Je na 6 nabíjecích baterií (nabito minulý čtvrtek, ježděno 1x 38 minut, pak 3 dny nepožito, dnes 1x 25 minut a stále není vybito). Ale tolik zábavy jsme si už dlouho neužili. Na litém betonu se s tím dají vyčarovat po troše treningu super táhlý driftíky, otočky o 180 nebo 360. Bez problémů s tím vyčarujete např. točení se kolem předmětu na zemi s čumákem do středu. Nebo si jezdit osmičky mezi nohama. Vyzkoušenej dosah vysílače je cca 30 - 35 metrů v hale a šlo by pravděpodobně ještě dále, ale to už ten prcek není moc vidět. Největší prdel je ale pěknej ostrej powerslide. Prdítka jsou hodně rychlá. Za mě a kolegu nadšení, je to skvělej relax. Je plně rozebiratelné, promazatelné, náhon 4x4, karoserie z ohebného plastu, pěkně a věrně zpracovaná. Jediné mínus jsou dvě nebo tři samolepky těch okatejch japonskejch figurek a že přiložený vysílač nemá přepínač pásma, takže se jeden dívá na druhého, nebo si jde jezdit mimo dosah, ale to vůbec nevadí, protože je s tím zábava i pro jednoho. Přepínač tam drážku má, ale asi je uni pro více modelů. Není vhodné na ven, ale na jmenovaný povrch. Potřebuje to dost prostoru.
Já mám Nissana GTR a kolega Mazdu RX 7, ale za těch pár kč jsme nečekali takovej kopec zábavy.