skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravopis na Virtu
prohledat
2991 příspěvků (zobrazeno 2551 až 2600) od 08.12.2005 do 06.12.2024, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Mr_Kubas: 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo před chvíli vlastně jo 

-> Mr_Kubas: a nebo na mých, viď 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo tak to já si spravím chuť na svých příspěvcích 

-> Mr_Kubas: no a právě z toho ty papíry budeme mít my 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To nepopírám, jen mám kolikrát co dělat, abych to po něm přeložil.
-> Mr_Kubas: asi má papíry na hlavu... jednou je budeme mít všichni, až se tu z toho zblázníme... 

-> Borin - Král tuzerů: Tak jsem to nemyslel, ale narážel jsem na to, že je to adept na "Pravopisce virtu".
-> Mr_Kubas: Nevšiml jsem si že už tu je...holt tu nejsem pořád 

-> Borin - Král tuzerů: Tenhle člen už tu byl několikrát zmiňován, na tohle už musí mít "papíry", to jinak není ani možný.
skoda-virt.cz/cz/.../4807
-felicie-mpi?gotopost=2... docela mě dostal popis fotky leštěna plinová vspjera a v popisu něco málo, ale tohle mě dostalo...

Tak jsem viděl další perličky, resp. slova a spojení :
1) vyděl jsem
2) řazení jde s těška
3) jest-li
4) pružiny si sedli
Tak tady máte a já jdu blejt, páč za chvíli se lidi začnou vyjadřovat skřeky, posunky a obrázkovým písmem.
Tam moc hrubek udělat nepůjde, max. můžete nakreslit mamutovi o dvě nohy víc, což se pokládá taky za hrubku.
1) vyděl jsem
2) řazení jde s těška
3) jest-li
4) pružiny si sedli

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
-> Nwkt: No jo ale třeba mě zarazilo to že když jsem kupoval více předmětú od jednoho člověka a on mi napsal třeba 3 komentáře tak se mi započítal pouze jeden (ale to bylo v době kdy jsem teprve aukro prozkoumával) teď už mám 3 modré hvězdy tj.98 komentářů
-> Nwkt: No jo ale třeba mě zarazilo to že když jsem kupoval více předmětú od jednoho člověka a on mi napsal třeba 3 komentáře tak se mi započítal pouze jeden (ale to bylo v době kdy jsem teprve aukro prozkoumával) teď už mám 3 modré hvězdy tj.98 komentářů
taky dobra perla :-D asi se nemohl rozhodnout
skoda-virt.cz/cz/.../1252 25-vstahuje-se-eko-dan-na- telesne-postizene?gotopost =2...
skoda-virt.cz/cz/.../1252 25-vstahuje-se-eko-dan-na- telesne-postizene?gotopost =2...
Když někdo nemá svůj den...
Plisek 04.01.10 20:21:54 napsal:
přemejšlím o prodeji toho to budíky bul kopovan jako nový ale nezdáse
mi to má natočen 3km kolik by jste popřípadně nabídli děkuji
skoda-virt.cz/cz/.../1252 56-budik-v-milich
A ten co tam přicpal další inzerát je asi Tatar

Plisek 04.01.10 20:21:54 napsal:
přemejšlím o prodeji toho to budíky bul kopovan jako nový ale nezdáse
mi to má natočen 3km kolik by jste popřípadně nabídli děkuji
skoda-virt.cz/cz/.../1252 56-budik-v-milich
A ten co tam přicpal další inzerát je asi Tatar

-> petr s:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Za baterku do noťase 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.01.10 23:24:00: prodam obívací stěnu levně
A ja mam jednu cervenoooou 

-> Nwkt: Za co?
-> Nwkt: Aha, jen prvni transakce, tak to jo, ja od par lidi koupil vicero veci 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já mam 58 momentálně, zejtra by mohl bejt další bod 

-> petr s: Hus 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak tenhle prodejce je spolehlivější jak ty
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aukro má systém komentářů, které umožňují vyjádřit názor na uživatele, s nimiž byla ukončena transakce. Můžete okomentovat rychlost doručení, jak odpovídá popis skutečnosti, atd. Komentáře mohou být pozitivní, neutrální nebo negativní. Za každý pozitivní komentář od uživatele, který se účastnil transakce poprvé, dostane uživatel Aukra jeden bod. Za každý negativní ztrácí jeden bod. Neutrální komentář nezmění hodnotu bodů.
-> Nwkt: A nevis jak je to s bodama? Ja mam asi 60 aukci - par komentaru neni... A mam 49 bodu 

-> petr s: Ale zluty, ja mam uz modry, hec
Teda jednu zatim.

-> Nwkt: za 4 aukce jsou 4 hvězdičky?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Hele radši ne 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo a rovnou sy to vodněj může koupyd 

-> Nwkt: Plzen, se di podivat co to je za kokota kdyz to mas za rohem 

LOL
prodam obívací stěnu levně viz foto rpzměru pošlu imeilem jen vážný zájemciwww.aukro.cz/item86663400 9_prodam_obivaci_stenu.htm l
prodam obívací stěnu levně viz foto rpzměru pošlu imeilem jen vážný zájemciwww.aukro.cz/item86663400 9_prodam_obivaci_stenu.htm l
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tys měl h**pravdu

-> Kaprof: A ja, tak zalez 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak samozrejmě spravně to řekl jenom fén

-> Kaprof: Ani jedno neni dobre uplne takze zadna vyhra 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.01.10 15:19:12: 

-> Kaprof: Nastesti jsem se nevsadil

-> Jaktak: měkké takže vysol kamaradovi flašku

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ted jsi me uplne splet
Proste veta lidi jsou blb. jaky i/y tam ma bejt, podle me y. Dohadujeme se totiz s kamaradem.

-> Jaktak: Ale pokud chces vyslovene lidi, tak ty lidi sou blby.

-> Jaktak: Ani jedno... Lidé jsou blbí, jako mladí.
-> Fén: Neni to zadnej chytak jen jsem ted na to narazil a nejsem si uplne jistej
-> Jaktak: Lidstvo je blbé. :o))
Co je prosimvas dobre gramaticky?
a)lidi jsou blbý
b)lidi jsou blbí
a)lidi jsou blbý
b)lidi jsou blbí
-> Borin - Král tuzerů: asi
-> MATTESS: Tomu určitě blbne klávesnice (joke)