skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Gryzly: nadhera :-D :-D :-D
-> venni: takže taky jen pračka na prachy :-D
-> Tomaso435: no tohle je "místní boss" co snad každý rok mění jméno svojí firmy :D ale pravda že ta značka na medvědovi působila zvláštně...jako kdyby si ji někdo vyrobil.
-> venni: ještě sem takovýho kreténa co by vyhodil 10 000kč neviděl 

Tak kolik už nám jezdí spešl spz na přání? Já viděl včera první... AAA TOMAN :D bohužel v autě pořád někdo seděl a tak jsem ji nevyfotil.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.11.15 19:44:43: Je zajímavý, že zrovna Opel..
Jsem tak tři-čtyři roky nazpět viděl v Mikulově dvě červený Astry, tehdy již letitý a měly zřejmě značky po prvním přihlášení (ještě SPZ), který taky šly po sobě.. (fakt je, že služební Astry VS/Hochtief se takhle dobově daly vyfotit klidně i čtyři spolu, ale to se nepočítá)
Jsem tak tři-čtyři roky nazpět viděl v Mikulově dvě červený Astry, tehdy již letitý a měly zřejmě značky po prvním přihlášení (ještě SPZ), který taky šly po sobě.. (fakt je, že služební Astry VS/Hochtief se takhle dobově daly vyfotit klidně i čtyři spolu, ale to se nepočítá)
Stačilo počkat až si koupí druhý stejný auto a pak při přihlašování poprosit o výměnu poškozené značky prvního auta a poprosit o čísla po sobě.
-> Danster: Každý víme sám nejlépe, kolik takových lidí známe. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 06.11.15 19:53:14: To samý by někdo mohl říct i o Škodovkách 

Je to fotka od kamaráda z FB, ale je to k neuvěření 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 06.11.15 19:44:43:
Dneska jenom potkat tuhle Vectru, navíc v téhle barvě a stavu je docela vzácnost...
...váhals, jestli nevidíš dvojitě?

Dneska jenom potkat tuhle Vectru, navíc v téhle barvě a stavu je docela vzácnost...
...váhals, jestli nevidíš dvojitě?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no právě, ale tak vidíš to...
EDIT-možná proto máradši dvě :-D
EDIT-možná proto máradši dvě :-D
-> Milan 136: Kdo by sbíral takový sráče? 

-> Tuner#2: nekdo si koupil dve stejny anajednou prihlasil? Nebo nejaka chuda firma?

-> Tuner#2: No to teda 

to kilo je libový

Tahle značka asi nebude úplně náhodná. :)
(Old Škoda Club Malta)
(Old Škoda Club Malta)
-> haso: to jednoznacne
-> haso: U nás se říká, že tři křížky negramotnej, 4 křížky inženýr..

-> castrol: urcite velmi chytry clovek
-> MATTESS: 165,50e za jednu, takze 331e a podla aktualneho prepoctu NBS je to 8 980,36 CZK
-> MATTESS: 165,50e za jednu, takze 331e a podla aktualneho prepoctu NBS je to 8 980,36 CZK
-> Sejki: Neznám ceny RZ na Slovensku a do Trabíků taky nedělám

-> MATTESS: drazsi znacka nez to trsatko, i kdyz dneska uz sou taky v cene co?
-> Milan 136: Tohle fotil můj kamarád cestou do Anglie na Německých hranicích
I značka vozu odpovídá.

-> Pavel P..: 

-> Jumbo: 

-> Jumbo: Dobrý!
Já nedávno viděl Kun:da a hned vedle Kun:dp Škoda že se kolem aut motali jejích majitelé a nešla fotka ani mobilem

-> Jumbo: dobrý! 

-> Jumbo:
výtečně 

-> Jumbo: nepřečtu ani hovno :D
Jeden úlovek z Maďarska... Napřed v nás Němec vyvolal výbuch smíchu a následně přijel Maďar a ten to dorazil...
-> Honzaloun: CS 1,6 counter strike 

-> castrol: 

-> Jozka: úprava v photoshope a je 

nejdříve jsem si myslel, že ten "Karviňák" si tu spztku trošku zkrášlil, pak se ukázalo, že je to Řek 

A me to je u prdele co budu mit za znacku na aute
Si v Photoshopu udelam jakou budu chtit 

Já teda mám raději značku, která nikomu nic neříká, než aby si jí každý hned zapamatoval...