skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Luky: chtělo by to vzít ho za slovo 

A růžovou limuzínu z Karlova mostu pamatujete? Tak ta má teď značku JED UM0ST

-> Nwkt 19.05.16 08:59:56: My s ním jeli pár set metrů souběžně po Domažlickej a prístroj byl v kabelce na zadních sedadlech, tak jsem se nesnažil - s tím, že ho určitě někdo zdejší "uloví"
.

-> Nwkt: Taky jsem ho vcera potkal :)
-> Tomaso435: uz to vidim. A myslel jsem, ze jedno cislo nestaci. Tak staci no :)
Někdy je to schovaný pěkně - dneska mě chvilku trvalo, než jsem na tom bílým Fiskeru, co se pohybuje v Plzni, objevil mezi samejma jedničkama "I"..
-> Milan 136 18.05.16 21:28:24: však tam má nulu...
-> Milan 136: však BR0UK
-> Luky: to bude asi fejk minimalne ten brouk. Musi tam byt cislo ne?
-> vhml: jj, todle je dobry, ale u toho busu stejne nevim :) Ale tak kdyz se mu to vyplati...
-> Syny 17.05.16 21:45:37: ale tak trochu smysl to dává www.ktbus.cz/
-> Syny: 

-> Jozka: Jako treba RZ na prani s napisem MX5-MIATA na MX5tce jeste pochopim, to je docela dobry, ale dat 10 litru za 111-KTBUS na autobusu... No, kazdyho vec :)
Někde jsem četl, že novou vydají jen při poškození za poplatek cca 500,-. Takže je asi nutné odevzdat tu poškozenou. Za ukradnou novou nevydají. Leda si nechat udělat tu kopii, párkrát ji přejet, slisovat ve svěráku a pak ji vyměnit jako poškozenou 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.03.16 18:04:26: v případě poškození tabulky s přidělenou registrační značkou nebo registrační značkou na přání.
někdo tvrdil že to nejde. Si asi zavolám k nám na DI
někdo tvrdil že to nejde. Si asi zavolám k nám na DI
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ne tu stejnou :) uz nikdy
-> Syny: ale ne tu samou
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 22.03.16 19:38:52: Jo, za 10 koliku 

Značky na přání ti při ztrátě udělají nový, ne?
-> Luky: nebo si ji nechal vyrazit za 3 kila na nějaým tuzink srazu, vono to je k nerozeznání 

-> czechino 22.03.16 17:54:35: to už ty ukradený našli?
-> Nwkt: Mluví se o tom celou dobu co o značkách na přání, info třeba tady: www.opava-city.cz/cs/vyda
ni-treti-tabulky-registrac
ni-znacky-na-nosic-jizdnic
h-kol-nebo-nove-tabulky-rz
-za-poskozenou A lze to i k normálním RZ.
-> czechino: To jezdí i po Kopřivnici,Frenštátě :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Cenzura neumí anglicky. Máš někde info k tomu do držáku?
-> Nwkt: Protože ta s hvězdičkama je na držák kol. To si můžeš nově taky přiobjednat, ale cena za tabulku zůstává stejná.
Zajímavý, že tohle cenzura nezakázala.
www.autoforum.cz/zajimavo sti/.../56
Zajímavý, že tohle cenzura nezakázala.

www.autoforum.cz/zajimavo sti/.../56
A btw jakto že tu má 3 kusy? www.autoforum.cz/zajimavo
sti/.../117
Nevím jestli to má pro majitele nějaký význam, ale mě to přijde jako vyhozený prachy

Dnes v Plzni černý taxi SupII Y00 00000 či kolik měl nul.... A včera Passat s mnoho osmičkami
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ne 

-> venni: piráte ! zkorumpovanej politiku !!! babiši! 

-> Burák 10.02.16 21:35:21: taky jsem měl tehdá na motorce 1P 1111 :)
-> Burák: Ta s číslem o jedno větším se tam už asi neválí, co? 

-> Luky: Jistě, že ne
véčka nebbudou mít RZ na přání, nicméně tle nebyla na přání, ale byla mi nabídnuta s tim, že se tam už dlouho válí a můj přívěs se líbil. 

-> Burák: to jdou značky na přání i takhle véčka? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bóže...

Tady jich máte... www.facebook.com/groups/1
553329464992424
Největší objev učinilo prý město Cheb, když se jim podařilo na značky dostat zakázané CH. To muselo dát ale práce!
vary.idnes.cz/cheb-ma-na- svych-autech-registracni-z nacku-s-ch-f4u-/vary-zprav y.aspx?c=A160129_...
Zajímalo by mě, jestli to jako zázrak výsledek své urputné práce prezentují představitelé Chebu nebo jenom iDnesu...
Největší objev učinilo prý město Cheb, když se jim podařilo na značky dostat zakázané CH. To muselo dát ale práce!

vary.idnes.cz/cheb-ma-na- svych-autech-registracni-z nacku-s-ch-f4u-/vary-zprav y.aspx?c=A160129_...
Zajímalo by mě, jestli to jako zázrak výsledek své urputné práce prezentují představitelé Chebu nebo jenom iDnesu...
-> castrol: ajo 

-> Tomaso435: -> Gryzly: 

-> Tomaso435: velmi inteligentní :D