je ta pneumatika vysokorychlostní?
Ano,je.
A co se jí stalo?
Ořezal jsem ji nožem na maso. Jinak by nebyla vysokorychlostní,že? :-D
Já jsem ten film viděl už tolikrát a nikdy mě neomrzí
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Na jaky film čučite?
-> Nwkt: Ještě je prej naživu. Taky jsem viděl. Nepotřebuji padák, přišel jsem závodit, ne skákat padákem.
A jak vyřezával ten vzorek do pneu nožem. 

-> dakar.cz: Jj výbornej
-> dakar.cz: S Anthony Hopkinsem, že? To mám také na seznamu toho co musím zkouknout. 

World fastest Indian (česky V zajetí rychlosti) všem dopuručuju shlédnou,výborný film s prostředí rychlostních závodů v Boneville. Natočeno podle pravdivé události..
Právě jsem dokoukal "21 gramů", další počin režiséra filmu "Amores Perros". I když jsem se někdy v tom prolínání časů ztrácel, nakonec jsem vždy nit chytl a film to byl vskutku dobrý.
Tak jsem právě dozhlédl "Knockin´ on heavens door" www.csfd.cz/film/13186-kl
epani-na-nebeskou-branu Film dobrý, má spád, nenudilo mě to, místy jsem se nahlas zasmál, a konec opravdu nahnal mráz po zádech, ne že by byl snad hrůzný, ale ... dojemný? Asi tak.
Som sa prave dodival na The Loosers, chvilami prvky komedie, chvilami akcnak ... z mojho pohladu to nie je prepadak ...
-> rockboy: Tak tak. Atmosféra dobrá.
-> Jirik_Tuňák: jak myslíš bez komentu Záhadu hlavolamu? Sice Stínadla nic moc (točený celý v ateliérech) a Mirek Dušín nic moc, ale jinak si myslim že atmosféru to má geniální, už díky hudbě a tomu, že je to černobílý.... já si před nedávnem stáhnul barevný zpracování cca z roku 94 a tragédie největší
-> Karlos (WIO46): Amores peros je hodně slušný, nicméně ten název je přeloženej dost blbě a vůbec nevystihuje hlavní myšlenku - správnej překlad je "psí láska" (nekecám - mám to od člověka, kterej žil pár let ve Španělsku)
-> Karlos (WIO46): Amores peros je hodně slušný, nicméně ten název je přeloženej dost blbě a vůbec nevystihuje hlavní myšlenku - správnej překlad je "psí láska" (nekecám - mám to od člověka, kterej žil pár let ve Španělsku)
Tak jsem zhlédl tohle. www.csfd.cz/film/161617-j
esus-christ-vampire-hunter Pokud vás stejně jako mě baví bohapusté kraviny (ale jo, bůh tu vlastně je, sice jako mluvící zmrzlina, ale je) tak rozhodně zkoukněte. Je to tak blbý až je to dobrý.
bol som v kine na Počiatok (Interception), vrelo odporucam......davno som nevidel nic tak dobre
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nebudem zasírat
kdyžtak SZ

Kaprof 08.08.10 23:25:05 napsal:
Každá obce dotace .....to zas bude legrace.
Každá obce dotace .....to zas bude legrace.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tady je díky automobilce pomerně dost penez tak vymejšlej kokotiny...
Každá obce dotace ..

-> Kaprof: Já jsem to potkal zatím jenom v HT, nikde jinde jsem to ještě neviděl. Ty rádoby zpomalovací ostrůvky mě ale s*rou taky. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Takový ty zpomalovací v prostřed vsi je ted snad nějaka moda..hrozna pikačovina nekdy to dává červenou na 35 jindy zelenou na 70 no bomba...
-> Kaprof: Hlvně těch semaforů, ty máte u vás na vesnici nově. 

Bláznivá střela 1 snad po 5 letech :o))
"Co tě znám všímám si věcí které jsem dřív nevnímal-zpěvu ptáků , rosy, semaforů"
"Co tě znám všímám si věcí které jsem dřív nevnímal-zpěvu ptáků , rosy, semaforů"

-> jerzy: No... Tak z hodnocení na csfd jsem čekal ještě větší úchylárnu. Nakonec to bylo docela snesitelné ale i tak jsem měl místy co dělat. Pokud to má být jak se všude píše paralela k válečným zvěrstvům, tak se to povedlo, ale to nemění status toho filmu z totální dobytčárny na nic jiného.
-> Kaprof: ještě by tak mohli dávat Over the hedge 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Bobr a motorovka je nejlepší respektive to jak tahnou kanystr s benzinem
)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : si to stahni docela dobrej film:-))

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : si to stahni docela dobrej film:-))
-> Kaprof: o čem je tan "Deník nymfomanky" ??
Teď koukám na Open season, ale už je tam asi padesátá reklama...

Teď koukám na Open season, ale už je tam asi padesátá reklama...

-> Karlos (WIO46): to jsem taky viděl, byl jsem na tom v kině v rámci nějakého týdne filmů s podobnou tématikou. jen se koukni, pak poreferuj jestli jsi vydržel a co se ti nejvíc líbilo :) já na tom byl s mladou a její kamarádkou a ta ve polovině filmu šla domů 

-> jerzy: Ano ano. Oba tyhle filmy mě bavily. Jinak nyní stahuji film, na který nevim, jestli se podle komentářů z CSFD mám dívat. Viděli jste někdo "Saló aneb 120 dní Sodomy"?
Dneska sedmidílny dokument o jednotkách SAS - - Tajemství přežití, .. dlouho mě nic takhle nezaujalo 

-> Karlos (WIO46): jo to je supr film :)
jinak já teď teda dojel Die Welle, překousl jsem i tu němčinu, po chvíli jsem si zvykl. Hodně dobrý film a ten konec mě opravdu dostal, ikdyž že se zastřelí mi bylo jasné, když mu nechal tu pistoli v ruce.
jinak já teď teda dojel Die Welle, překousl jsem i tu němčinu, po chvíli jsem si zvykl. Hodně dobrý film a ten konec mě opravdu dostal, ikdyž že se zastřelí mi bylo jasné, když mu nechal tu pistoli v ruce.
Před chvílí jsem dokoukal Amores Perros. V češtině též jako "Láska je kurva". Vskutku povedený film. Tři vzájemně se trochu prolínající příběhy. I když to má cca 2 hodiny 20 minut, nenudil jsem se.
Mezi námi zvířaty , lovecká sezona. Deník nymfomanky a čerstvě stažená Bláznivá střela 1 

Já se právě dodíval na Taxi 1. Klasika co neomrzí... 

-> jerzy: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak já to měl s dabingem, němečtinu taky nemusím.

Včera večer sem koukal na Terminál s Tomem Hanksem, docela dobrý

-> Jirik_Tuňák: toho wall-eho som videl aj ja , hodinu nuda ale potom fakt super film
Když jsme hlídali psíka se zraněnou nohou, tak jsme večer čučeli na :
Wall-E (kreslenej) - moc pěkné
Ip Man (Čína za japonské okupace) - taky gut
Záhada hlavolamu (černobílej seriál) - bez komentu
a pak už nevím....
Wall-E (kreslenej) - moc pěkné
Ip Man (Čína za japonské okupace) - taky gut
Záhada hlavolamu (černobílej seriál) - bez komentu
a pak už nevím....
-> Karlos (WIO46): to jsem viděl tak dva nebo tři roky zpátky, když jsem ještě jako student pracoval v kině - obsahové mě ten film naprosto dostal, docela mazec jak může někomu takhle přeskočit...
Potvrzuji, že tohle opravdu stojí za shlédnutí. Jen bych teda radši dabing, němčinu neslyším rád.
Potvrzuji, že tohle opravdu stojí za shlédnutí. Jen bych teda radši dabing, němčinu neslyším rád.
-> Karlos (WIO46): mám to stažené ale ta němčina mě hrozně odrazuje se na to kouknout, nemůžu to poslouchat
jinak ten název přeložili opravdu "výstižně", nad tím jsem taky kroutil hlavou.

jinak ten název přeložili opravdu "výstižně", nad tím jsem taky kroutil hlavou.
Tož jsem dokoukal film "Die Welle", do češtiny úžasně přeložen jako "Náš Vůdce". Pokud byla informace na začátku filmu pravdivá a byl skutečně dle skutečné události, tak potěš prdel. Film to byl vskutku velmi, velmi koukatelný. Je to o školním experimentu týkajícím se autokracie, který se poněkud vymkne z rukou. Prostě velmi dobrý film, který stojí za zhlédnutí.
-> Pavel P..: taky jsem kousek chytil... první pořádnej závod a šel přes boudu 

pusťtě si ČT2, je tam pořad Manželské etudy a je tam zrovna nějakej závodník s žigulikem

Teď sem dokoukal Noc v Roxbury 

Taksem si stáhnul film Trasa 1978 taksem zvědavej jak tam budou prohánět Tatrovky
Gumball Rally (1976)
-> afro100: to už jsem taky slyšel, ale ještě jsem si to nestáhnul a nevim jestli to vůbec budu dělat
-> rockboy: transformers jednotka este ujde, transformers-revenge of the fallen (dvojka) totalna blbost :(
-> Karlos (WIO46): jojo, pan Kopfrkingl je fakt síla - právem se řiká, že je to jedna z jeho nejlepších rolí, hlavně jeho postupná proměna v nácka
btw konečně jsem se dohrabal k tomu, abych shlédnul Transformers a nevim nevim - připomnělo mi to Mumii - příběh kravina, efekty dobrý
btw konečně jsem se dohrabal k tomu, abych shlédnul Transformers a nevim nevim - připomnělo mi to Mumii - příběh kravina, efekty dobrý
-> Syny: je a uz som to aj videl, ale treba pocitat s menej nez mizenou kvalitou ...
Tak sem se vcara mrknul na toho Iron Mena a docela dobry :) Sice je to teda hodne velky sci-fi, ale vydrzel sem na to cumet do 4 rano 
-> ZdeněkH: Ja mam za to ze 2ka uz je na ulozto sehnatelna :)

-> ZdeněkH: Ja mam za to ze 2ka uz je na ulozto sehnatelna :)
-> Syny: Shutter Island, Righteous Kill