravis predstavu
-> castrol: Stoji to za to cist?
-> Jura_Favorit: ledva ledva som to precital

Není to virt, ale jelikož jsem právě ve starých mailech objevil věci nevídané, co jsem měl už dávno za ztracené, nedá mi to nepodělit se s vámi...
Krátká předmluva - je to z dob největší slávy ŠFK, objevil se tehdy nějaký "Skipi" a zaspamoval SZ všem v ten okamžik přihlášeným s následující zprávou:
„chtelsemse zeptat nejdemi auto do otacek as poslapnuti pedalu 3 paktous nedela jen poprvni nastartovani jinakne mam strikacku napistemi odepovedi na lochman5@seznam.cz conejdrif prodim“ a totéž hodil i do fóra a na chat.
Ozval jsem se v dobré víře, níže je přepis celé komunikace
Jura: Ahoj, tak píšu na ten tvůj problém z Fávoklubu. J
- ano mam nejdoumi otacky proprvnim nastartovani
Jura: no vždyť říkám... trochu se rozepiš :)
- budesmne furt otravovat neboco
Jura: to je vtip?
- prominte alke psalmi tadijeden magor vite anadavalmi atto hodim dosrotu avihrozovalmi taksem mislel zetoje ion vite tak prominte moc se omlouvam mamrat mičovehry a ratsi znekym četuju
Jura: ty jsi magor...
- ale vinejste magor mroboha mne psal nakej kluk anemislim vas prosim vas zprvi janemislel vas sito pozadne prectete ajemi divni ze mate naimejlu lochman vite apisetemi hnet potom comi psal tamten poraditemiteda nebone
Jura: Cože, jakej lochman?
- já taky ne ale moznaje pribuznej jasem taki takovej jasem zdecaku agde si vzal majla takmne poradi us semsety omluvil zetonebilo navite
Jura: jak kde jsi vzal maila... však jsi mi sám psal do SZ „chtelsemse zeptat nejdemi auto do otacek as poslapnuti pedalu 3 paktous nedela jen poprvni nastartovani jinakne mam strikacku napistemi odepovedi na lochman5@seznam.cz conejdrif prodim“ ...
- aproc sihovzal neco potrebujes
Jura: proboha...
- notak proc sis vzal muj imejl jachci vedet duvot natosnat pravomam anemas mejla natoho disiteda nelzes
Jura: pane Bože, je tohle vůbec možný? Zahltil jsi fórum, chat i SZ svým dotazem...
- jo ale tises ten cosemsi snim psal as dorana napis
Jura: jaky dorana?
- visco disi neco nemas nabidnout natu otazku cosemtam daval nanetu takmi nepis jo mas nakej problem visco usmi nepis nebosi zistim tvije ip jo a pocitejstim zehomam hnet
Jura: počítám, 1+1 = 3
- hele zeknutito tagle ses vlezlej akazdimu tak lezes doprdele nebo co tosi vse musis vinutit co tivole pokoj jo adejmij nekoho jiniho parobuka
Jura: nech se vyšetřit synku, jsi nebezpečný sám sobě...
- hele nigdo tadi otebe namazajem jo taksib jo laskave us
Jura: a kdo komu psal jako první magore? Napřed otravuješ a pak toto? To jsem ještě nežral toto, fakt...
- beres cizi imejli gdisto nigdo nechce takcojako jajo jo aver tomu ze site najdu jo laskavese uklidni nigdo natvi keci nema naladu jo beres cizi imejli gdisto nigdo nechce takcojako
Jura: už nepiš
------------------------- -------------------------- -----------
A kdo by pochyboval o reálnosti, nechť navštíví tento Facebook profil: www.facebook.com/tomas.lo chman?sk=wall
Nebo hodí jeho mail do Google 
Krátká předmluva - je to z dob největší slávy ŠFK, objevil se tehdy nějaký "Skipi" a zaspamoval SZ všem v ten okamžik přihlášeným s následující zprávou:
„chtelsemse zeptat nejdemi auto do otacek as poslapnuti pedalu 3 paktous nedela jen poprvni nastartovani jinakne mam strikacku napistemi odepovedi na lochman5@seznam.cz conejdrif prodim“ a totéž hodil i do fóra a na chat.
Ozval jsem se v dobré víře, níže je přepis celé komunikace

Jura: Ahoj, tak píšu na ten tvůj problém z Fávoklubu. J
- ano mam nejdoumi otacky proprvnim nastartovani
Jura: no vždyť říkám... trochu se rozepiš :)
- budesmne furt otravovat neboco
Jura: to je vtip?
- prominte alke psalmi tadijeden magor vite anadavalmi atto hodim dosrotu avihrozovalmi taksem mislel zetoje ion vite tak prominte moc se omlouvam mamrat mičovehry a ratsi znekym četuju
Jura: ty jsi magor...
- ale vinejste magor mroboha mne psal nakej kluk anemislim vas prosim vas zprvi janemislel vas sito pozadne prectete ajemi divni ze mate naimejlu lochman vite apisetemi hnet potom comi psal tamten poraditemiteda nebone
Jura: Cože, jakej lochman?

- já taky ne ale moznaje pribuznej jasem taki takovej jasem zdecaku agde si vzal majla takmne poradi us semsety omluvil zetonebilo navite
Jura: jak kde jsi vzal maila... však jsi mi sám psal do SZ „chtelsemse zeptat nejdemi auto do otacek as poslapnuti pedalu 3 paktous nedela jen poprvni nastartovani jinakne mam strikacku napistemi odepovedi na lochman5@seznam.cz conejdrif prodim“ ...
- aproc sihovzal neco potrebujes
Jura: proboha...
- notak proc sis vzal muj imejl jachci vedet duvot natosnat pravomam anemas mejla natoho disiteda nelzes
Jura: pane Bože, je tohle vůbec možný? Zahltil jsi fórum, chat i SZ svým dotazem...
- jo ale tises ten cosemsi snim psal as dorana napis
Jura: jaky dorana?
- visco disi neco nemas nabidnout natu otazku cosemtam daval nanetu takmi nepis jo mas nakej problem visco usmi nepis nebosi zistim tvije ip jo a pocitejstim zehomam hnet
Jura: počítám, 1+1 = 3

- hele zeknutito tagle ses vlezlej akazdimu tak lezes doprdele nebo co tosi vse musis vinutit co tivole pokoj jo adejmij nekoho jiniho parobuka
Jura: nech se vyšetřit synku, jsi nebezpečný sám sobě...
- hele nigdo tadi otebe namazajem jo taksib jo laskave us
Jura: a kdo komu psal jako první magore? Napřed otravuješ a pak toto? To jsem ještě nežral toto, fakt...
- beres cizi imejli gdisto nigdo nechce takcojako jajo jo aver tomu ze site najdu jo laskavese uklidni nigdo natvi keci nema naladu jo beres cizi imejli gdisto nigdo nechce takcojako
Jura: už nepiš

------------------------- -------------------------- -----------
A kdo by pochyboval o reálnosti, nechť navštíví tento Facebook profil: www.facebook.com/tomas.lo chman?sk=wall

-> Jirik_Tuňák: más záujem o kurz maďarčiny? 

-> Jirik_Tuňák: 

-> darabos: Já nevím jak se to píše u vás v Maďarsku. 

ja som alergicky na s, so a z, zo.....ako sa to da zle napisat?
-> su.tech 27.01.12 13:16:16: A pak se musí jít převlíct. 
-> pro všechny pipíšky : Sice to byl překlep, ale jednou jsem tady viděl název dílu, který se mi velmi líbil - prodám IMPURY.

-> pro všechny pipíšky : Sice to byl překlep, ale jednou jsem tady viděl název dílu, který se mi velmi líbil - prodám IMPURY.

Kdo z nás je bez viny?
Občas každý chtě-nechtě ustřelí. 

-> Jirik_Tuňák: tak on celkově příspěvek bez jediné hrubky napsat neumí...
-> Tomaso435: Takže místo leštění oháňky studuj ČJ. 

-> Jura_Favorit: Ono i jeho "by sme" není žádný hurá. 

-> Jura_Favorit: 

-> Jura_Favorit: no vidiš jak mi to jde 

Tomaso435 27.01.12 12:47:26 napsal: ne že bych oplíval bezchybnejma textama
No to tedy fakt neoplÝváš
No to tedy fakt neoplÝváš

ne že bych oplíval bezchybnejma textama
skoda-virt.cz/cz/.../1575 93-prodam-predni-tuning-na razdnik-na-vw-golf-4 ale jesi řídí stejně jako píše. tak potěš. nárazdník...
možná by sme mohli udělat i kapesní slovník cizích slov
už máme zrdcátka, nárazdník, silemblok bych předělal na silendblok :-D ... něco ještě dál? :-D
skoda-virt.cz/cz/.../1575 93-prodam-predni-tuning-na razdnik-na-vw-golf-4 ale jesi řídí stejně jako píše. tak potěš. nárazdník...
možná by sme mohli udělat i kapesní slovník cizích slov
už máme zrdcátka, nárazdník, silemblok bych předělal na silendblok :-D ... něco ještě dál? :-D
Tak mě dneska rozložilo toto:
Už tradiční SAMOZDŘEJMĚ
skoda-virt.cz/cz/.../1564 13-ivanovo-rapid-z-malty
A tady ZVĚDŠÍŠ pevnost karoserie
skoda-virt.cz/cz/.../1570 33-jak-na-ram-1
Od VHML je tam jenom překlep, ale je srandovní:
tyhle auta treba jo, protoze maji primo homogovanej konkretni ram…

Už tradiční SAMOZDŘEJMĚ
skoda-virt.cz/cz/.../1564 13-ivanovo-rapid-z-malty
A tady ZVĚDŠÍŠ pevnost karoserie
skoda-virt.cz/cz/.../1570 33-jak-na-ram-1
Od VHML je tam jenom překlep, ale je srandovní:
tyhle auta treba jo, protoze maji primo homogovanej konkretni ram…

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : poslední reakce je lahůdka :)
"....čau
mam taky topeni Pisek 400kč dištak se ozvi..."
"....čau
mam taky topeni Pisek 400kč dištak se ozvi..."
Tohle si sem zaslouží dát.
vetes91 09.01.12 21:43:50 napsal:
mle bych tayk jendo prerov
skoda-virt.cz/cz/.../1568 87-topeni-felicie-7?gotopo st=2...
vetes91 09.01.12 21:43:50 napsal:
mle bych tayk jendo prerov
skoda-virt.cz/cz/.../1568 87-topeni-felicie-7?gotopo st=2...
-> Jura_Favorit: 

-> Sejki: ano ano, 100% stav, sice korozí vyžraná díra jak do prdele, ale to je jen povrchovka.. 

me se nejvic libi inzeraty typu, 100% stav, jen jsou spatne prahy, spatne lemy, tece olej, atd ... :-D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : vsetko vymyslene ako on
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : určite tam má svoj mail
No to je už fakt demence... pošlete mu co nejvíc odpovědí s neplatným mailem - když se tak nudí, ať má co číst.
-> castrol: Imro z paneláku

-> castrol 30.12.11 22:23:35: Chlapec sa asi nudil ,no
-> Don_pepe: asi hej
-> castrol: už i v blázinci mají net...
inzerat na bazos.sk auto.bazos.sk/inzerat/...
/Felicia-13-MPi.php
Predam Škodu feldu 1cela trojka... ale zaradiš aj 54ku ked chceš... očohrana z boku trochu ale len trochu teda dosť... fotky nechcite ani videieť ale ked budete tak vam teda pošlem a čo som chcel že pišta povedal že dobra že to ma turbo GT koniky pod kapotou a že za 1500 je tvoja more... ale bo aj 1600.. v akcii...

Predam Škodu feldu 1cela trojka... ale zaradiš aj 54ku ked chceš... očohrana z boku trochu ale len trochu teda dosť... fotky nechcite ani videieť ale ked budete tak vam teda pošlem a čo som chcel že pišta povedal že dobra že to ma turbo GT koniky pod kapotou a že za 1500 je tvoja more... ale bo aj 1600.. v akcii...

-> Tuner#2 20.12.11 23:45:45: "akcepatce" nevím, ale akceptace bych věděl (ač teda vůbec nevím souvislosti, takže netuším, na co narážíš, takže pokud to byla jen řečnická otázka, ignoruj moji odpověď).
-> U-Geen 21.12.11 23:17:35: Za chvíli z toho budou sloní bobky. 

-> U-Geen: mazec
-> U-Geen: solensbloky???
keby sme boli na inej stranke tak dam like...

dalsi forma, tu jsem jeste nevidel :-)
solensbloky
skoda-virt.cz/cz/.../284- majkl-skoda-136-glse?gotop ost=2...
solensbloky
skoda-virt.cz/cz/.../284- majkl-skoda-136-glse?gotop ost=2...
-> Tuner#2: hovorove neni nespisovne...
-> Tuner#2: schod ≠ shoda, neboli to zcela mění význam, jak slova samotného, tak i daného slovního spojení. Dle mého názoru se jedná o hrubku a využil jsem tedy téma, pro to určené. Nějaké bití psů si prosím nechej od cesty a dej mi laskavě pokoj. Vidím, že máš opět potřebu se s někým dohadovat, nicméně mne z tvých infantilních elaborátů laskavě vynech, děkuji.
-> VeTeV 21.12.11 00:18:35: NJ hrubka jak Brno...
Nebýt toho dovětku pod čarou, tak to doteď nevím
asi proto můj příspěvek začíná slovy: "Ano píšu hovorově"
Už se těším, až se tady objeví Tě, jakpak, copak apod. NJ když chceš psa bíti, hůl si vždy najdeš...
Nebýt toho dovětku pod čarou, tak to doteď nevím

Už se těším, až se tady objeví Tě, jakpak, copak apod. NJ když chceš psa bíti, hůl si vždy najdeš...
-> Tuner#2: já jen v tématu, které je k tomuto určené, poukázal na hrubou gramatickou chybu (ne na překlep apod.). Mluvený projev se poněkud liší od projevu psaného, ale to je jen poznámka pod čarou.
-> stika87 20.12.11 23:50:40: Z toho se už nevykroutíš, holt máš po svezení v Mostě
(byl to JOKE trubko
).

-> Tuner#2: no ja asi tezko 

-> Tuner#2: brat na vedomie???
-> stika87 20.12.11 23:48:20: Díky, tak už tuším kdo to psal