-> Hurdis: můj agados je momentálně nesmrtelnej....investice 2500kč a už mě přežije,tunu uveze.....jediný co tak se vysere bude náprava,ale to i u nějakýho za 30
co se týče toho co jsem dal odkaz,jsem myslel jako pohledat v něčem jetým...cenově to srazí a pokud bude vozit seno a tak,tak mu vydrží)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: souhlas....na druhou stranu já osobně s agadosem od novoty tahám (ale není můj)...dneska vim že kupovat vozejk kterej budu chtít fakt využívat tak jdu do něčeho lepšího-viz -> Hurdis:
-> Pecyn: Ruce pryč. Vlastní hmotnost kolem 100kg, nosnost 300 kg je limitní, kdy pneu i správně nahuštěné začínají tát, navíc tento kus nevlastní ani ty 4.00 x 8".
Odpovídající cena za obdobu s čerstvou STK a platným TP je do 4ky, nové pláště bez disků (když neumíš zdarma) jsou od 600 ks, disk i více.
Sráč ala odkaz od Matthese bez áčkové (nedejbože snad prodloužené) oje, s rozvrzaným hliníkem, žehličkou a nápravou na 750kg, to jsou vyhozené peníze.
Rozbij prasátko, vytáhni lehce nad dvacku a máš klid na půl (či celou, dle užívání) generace s nesrovnatelnou užitnou hodnotou.
-> Pecyn: Tyjo, to bych si par litru prihodil a koupil agados nebo neco podobnyho. Tyhle maly smejdy jsou hrozny. Ale najdou se i lidi, ktery je maj radi...