skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravopis na Virtu
prohledat
2991 příspěvků (zobrazeno 2501 až 2550) od 08.12.2005 do 06.12.2024, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák 04.02.10 14:45:54: leda bych tam učil matematyku, na ten češtin nemám nerva 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 04.02.10 13:45:09: tak když mu to někdo (asi kolemjdoucí na ulici) řek, tak to bude asi pravda, ne? 

-> Jirik_Tuňák 04.02.10 13:39:10: nějak mi ta adresa nefunguje 

-> Jirik_Tuňák 04.02.10 13:38:07: holt komu není rady, tomu není pomoci 

-> dominique: 

skoda-virt.cz/cz/.../4820
9-niake-dobre-skodovacke-v
idea
Niake ked uz znamena ziadne.Tak neviem preco tam prispievaju
Niake ked uz znamena ziadne.Tak neviem preco tam prispievaju

-> Jirik_Tuňák: já do toho nejdu - na to nemám nerf - by to semnou šlehlo vo zem a ty bys pak na mou osobu najel vozem :-))
-> Honza120L: Nebudeme pořádat nějakí kursi ČJ ? Bi se na tem dali vidělat pěkní prachi. Tadi svláště. Víšku platu bisme sy pak určily na mýstě, podle lidí, který by chodily. Pro ti nerozhodní lidi bisme mohly udělat dny otvýracích hodin a ony by se pak rozhodly jestly chcou nebo nechcou. 

tak ho nechajte být - maximálně mu zčerná žalud až dostane ránu a pochopí rozdíl mezi Skrat veverkou a slovem Zkrat :-))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jj, Obecná škola. "Když na to šáhnu a nezčernám, můžu na to pustit montéry." 

-> Jirik_Tuňák: Kdo vi
Psat neumi a kdyz se ho zeptam, co mysli tim skratem baterky tak z nas dela blbce... Prece mu eletrikar rekl ze tam je zkrat...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takže tam bude fakt v motoru ta veverka a žalud za volantem ? 

-> Jirik_Tuňák: Nojo, on se jeste rozciluje a pritom tomu prd rozumi. Zkrat na baterce neni zadna sranda, to by mu neco uz zaclo davno horet. Takze jestli s tim jezdi, tak to zkrat nebude.
skoda-analfabet-virt.cz 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A totok je taky gut.
skoda-virt.cz/cz/.../1267 76-vecne-vyskratovana-bate rka-felda
hlavně důvod uzavření tématu, taky to "vydíš" ?
Jo a ten "Skrat", není to ta veverka z Doby ledové, jak furt honila ten žalud ?
Možná, že kdyby nasypal do motorového prostoru dva pytle žaludů, tak by se Skrat uklidnil a přestal by votravovat.
skoda-virt.cz/cz/.../1267 76-vecne-vyskratovana-bate rka-felda
hlavně důvod uzavření tématu, taky to "vydíš" ?

Jo a ten "Skrat", není to ta veverka z Doby ledové, jak furt honila ten žalud ?

Možná, že kdyby nasypal do motorového prostoru dva pytle žaludů, tak by se Skrat uklidnil a přestal by votravovat.

Jako to se na mě nezlobte, ale tenhle dotaz na "spojleri" to je na mě už prostě moc silný kafe
skoda-virt.cz/cz/.../1268 25-spojleri-bez-atestu

skoda-virt.cz/cz/.../1268 25-spojleri-bez-atestu
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neznáš nový svyjmenovaný slovo po V

-> MATTESS: nejde my to otvýrat 

MATTESS 03.02.10 20:36:27 napsal:
tvrďák
skoda-virt.cz/cz/.../1268 15-z avarene-kliky-rapid-p omoc
Fakt přestávam chápat proč je tu ikonka HLEDEJ když ji nikdo nepoužívá a radši založí další téma které se tady opakovalo nejmíň stokrát

tvrďák

skoda-virt.cz/cz/.../1268 15-z avarene-kliky-rapid-p omoc
Fakt přestávam chápat proč je tu ikonka HLEDEJ když ji nikdo nepoužívá a radši založí další téma které se tady opakovalo nejmíň stokrát

-> Syny: zřejmě trochu indysponován 

Tak tohle je dost skoda-virt.cz/cz/.../1263
85-kdo-to-koupi-neprohloup
i?gotopost=2... 

Tradicni slovo :) skoda-virt.cz/cz/.../1263
62-zrdcatka-m3-maska-panel
teď sem četl u jednoho auta posylovač 

-> RON: myslíš "zamikání spátečky" na "origo elkektronech" ?? 

-> MATTESS: já myslel že dětská práce je zakázaná?
Zrovna s tímhle nemám problém, to si tak nějak hlídám, ale taky jsou jisté části mluvnice se kterými si nevím rady... třeba když se píše o pánovi nebo obdobný tvar jiného slova tak nikdy nevím co tam má být na konci

Zrovna s tímhle nemám problém, to si tak nějak hlídám, ale taky jsou jisté části mluvnice se kterými si nevím rady... třeba když se píše o pánovi nebo obdobný tvar jiného slova tak nikdy nevím co tam má být na konci

-> Nwkt: Inu Plzen je město neomezenych možnosti od pravnickejch fakult po plasticky chirurgie:o))
-> MATTESS: Když sem tam byl naposled tak tam byli dva kluci, asi se nechali přešit
skoda-virt.cz/cz/.../1260
35-skoda-octavia-1-6-75kw-
rok-2001?gotopost=2... přidáme jeden k lepšímu
skoda-virt.cz/cz/.../1258
92-koupim-predni-cira-skla
-svetel-skoda-120-m
"nabýdněte" mu něco na "rejpida"
"nabýdněte" mu něco na "rejpida"

-> Mr_Kubas: to je taky klika, jinak bych těm blbečkům něco odpověděl 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jojo, teď to pan vedoucí uzamkl 

-> Mr_Kubas: od toho už jsem četl něco ve fóru... zkusim to najít
aha, tak to byl ten po x-té opakovaný dotaz že chce vytvořit galerii u svýho auta... tak já chápu že každý nemůže být génius, ale poslední dobou zdá se mi, že to je až moc... (myšleno všeobecně, ne jen o jednom člověku)
aha, tak to byl ten po x-té opakovaný dotaz že chce vytvořit galerii u svýho auta... tak já chápu že každý nemůže být génius, ale poslední dobou zdá se mi, že to je až moc... (myšleno všeobecně, ne jen o jednom člověku)

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Respektive "re5pekt"
BTW. Další adept
skoda-virt.cz/cz/.../6570 -carlos-skoda-100?gotopost =2...

BTW. Další adept

skoda-virt.cz/cz/.../6570 -carlos-skoda-100?gotopost =2...
-> Mr_Kubas: píše se to "rezpekt" 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Protože má z tebe asi respekt 

no to je záhul

-> aceboss: tak tak... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 14.01.10 19:05:08: Ty kravo... ale silentblok napsal dobre 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Tag sy s toho neuztřýkni 

Ty woe český pravopis se musí v hrobě otáčet o 106
Každý udělaá chybu i já,ale co je moc to je moc.

-> Mr_Kubas: ale chápeš tu koNbinaci woe, sem ty podložki koupyl tag lewně že stoho mám zkoro krámi 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Čemu se divýž, dyš má v prácy fofr? Já teť taki pýšu v richlosti, tag nad tim nepřemíšlým 

-> Mr_Kubas: hele mě něco říkej jak píšu, koukni na tohle: skoda-virt.cz/cz/.../1257
78-co-tahle-konbinace
konbinaci, tědleh, gumi, sériji, krámi, sevšim, ale nejvíc mě rozesmály (nebo rozesmáli aby to pasovalo?) podložki

konbinaci, tědleh, gumi, sériji, krámi, sevšim, ale nejvíc mě rozesmály (nebo rozesmáli aby to pasovalo?) podložki

Tak zas dlouho nic nebylo, tak přidám odkaz na jednoho experta... fakt dobrej, inzerát jak noha
- "koupim nejaki jety ale dobry hapecka"
skoda-virt.cz/cz/.../1256 72-hp-sporting-20

- "koupim nejaki jety ale dobry hapecka"
skoda-virt.cz/cz/.../1256 72-hp-sporting-20
-> MATTESS: Ten popis je taky saigon...