Tak co, hraje to ještě někdo? Já to teď po roce a půl zapnul a nestačím se divit, funkční uzávěrka diferenciálu, stahovací okýnka (včetně jiného zvuku), hlasová navigace ...
-> Bajou: Vidíš to, na Phoenixe jsem zapomněl, existuje i Terrn°1 ale jeste není ve hře. Liazka je funkční snad do verze 1.0.4 prostě jedná z těch prvních, nebo funkční i na nejnovější za ty 400kč.
-> Žiabrovak: Obě jsou ke stažení. Pokud ti Liaz nejede, máš moc novou verzi hry, musíš mít docela starý patch. U Tatry nevím, tu jsem nikdy nestahoval, ale předpokládám, že tam je zase potřeba docela aktuální verze, protože ten Phoenix není ke stažení tak dlouho, jako Liaz
-> ZZ__Top: To se dá v nastavení vypnout, aspoň jsem tam viděl kolonku dopravní přestupky, mě to zas v celý evropský serii chybělo, jen ve starších amerikách se jim dalo ujet :D
Mně teda ATS nepřesvědčila. Navíc mi vadí v mém lítání cajti co mě pak kasírují. Dokud jen lítám a bourám tak pohoda, ale jak do toho jdou ještě policajti tak mě to neba
Tak jsem neodolal, v základní hře jsou 3 kamiony 1x PB 2x KW(druhý free DLC) a mapa Californie a Nevady (free DLC). nejdřív jsem zkusil Demo a když jsem viděl propracovanost mapy, tak jsem koupil plnou verzi.
Zrovna tohle mě z hlediska realističnosti chování vozidel přišlo supertrapný, tak jsem šel od toho. Je fakt že ani ETS2 v tomhle není žádná radost a možná dosud je pro mě stále vítězem těchto simulátorů King of the Road, byť chyb v tý hře bylo jak maku.
-> kraska98: koukal jsem, za 500 Kalifornie, za 1200 Kalifornie, Nevada a Arizona + model. Už teď mě to zklamalo, předchozí dily měly celý USA. Dobrej byznis, hra za 500 a další státy jako DLC ....
-> MimiMB: ta blbynky do kabiny si musíš koupit za reálný ěčka asi 5euro to stojí. Rádia to načítá en internetový, takže pokud to radio co chceš nevysílá po internetu, nenaladíš ho.
Edit.: te´d je ve slevě, další blbosti si stáhneš, ale bez tohohle Ti nepůjdou.