skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vysílačka
ještě ji teda jednou někdy sladim na tip top, a uvidime ... vypadá že bude dobrá
-> Vojtisek: no já to zabalil a vyrazil :D a ty nikdy :D no nic :D ten kabel je muj :-P
Jinak teda super příjem ... na toto :D
Jinak teda super příjem ... na toto :D
-> Tomaso435: sem to zapíchl v deset, poslední spojení byla kýžená Dana Slavoňov a bez tebe to prostě na portejblu není vono

-> Vojtisek: už nikdy za tebou nepojedu na karlštejn... pač tě tam nenajdu :-D v kolik si zdrhnul ? :-D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Asi nějaký mezifrekvenční přenosy.
-> Tomaso435: aspoň ty naše blbce ve Žďáře
ale jen řekneš brejk a mlčí

-> Tomaso435: Jak jsme připravovali věci na startu sprintu, tak přijeli PČR. Bavil jsem se s nima, pak se otočili a jeli pryč. U křižovatky zastavili a přerušovaně jsem slyšel, jak něco hlásí do vysílačky. Moc jsem jim nerozuměl a nevím jak se to do těch vysílaček co tam leželi na stole dostalo, ale jsem si skoro jist, že to byli oni.
-> Vojtisek: takže když si dítě koupí v hračkárně za 199 vysílačku tak bude moc poslouchat měšťáky jo :-D no ty jo
-> Tomaso435: u nás to občas používají MP
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : že by se motali na tejhle frekvenci ?.. to je kravina.. ta moje co sem měl já na bráně s magnetkou tak to umí, tam jsou i sdíláky, měšťáci a tak. ale klasický PMR snad cajti nepoužívaj
-> Tomaso435: Největší prdel byla, jak jsme na PMRce slyšeli částečně (moc jim nebylo rozumět) policajty na křižovatce. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : dyž von to pan vedoucí vopřel vo altán.. :D a to jaxi nemuže jit ani trochu :-D takže to se pro příště doladí....
no a jelikož je léto sluníčko svítilo. slyšíš rusko ale sebe na 15km ne.. klasika no
no a jelikož je léto sluníčko svítilo. slyšíš rusko ale sebe na 15km ne.. klasika no
Se na ty vaše slavný vysílačky příště můžem vysrat... raději seženem polní telefon a natáhnem si drát. 

-> Vojtisek: sem už někde viděl :-D
zkouška stožáru no.2 proběhla úspěšně, teď čekám už jen na zinkovnu

Tomaso435 30.06.13 17:36:45 napsal: takovou menší antenku cca 6m do pruměru a asi 8m nahoru
Zakoupeny trubičky na opravu radiálů, ted už jen odvrtat šroubky nahradit novýma, celý to asi lehce sbrousím, namastim sádlem a bude :)

-> Vojtisek: ja to poslal do řitě přebytky :) mam ted jen jedu takovou putovní takže ... -> Jumbo: ji vezmu, vezmu ti i měřák a uvidime co to udělá :)
-> Jumbo: tomaso jich vezme několik

-> Vojtisek: tak se rozla a ukazala kanal 22... Beru ju na pohofest, prosim nekoho, at vezme antenu... 

-> Jumbo: kdyžtak ti prodám DNT Zirkon I, pokud to spálíš

-> Tomaso435: dobre, zkusim ji jenom zapojit do elektriky, jestli se rozne a na zbytek kaslu... 

-> Gryzly: jojo, byli se tam podívat, Jarda Loučná nad Desnou, co mi zařizoval papíry, a Kondor Rapotín

-> john simple: jakou máš volačku?

-> Jumbo: no pokud to zmáčkneš tak cca za dvě vteřiny schoří....(možná i expoluduje) 

-> Nwkt: Hlavně nevysílat? Začínám se bát, že něco poseru 

-> Jumbo: Tak hlavně nevysílej
anténu koupíš magnetku za pár stovek novou, popřípadě se zkus kouknout na nějakej bazar

Nazdar. Našel jsem starý DNT Silverstone 1, což je vlastně DNT Zirkon 1. Rád bych ji odskoušel, ale nemám anténu. Chytnu něco i bez ní, případně jak nejlevněj udělat anténu, abych ji mohl odzkoušet? Díky
lehká a skladná portejblovka 1/4 lambda Ground Plane
-> john simple: co to tam máš za pahýlek ?

Vojtisek 30.06.13 14:55:51 napsal: → Vojtisek: moje maličkost
díky za spojení
díky za spojení

-> Tomaso435: oka ruky prec 

-> castrol: drahé slabé staré :-D
zdroj se nechá sehnat v pohodě za 200,- stanici rači něco lepšího... než toto... kolem 1000 - 1500 ,- a ten měřák otázka 250 za nový...
zdroj se nechá sehnat v pohodě za 200,- stanici rači něco lepšího... než toto... kolem 1000 - 1500 ,- a ten měřák otázka 250 za nový...
borci co poviete na totok elektro.bazos.sk/inzerat/
.../Predam-CB-radiostanicu
-Albrecht-AE4200.php
-> Gryzly: musíš napravit ;)
-> Tomaso435: jsem to neměl zapnutý asi týden. Jen v autě to zapínám a tam jsem taky seděl jen v sobotu dopoledne.
-> Gryzly: to nemusíš, ale ozvat ses moh :D
-> Tomaso435: Já se těch dědkovskejch koleček moc neúčastním.
-> Gryzly: ja se na tě vyptával ... kondor rapotínskej tě zná... :-D čekal sem že se ozveš
-> Vojtisek: No to mě poser oko. Jsem tě v sobotu dopoledne potkal za Šumperkem na té rovince. Kus předtím než v Rapotíně u kostela stáli poldi. Modrý fáčko s magnetkou a tubusem na střeše. I toho Peugeota jsem potkal. Jsem nevěděl že máš zlínskou značku. Zrovna jsem poslouchal ranní dědkovský kolečko, kde oexpedici na Dlouhý Stráně mluvily a že se tam pojedou v poledne podívat. a já nějak neměl celej den čas to zapnout.
EDIT: Aha, ted koukám, že nemáš na značce Zetko, ale vím že to byl nějaký cizák.
EDIT: Aha, ted koukám, že nemáš na značce Zetko, ale vím že to byl nějaký cizák.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : přesně tak
-> Vojtisek 30.06.13 14:55:51: To je u horní nádrže Dlouhé Stráně?
-> Vojtisek: toto není CZ výroba. to je USA. havranka je obyč 5/8 jako máš ty. jenom to máš až 16 radiálů.. prodaval to havran čestice... od té doby havranka :D
-> Tomaso435: není to něco jako havranka?