-> dragon_cb_cz 24.02.15 20:16:40: pri predbiehani na piaty kvalt sa fakt mozes sturat v uchu, lenze to by si na to predbiehanie musel mat kilometer, a to sa da predbiehat aj s formanom na plyn. Ked chces s tym TDi predbiehat operativne v premavke, tak mas bud pevne nervy alebo nepredbiehas. Skoro som sa dosral strachom ako spolujazdec pri predbiehani ked auto zabralo a zrazu nic, hotove, hukot, ziadny tah, dalsi kvalt, zatah o poznanie slabsi, a zase nic. Ja ked chcem predbiehat, tak sa nehambim tam frknut v klude dvojku a viem ze do 120 to rozkyblujem na mieste bez stresu a dalsieho miesania kvaltov (a viac v 99% pripadov nie je potreba).
Inak som si prave spomenul na novu O3RS ktoru sme mali na TW zraze minule leto. Traktor RS aftomatik. Hrozne cosi. Sportovy rezim, plny knedlik z pevneho startu, tlak do sedacky a zrazu NIC letim smer palubovka, potom to preradi a repete.
![40](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
Ked to porovnam s obycajnou F20 118i aftomatik, tak tam sa nadychne turbo a tlaci to az do konca tachometra bez ziadnych stresovych situacii, zavahani, pauz, a ja neviem co este tie nafty (a specialne VW) robia...