From Paris with Love - slušný filmek. Název mě zprvu nezaujal, ale až když jsem zjistil, že režie Luc Besson (Kurýr 1, Taxi apod.) a jednu z hlavních rolí hraje Travolta tak jsem do toho šel a podle mě dobrý filmek... doporučuji.
→ Gemini: Jinak byl velmi velmi dobrej film i Pád třetí říše. Díky za doporučení, poslední dobou sháním filmy o 2.SV a tenhle jsem možná kdysi viděl a zalíbil se mi.
-> Jirik_Tuňák: jj Hlidac c.47 vyborny. Jinak sem tam se na nejaky cesky film kouknout da, vetsinou to jsou takovy odpocinkovy veci... pokud to neni nejaka Troska teda :)
Teď jsme dokoukali Hlídače č.47. Nemůžu říct křivého slova, výkon Karla Rodena byl výborný. Vladimír Dlouhý byl také velmi dobrý. Dlouho se mi nestalo u českého filmu, abych zíral s přítelkyní tiše na dobíhající titulky. Pro mě zážitek...
Jenom mě překvapují tak výrazné výkyvy české kinematografie. Od totálních sraček k takto nadprůměrným filmům. Bohužel sračky převládají.
O víkendu jsem po dlouhý době vytáhl manželínu do místního sinestáru,chtěla vidět Ženy v pokušení,sice spíš pro baby ale vida v obsazení Jirku Macháčka,risknul jsem to. Balzerová tam hraje tak,jak jsem ji ještě neviděl a ani bych takovej vodvaz od ní a v jejím věku nečekal,nadržená máma svý dcery,která prochází rozvodem,nemá chybu,ty její hlášky zabraly pokaždý. Pokud si chcete doma urvat kladný body a pobavit se oba,vřele doporučuju.
-> Mr_Kubas: Mám ty díly už zapsaný v paměti. Co dělal mladej, tak to samé vyvádí ve druhém starej. Krom toho jsou tam určitý nezapomenutelný momenty. Třeba jak se pan Potměšil zarazí, když se při vstávání podívá na fotku nedávno zemřelé manželky, nebo když si mladej Hrušínský promítá filmy s jeho mámou, to je celkem síla ustát se suchým okem i pro mě a to jsem to viděl kolikrát.
-> Jirik_Tuňák: Koukali jsme na oba díly, sice po xy-té, ale pořád rádi. A zrovna teďka jsem tam opět obdivoval herecký výkon pana Potměšila, nezapomenutelná role
A číhli jsme na nezapomenutelný Discopříběh. Možná se budete tlemit. Ale je to skvělej film. Pan Potměšil je nezapomenutelný filmový táta a trochu mi připomíná toho mého.
I můj taťka se při reprízách na tyhle filmy rád podívá. Navíc se odehrává v Plzni a je fajn vidět ty rozdíly a poznávat různý místa. Taková oddychovka, oba dva díly.
Včera jsem koukal na Nově na Božskou relikvii a při jedný honičce, kdy Jackie Chan ujížděl padouchům, tak se těm padouchům podařilo nabořit hundrtku Nevěřil jsem vlastním očím, ale fakt to byla stovečka, tmavě zelená