skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rc silniční autíčka (ne off)
prohledat
991 příspěvků (zobrazeno 879 až 928) od 04.11.2010 do 09.11.2015, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Jirik_Tuňák 24.11.10 00:21:52: Foto, foto to mě zajímá pro info jak to dělají dnes. Přece jen moje RCčko už má víc jak 15 let.
-> venni: Dnes jsem měl rozebranej spodní dekl od přední i zadní nápravy a jejich 4x4 pohonu, když jsem dobíjel baterky. Dopromazal jsem spešl přiloženou vazelínkou, docela pěkně udělané. Zajímavě je udělanej / nahrazenej křížovej kloub od řízení a pohonu přední nápravy.
-> Jirik_Tuňák: To Tvoje video vypadá docela dobře a alespon bych se zabavil na noční :) Na hlazenýn betonu kde kloužou i boty by to mohlo dělat po tiskárně pěkný švíky..vida a mladá má pro mě Ježíška 

-> Mr_Kubas: Jedinej problém je ten, že na to pak už nevidíš, takže zkusíš dojet na max. dosah a pak si pro to dojdeš.
-> Mr_Kubas: V návodu píšou pohybujte se metr za autíčkem, kokoti. To bych se uběhal. Máme vyzkoušeno právě těch 30 - 40 metrů v hale ze železobetonu. 

-> Jirik_Tuňák: vypadá to díky tej anténě jako autíčko z autodromu 

-> Jirik_Tuňák: No to je mi jasný
Doma mám prostor jen na tý IPĚ, ale tam to driftovat nebude, páč je na to moc drsná. No uvidim, co vymyslim, ale díky za video 
Jo a píšou tam dosah 15 m a ty píšeš, že si s tím lítáš 30 - 35m, tak to je docela rozdíl.

Jo a píšou tam dosah 15 m a ty píšeš, že si s tím lítáš 30 - 35m, tak to je docela rozdíl.

-> Mr_Kubas: Na 0:26 mi od lednice chyběly centíčky. 

-> Mr_Kubas: Vykouzlit se s tím dají zajímací věci, ale chce to prostor. Páč na prostoru 1,5 x 1,5 metru neuděláš nic, šak vidno na videu.
-> Jirik_Tuňák: Hmm, nevypadá to zas tak neohrabaně a asi se s tím dá i něco vykouzlit
Zkusim zapůsobit na mou polovičku, že si o to napíšu ježíškovi 

-> Mr_Kubas: Už. Tak pozor, jak jsem říkal, větší prostor to chce. Tohle je na 170 x 160 cm, takže bída to popustit. Ale natočím nějaké vidzéo na skladě a to je jiná liga, tam člověk vyfikne i pěknej driftík a pouwerslíd. Tady jsem si nechtěl autíčko nabořit o zeď, lednici, vysavač, jídelní stůl a kuchyňskej stupínek. 
http://www.youtube.com/wa tch?v=ZoEUFNi3XZA

http://www.youtube.com/wa tch?v=ZoEUFNi3XZA
-> Jirik_Tuňák: den dva 

-> Jirik_Tuňák: Někdy je to minuta, dvě, tři, ale víc jak deset minut mi to nikdy netrvalo 

-> Mr_Kubas: Mám připravené krátké video, jak dlouho trvá jeho uložení na youtube? Už je uploudnutý, ale furt tam čumí "zpracovává se" dlouho jak prdel.
-> Jirik_Tuňák: No doma máme celoročně se línajícího bígla, takže to by problém byl.. Většinou máme buď lino nebo plovoučku, ale i tak je toho místa málo.. Jedině terasa, ale tam je IPA a to je asi blbost i když místa tam trochu je...
-> Mr_Kubas: Na tohle fakt prostor a povrchu potřebuješ, jinak to nemá cenu kupovat, protože venku to odděláš. Prostor hlavně, protože co jsem chtěl zkusit natočit jedno videjko doma v kuchyni než se vybily baterky a je tam málo prostoru, tak jsem si nabořil vysavač, kterej stál mimo záběr, páč baterky už byly slabší na utržení zadku do smyku. Na koberci taky nic moc, protože to bude brát na hřídelky chlupy nebo vlasy, pokud máte doma někoho padavějšího, nebo holku s dlouhejma.
-> Jirik_Tuňák: Teď jsem si pořídil nabíječku na baterky, která zvládne nabít kapacitu 2350 mAh za 3 a půl hodiny, tak mě výdrž tolik netrápí
Ale nemám to spíš kde provozovat, po baráku je prd místa a nějakou halu, tělocvičnu apod. nemám k dispozici
Z Alzy jedno pěkný videjko
Vzduchovej podvozek

Z Alzy jedno pěkný videjko

Vzduchovej podvozek

-> Mr_Kubas: Měl jsem video připravený, dokonce i našroubovanej stativeček na foťáku, ale došly mi baterky, resp. jejich výkon související s nabitím.
. Holt cca hodinu dvacet ostrýho provozu s třídenním parkováním na obývací stěně.
Zapomněl jsem ještě na jednu jízdu, kdy kolega zapomněl stroj doma.

-> Jirik_Tuňák: Týjo, Tvá recenze mě donutila nad tím zauvažovat
Vypadá to lákavě, kdyžtak pak nahoď nějaký videa, jsem na to zvědavý 

-> Jumbo: Je dlouhý 23 cm.
-> Jumbo: www.alza.cz/dianzhe/v2965
.htm
Ale v akci za 376,-, teď je zdražili. Ale jak říkám, chce to prostor a ideálně ten litej hladkej beton. Venku bys oddělal kolečka.
Mám i nějaký videa, ale musel bych je převádět z kviktajmu. Natočíme pak něco foťákem většího, z toho staršího mobilu je to maličký.
Ale v akci za 376,-, teď je zdražili. Ale jak říkám, chce to prostor a ideálně ten litej hladkej beton. Venku bys oddělal kolečka.
Mám i nějaký videa, ale musel bych je převádět z kviktajmu. Natočíme pak něco foťákem většího, z toho staršího mobilu je to maličký.
-> Jirik_Tuňák: odkud jste je koupili?
Tak jsme už pořídili.
Koupili jsme malý driftovací autíčka v měřítku 1:20. Něco jako je v tom videu co jsem dával z tý zasedačky.
Je na 6 nabíjecích baterií (nabito minulý čtvrtek, ježděno 1x 38 minut, pak 3 dny nepožito, dnes 1x 25 minut a stále není vybito). Ale tolik zábavy jsme si už dlouho neužili. Na litém betonu se s tím dají vyčarovat po troše treningu super táhlý driftíky, otočky o 180 nebo 360. Bez problémů s tím vyčarujete např. točení se kolem předmětu na zemi s čumákem do středu. Nebo si jezdit osmičky mezi nohama. Vyzkoušenej dosah vysílače je cca 30 - 35 metrů v hale a šlo by pravděpodobně ještě dále, ale to už ten prcek není moc vidět. Největší prdel je ale pěknej ostrej powerslide. Prdítka jsou hodně rychlá. Za mě a kolegu nadšení, je to skvělej relax. Je plně rozebiratelné, promazatelné, náhon 4x4, karoserie z ohebného plastu, pěkně a věrně zpracovaná. Jediné mínus jsou dvě nebo tři samolepky těch okatejch japonskejch figurek a že přiložený vysílač nemá přepínač pásma, takže se jeden dívá na druhého, nebo si jde jezdit mimo dosah, ale to vůbec nevadí, protože je s tím zábava i pro jednoho. Přepínač tam drážku má, ale asi je uni pro více modelů. Není vhodné na ven, ale na jmenovaný povrch. Potřebuje to dost prostoru.
Já mám Nissana GTR a kolega Mazdu RX 7, ale za těch pár kč jsme nečekali takovej kopec zábavy.

Je na 6 nabíjecích baterií (nabito minulý čtvrtek, ježděno 1x 38 minut, pak 3 dny nepožito, dnes 1x 25 minut a stále není vybito). Ale tolik zábavy jsme si už dlouho neužili. Na litém betonu se s tím dají vyčarovat po troše treningu super táhlý driftíky, otočky o 180 nebo 360. Bez problémů s tím vyčarujete např. točení se kolem předmětu na zemi s čumákem do středu. Nebo si jezdit osmičky mezi nohama. Vyzkoušenej dosah vysílače je cca 30 - 35 metrů v hale a šlo by pravděpodobně ještě dále, ale to už ten prcek není moc vidět. Největší prdel je ale pěknej ostrej powerslide. Prdítka jsou hodně rychlá. Za mě a kolegu nadšení, je to skvělej relax. Je plně rozebiratelné, promazatelné, náhon 4x4, karoserie z ohebného plastu, pěkně a věrně zpracovaná. Jediné mínus jsou dvě nebo tři samolepky těch okatejch japonskejch figurek a že přiložený vysílač nemá přepínač pásma, takže se jeden dívá na druhého, nebo si jde jezdit mimo dosah, ale to vůbec nevadí, protože je s tím zábava i pro jednoho. Přepínač tam drážku má, ale asi je uni pro více modelů. Není vhodné na ven, ale na jmenovaný povrch. Potřebuje to dost prostoru.
Já mám Nissana GTR a kolega Mazdu RX 7, ale za těch pár kč jsme nečekali takovej kopec zábavy.
-> Jirik_Tuňák: to je hustý, ti sou šikovní, protože to vypadá, že mají buď plný nebo žádný rejd

castrol 10.11.10 18:14:52 napsal:
→ krtik: ved kvoli akrobacii mam ten vrtulnik
aha, no, tak to si dobrý!
→ krtik: ved kvoli akrobacii mam ten vrtulnik

aha, no, tak to si dobrý!

-> castrol:

-> stika87: vzdavam sa 

stika87 12.11.10 21:57:08 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: jj mazec :)
kdyz uz vrtulnik tak neco poradnyho http://youtube.com/v/A8Gd h1CJkLEtie vase prditka
→ Matthes, záškodník z TechWebu: jj mazec :)
kdyz uz vrtulnik tak neco poradnyho http://youtube.com/v/A8Gd h1CJkLEtie vase prditka
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nevíme o co jde, ale v ordinaci v zahradě nic takovýho nelítá 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pametame
-> kuko: To je ještě zadarmo tady jsou kousky www.scaleart.de/eng/.../k
1_2achs_1.htm
tak toto som necakal
www.hobbypapillon.be/MAN% 20heavy%20duty%20robbe.htm
+
www.hobbypapillon.be/diep lader%20robbe.htm
www.hobbypapillon.be/MAN% 20heavy%20duty%20robbe.htm
+
www.hobbypapillon.be/diep lader%20robbe.htm
-> krtik: ved kvoli akrobacii mam ten vrtulnik 

-> krtik: Tak to je dobrej nářez, co s tim předvádí

-> castrol: ty listy sou hůstý! 
*zvládneš i toto? :-) nebo létáš nomrálně? rcm-pelikan.cz/vid/E325_T G-7000_C0915.wmv

*zvládneš i toto? :-) nebo létáš nomrálně? rcm-pelikan.cz/vid/E325_T G-7000_C0915.wmv
-> castrol 09.11.10 20:59:18: Můžeš nám napsat více tech. informací k tomu vrtulníku? Díky.
-> all: Jak se to tady pěkně rozrůstá, zajímavé pokoukáníčko.
-> all: Jak se to tady pěkně rozrůstá, zajímavé pokoukáníčko.

-> krtik: len pre radost ,bohuzial video nemam

-> skodovak: tak to já moc házedel neměl, jen pár a hned RC. Ale moje nej házedlo z toho mála ke konci své kariéry už místo červenobílého potahu mělo hnědý z lepící pásky
-> castrol: a lítáš jen tak pro radost nebo i soutěže? Máš nějaký videjko?

-> castrol: a lítáš jen tak pro radost nebo i soutěže? Máš nějaký videjko?

-> krtik: to je akrobat takze ano
-> krtik: Letadlo mě vyhovovalo a měl jsem ho několik let,pak bylo jiné období zlobily baterie a nebyl čas hlavně..Jinak hodně velkých házedel a nebo na bombičky..
3kodovku dělám od základu,ale za použití stávajícího motoru což není nic super hyper ale pojede a alespoň tu cenou hračku nerozssekám:-)
Vrtulník pro začátek celkem slušný jen ty baterie by mohly vydržet déle ale to je normál..Je to velký a těžký tudíž to taky dost ubírá...Teď už bych šel do menšího ale venkovního,aby se dalo lítat i doma..Protože je to strašně citlivý na větřík...Vědět že to něco vydrží koupim nějaký profi baterie,tahle čína mluví sama za sebe už samovybíjením..jinak spokojenost celkem tenhle tip i vydrží...
3kodovku dělám od základu,ale za použití stávajícího motoru což není nic super hyper ale pojede a alespoň tu cenou hračku nerozssekám:-)
Vrtulník pro začátek celkem slušný jen ty baterie by mohly vydržet déle ale to je normál..Je to velký a těžký tudíž to taky dost ubírá...Teď už bych šel do menšího ale venkovního,aby se dalo lítat i doma..Protože je to strašně citlivý na větřík...Vědět že to něco vydrží koupim nějaký profi baterie,tahle čína mluví sama za sebe už samovybíjením..jinak spokojenost celkem tenhle tip i vydrží...
-> castrol: to musí lítat, jak drak 

-> castrol: jojo, tohle je pohodička, viď? tvoje modely 2 znám už z dřívějška z virtu, pokud se nepletu... Tohodle větroně a toho akrobata od JRm.
-> castrol: no, pěkný! ten akrobat je elektro?
Nwkt 09.11.10 21:00:39 napsal:
→ castrol 09.11.10 20:59:49: Magor

-> skodovak: taky jsem měl v plánu od základu udělat RC Šáde, ale nějak to neklaplo
. A éro si měl jen jedno? Jinak ten vrtulník vypadá dobře, jak to lítá?
Nwkt 09.11.10 21:00:39 napsal:
→ castrol 09.11.10 20:59:49: Magor

-> skodovak: taky jsem měl v plánu od základu udělat RC Šáde, ale nějak to neklaplo