-> Bukaj 07.12.20 22:23:01: U nás jeden novej takovej je. Sice křižovatka tradičně úplně nahovno, ale místo starejch puntíků dali nový ledkový puntíky

a k tomu teda pár doplňkovejch šipek. Je to křižovatka T a naprosto nevídaná rarita je šipka u puntíku na tom "břevnu" (což je hlavní)

Jinak mezi červeným puntíkem a zapnutou šipkou následuje vypnutí šipky a ihned na to zelená - tam to má důvod, aby se zpomalilo, na zelenej puntík začíná chodcům zelená vpravo - to je jiná, ale stále puntíková křižovatka. (kde "again" puntíky nemaj co dělat, pruhů tři prdele, možná 4)
-> Bukaj 09.12.20 08:46:31: -> Luky 09.12.20 10:23:19: atd - tady myslím, že se úředníci a cajti sichrujou - ono totiž tyhle křižovatky, pokud by neměly semafor, tak v rozporu s "dobrými mravy" a obecnou literou zákona je/byl pro řidiče povinný ten totem po jeho levé ruce, čili na směr rovně. Případů, kde není nic, je dost, ale zde se zřejmě sichrovali, tak tam dali puntík a zelenou šipku vpravu, čili tím "odstavili" to pravidlo. Jakmile má řidič po pravé ruce semafor, ten nalevo ho už nezajímá. Tolik moje vysvětlení. Ale na nás nemáte, nedávno jsem sem posílal foto křižovatky, kde je puntík a DVĚ doplňkové šipky, celkem do TŘÍ směrů - heč
zdroj povinnosti čumět na totem, na který stejně není vidět... takže to platí furt, a furt se tahle zjevná píčovina ingoruje (což je v pořádku, značka Dej přednost v jízdě tam ve všech mně známých situacích je) -
autoskoly.cz/?p=275 (semafor není značka, která MUSÍ být na pravé straně při jízdě, je to dopravní zařízení) - jinak je to teda jízda na červenou, takže za sedum.