-> Syny: Jo jo Sherlocka jsem viděl pár měsíců zpátky a je to slušný. Takové oživení oproti těm klasickým verzím. Akční.
Já pořád čekám na Iron man 2 až se objeví. Jednička zajímavá chci vidět co se z toho vytvořilo dál.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Na jaky film čučite?
Ten film ještě nevyšel, ale určitě ho chci vidět i když mě moc TV a filmy neberou, tak bych chtěl hrozně vidět ten film o Rallye s Danem Landou:-)
Poradte nekdo nejakej film :)
a naopak ja doporucuju Sherlock Holmes - mazec film
a naopak ja doporucuju Sherlock Holmes - mazec film

-> VeTeV: Ano, ano, už déle jsem ho chtěl vidět.

-> Karlos (WIO46): tento fil je jiz kult a nema chybu :-)
-> Mr_Kubas:

Tak já jsem dnes zhlédl film "Spalovač mrtvol". Řekl bych velmi zajímavý film, který stojí za to zhlédnout a nikoliv jen zapnout jako kulisu. Hrušínský hraje apatického psychotického magora uplně dokonale.
aneb "Dáš si rakvičku, nebo věneček?"
aneb "Dáš si rakvičku, nebo věneček?"

-> Tomaso435: Doblba, což 
Muk, ani nemuk *Plesk* *Mlask*

Muk, ani nemuk *Plesk* *Mlask*

......Tys Nás neska mohl výst do práce zadarmo. My se ještě uvidíme....Di do vole prdele

dneska jsem dokoukal Ohněm a mečem, podle románu H. Sienkiewicze. Knihu jsem dočetl minulej tejden, tak jsem se mohl pustit i do filmu - čtyři díly po padesáti minutách... ale můžu doporučit
-> darabos: Já jsem našel verzi i se zabudovanými titulky 

ja som si stiahol titulky "To fast to race" a "Still to fast to race" uz len najst si cas na to...
-> Jirik_Tuňák: Checknul jsme si to na CSFD a vypadá to zajímavě. DVD už mám připravené vedle přehrávače, ale dneska už to nedám, kór když je to tak dlouhý

-> Mr_Kubas: 144 minut
a pak poreferuj

-> Jirik_Tuňák: Ještě ne, ale mám ho tu na DVD. Jestli říkáš, že je dobrej, tak ho zařadím do zítřejšího programu 

Teď jsme dokoukali s Karkulkou "Motýlka (1973)". Ona to předtím ještě neviděla, já jsem se k tomu rád vrátil. Resp. jsme si pustili Rain mana (1988), a pravidelně si pouštíme třeba dva skvělé snímky se stejnými herci dva dny po sobě.
Steve McQueen a Dustin Hoffman, no, to nepotřebuje komentáře.
Steve McQueen a Dustin Hoffman, no, to nepotřebuje komentáře.

I love you Phillip Morris
strasnej homofilm

včera Podfu(c)k - výbornej Brad Pitt v roli cigoše, dneska Obvyklí podezřelí...
neni nad premium account na rapidu
neni nad premium account na rapidu

-> tonek.favo: tiez sa mi lubi pit stop :-D
Já teď čučím na AUTA
(ten PITSTOP je nejlepší
) a nějaký ty BOBULE, VYBIJENÁ taky dobrá věc 

Čumím na Star trek nová generace 

Momentálně Norimberský proces

Naposledy na tento film, doporučuji. Skvělej a Russell Crowe nemá chybu.... Viděl jsem to podruhé po několika letech.
www.csfd.cz/film/4543-cis ta-duse
www.csfd.cz/film/4543-cis ta-duse
-> Kaprof: Přesně to jsem chtěl dodat, ale nějak jsem na to zapomněl... Dabing byl opravdu děsnej... 

-> Mr_Kubas: s českym dabingem je to o exkrementu 

Kaprof 16.04.10 22:57:17 napsal:
Bratrstvo neohroženych… Teď to dávaj na ČT1 s CZ dabingem.
Bratrstvo neohroženych… Teď to dávaj na ČT1 s CZ dabingem.
máte někdo aktuálně zajímavý film s tématem auta? dík
-> Mr_Kubas:
Njn, taky jsem tam chtěl zrovna něco najít (hodnocení jednoho filmu). Jediné, co jde, tak je Kniha Džunglí
Njn, taky jsem tam chtěl zrovna něco najít (hodnocení jednoho filmu). Jediné, co jde, tak je Kniha Džunglí

-> 1560: Někdo chce holt propagovat Knihu džunglí a docela se mu to vede
Safra a to jsem si chtěl pohledat ještě pár tipů na filmy, tak holt musím počkat až sejmou toho hackera 

-> 1560: Tak to bude asi nějakej hacker
Už jsem se lekl jestli mi to nepobláznil vir 

-> Mr_Kubas:

Nějak se mi zbláznilo csfd.cz, ať kliknu kam kliknu furt tam mám jenom Knihu džunglí 

-> U-Geen: Lemony Snicketa jsem stahoval na začátku týdne s tím, že se na něj přes víkend podívám
Sakra to jsou náhody 

z posledni doby muzu doporucit Paris, Texas (www.csfd.cz/film/.../) , Lords of Dogtown (www.csfd.cz/film/.../) a Lemony Snickets.... (www.csfd.cz/film/.../) s mym oblibenym Carreym ... vsechno teda starsi veci.
-> Kaprof: Nepřítel před branami je v mém žebříčku hned za Ryanem
Pro mě asi dva nejlepší válečný filmy co jsem zatím viděl. 
Doporučil by někdo další podobné válečné filmy? Ale jen z druhé světové

Doporučil by někdo další podobné válečné filmy? Ale jen z druhé světové

-> Mr_Kubas: Nechapu jak jsem to I vykouzlil:o)) už jsem K.O hold dnes 350 km na hrbu :o)) Jinak se mi docela líbil Nepřítel před branami...
Ryan mě nějak nezaujal ani jako novej snímek
tradični americká pohádka dle mě ale sto lidi sto chutí :-)

-> su.tech: Jasný, jen můj postřeh 

Kaprof 16.04.10 23:36:21 napsal: moc dobře mi nebilo
Jojo, je to opravdu super. Před chvílí jsem mluvil s bratránkem a prý Tom Hanks se Spielbergem natočili novou série, ale z "pacifického" pohledu. Nemůžu si vzpomenout na název, ale zítra si proto k němu jedu
Snad to bude aspoň tak dobré jako Band of Brothers 
kultura.idnes.cz/pacific- dela-otci-spielbergovi-ces t-na-bratrstvo-ani-ryana-s i-ale-nehraje-14g-/filmvid eo.asp?c=A100226_...
Jinak musím oponovat s "Ryanem", nevím jak se to jeví Tobě, ale mně se ten film moc líbil a včera jsem na něj koukal asi už po desáté. Scény, efekty apod se mi tam opravdu líbí...

kultura.idnes.cz/pacific- dela-otci-spielbergovi-ces t-na-bratrstvo-ani-ryana-s i-ale-nehraje-14g-/filmvid eo.asp?c=A100226_...
Jinak musím oponovat s "Ryanem", nevím jak se to jeví Tobě, ale mně se ten film moc líbil a včera jsem na něj koukal asi už po desáté. Scény, efekty apod se mi tam opravdu líbí...
Mr_Kubas 16.04.10 23:36:45 napsal:
→ su.tech 16.04.10 23:27:58: Luc Besson to nerežíroval,
nýbrž je „jen“ producentem
Je to detail, ale máš pravdu, že
jeho filmy jsou super.
www.csfd.cz/film/248763- from-paris-with-lov
e/?text=140415Nevím, vybíral jsem jen tak něco a bylo to napsáno v popisu. Dále jsem to nezjišťoval...
→ su.tech 16.04.10 23:27:58: Luc Besson to nerežíroval,
nýbrž je „jen“ producentem

jeho filmy jsou super.

www.csfd.cz/film/248763- from-paris-with-lov
e/?text=140415Nevím, vybíral jsem jen tak něco a bylo to napsáno v popisu. Dále jsem to nezjišťoval...
-> su.tech 16.04.10 23:27:58: Luc Besson to nerežíroval, nýbrž je "jen" producentem
Je to detail, ale máš pravdu, že jeho filmy jsou super.
www.csfd.cz/film/248763-f rom-paris-with-love?text=1 4041...

www.csfd.cz/film/248763-f rom-paris-with-love?text=1 4041...
-> Mr_Kubas: Můj nejoblibenější
na rozdil od sra*ek typu Zachrante vojina Rayena apod. delanej dle pravdy a naostro
když jsem poprvy viděl 9.dil moc dobře mi nebylo

-> Kaprof 16.04.10 22:57:17:
To je náhoda, tento týden jsem zatím skoukl dva díly a přes víkend bych rád shlídl další. Podle csfd.cz je to 3. nejlepší seriál