Doktor mu doporučil pohyb a sex a nikdo chudákovi nepomohl...

Prej ne, ale podle nás kecá. 

Nojo já ví, valnou část z toho času to nejezdilo 

SMP byli průkopníci sedel s výřezem (kvůli eliminaci problémů co popisujou Jiří a King a problémům s prostatou a obecně "pánskými orgány"), to od nich už dost firem převzalo. Plus tam mají některé další vychytávky. Nejsou to nejlehčí a nejelegantnější sedla, ale hodně lidí co tyhle problémy řešilo si je nemůže vynachválit. Kamarád co problémy s prostatou schytal v relativně mladém (== cca mém), můj tatík... všichni spokojení.

Cez leto sadám na bike skoro každý deň, podľa počasia, ale obvykle len také relax trasy okolo 10 km... Toto je v pohode, ale keď si chcem dať pár krát do roka dlhší okruh, tak to na zadok znášam zle. Ale zatiaľ som to vždy prežil

Ale jinak pokud jsi ochotný za to dát ty peníze, tak Selle SMP. Na ten druh ježdění co hádám děláš ty asi model Trk... ale šíři už musíš volit podle své zadnice. Ideálně najít prodejnu kde mají testovací sedla.

Dunlop ventilky jsem uz v ramci zachovani dusevniho zdravi na vsech povozech zrusil....s vyjimkou skladacky Eska, kterou jsem nedavno nostalgicky nasosnul od kamose.

Mám pred tým rešpekt. Rovnako pred lisom. Ak už treba na to tlačiť príliš veľkou silou, radšej to nechám tak
-> dragon_cb_cz 18.08.23 22:45:33: Áno, samozrejme, laboroval som s tým pri podhustenom stave.

Tlak neznámý , ale říkal že to vydrží i 9 atm, že se nemusím bát
Ale na nějakejch probržděnejch ráfcích bych se možná bál 

To tak možná půlka :) Ale je fakt, že na to může mít vliv i tvar pláště. U horáka, kde je guma o dost širší jak ráfek to funguje asi líp než u silnice.

. Jsou na to kdyžtak i speciální kleště, ale já to většinou nějak dousadil ručně při jen lehce nahuštěném plášti, aby se s ním dalo pracovat... a palcema ho "vytáhnout", "kývat" s ním ze strany na stranu (od patky k patce) atd. Taky pomůže namazat patku mýdlovou vodou.