-> Vojtisek: no jo,prostě se bojí se že bude lepší než ty jejich,pokusím se spojit s kamarádem který pracuje jako mašinfíra u ČD jestli by mohl dohodnout svezení 380,pokud jo tak se těšte na videa
20:48:20 04.06.2011
Vojtisek
-> Péďa17: ale dvousystémovou laminátku nám nezabaví, co?
-> WMA - navigátor :):
Tuhle mašinu jsem viděl poprvý v Praze na Hlaváku, netušil jsem že něco takovýho bylo, ale poznal jsem v tom rysy CityElefantu. Až po pohledání na netu jsem zjistil, že jsem měl docela pěkný štěstí, krátce na tom i tento poslední provozní kus zrušili.
Dlouho tu nic nebylo, tak sem vložím odkaz na foto, kde mě šotoušská havět vyfotila při dělání nepřístojností na elektrické trakci. www.k-report.net/discus/.
../573833.jpg
23:35:30 25.04.2011
rené
-> ZdeněkH: To jsou lokomotivy čekající na šrotaci. Pár let zpět byla třebová přeplněná vraky. Původní myšlenka byla taková, že se zde budou svážet loko z celý republiky a zde šrotovat (tempem cca 1 týdně). To se z většiny podařilo, jen teď se odvezlo pár mašin na rozřezání do Metferu do Plzně.
-> VeTeV: Jo Peterova videa stojí za to. I ta ostatní. Měl jsem s ním jednou šichtu ještě jako zácvikář. Člověk kolikrát až nevěří, kam se všude dá nacpat kamera.
-> rené: Právě tchán dělá do modelariny a historie a asi tŕi roky zpátky tam byl hurvajz na návštěvě zpět no:o) Děkuji za info ta trat se mi moc líbí je taková zapomenutá uplně
17:25:08 12.04.2011
rené
-> Jura_Favorit: AWaTaři nee, Chvaletice jsou pořád ČDcargo. -> Kaprof: Hele tahle trať jde nějak mimo mě tak nevím, ale podle tohodle by se mělo jezdit normálně solo šukafon www.cdrail.cz/gvd/CZ_k012
_101212_01.pdf
Jinak ten hurvajz se tam naposled objevil někdy v roce 1995 kdy zaskakoval za neschopnou 810tku. A bylo z toho tenkrát nějaký haló a hurvajz musel(z tehdy ještě funkční strojvky Pečky) pryč či co. Později už se tam objevil již v roli historického vozidla mimo běžný provoz.
-> palinator: Tak by jezdili jinam... -> rené: Nevíš jak je to s trasou Pečky-Kouřim? jako jednu z posledních tras tam snad jezdil hurvajz ještě nedávno :o)
-> palinator: Hele tohle nijak přesně nevím, ale co je jasný, strojvedoucí může na šichtě býti max. 13hodin nepřerušeně, pak je to na odstavení v první stanici a zamčení stroje. Jinak je to v rukou dispečerů, aby sehnali na objednanou přepravu stroj a člověka, kterej to ideálně doveze až do cíle. Ale co týče uhlí do ECHVA, tak to je pravidelná přeprava, takže tam na to budou asi nakreslený oběhy jak lokomotiv, fírů a vozů. Ale jak řikám nevím.
15:41:58 12.04.2011
palinator
-> Kaprof:
A byli by bez práce.
15:24:17 12.04.2011
Kaprof-Pisařík
-> palinator: Ti řeknou že by nejraději celý Chvaletice zrušili :o)
15:22:39 12.04.2011
palinator
-> rené:
Mě právě zajímalo, jak je to třeba na nákladní přepravě, jak to funguje, když se třeba má ze severních Čech dopravit vlak uhlí do Chvaletic (Pardubice).. přeci jen asi ty vlaky dost často a dlouho čekaj, nehledě na to, že se musí přepřahat na prázdný vagóny. Může k tomu někdo z vás fírů něco říct?