To, že všechny SPZky si mohl majitel vybrat.0757 se dobře pamatuje stejně jako 6171, které je navíc trochu posloupné a 9350. To auto se jmenuje SAAB 9-3, čili proto je fajn to tam mít.Navíc každý majitel této značky se tam snaží mít aspoň devítku ne-li rovnou 93,95,99 apod.. Navíc se to na konci rýmuje. Tři jé nula devět tři pět nula.. Ale chápu, že pro vás to nemusí mít žádný význam a dávat žádný smysl. Ale pořád lepší než mít třeba 4639 nebo 2714.To už nikomu neříká vůbec nic.
Fotky teď nemám po ruce,ale vyjimečně člověk dostane protekční SPZku i když ji nechce, tzv. z vděčnosti, nebo budoucí jistoty úřednice, anebo prostě proto, že se znají, nebo se i neznají, ale dá mu vybrat z otevřené krabice:-) A proto máme tzv. lepší značky na autech jako Renault Clio I. 3J0 0757, SAAB 9-3 3J0 9350, Š Fabia II 3J4 2777, Š 135 GLi 2J8 6171 či Škoda Favorit v 136 L TRD 10-00. Žádné drahé káry. Druhá půlka aut má normální RZ. Ale dostat je není nic těžkého.
-> palinator: No je to z nějakých (asi) ruských stránek, kde byla auta s českými SPZ/RZ. Azbuku neumim, ale připadalo mi to, jestli to třeba nejsou screenshoty z nějakých filmů.
Aha, už jsem to našel, je to z filmu Vendeta, takže asi filmová SPZ.
-> Nwkt: No ono to u autobusových firem není něco úplně neobvyklého. Teď si bohužel nevzpomínám na jméno, ale jedna pardubická firma to má na každým busu něco.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Musela se projet část Francie, Belgie a celé Německo a tohle je určitě lepší než bez RZ navíc techničák k tomu byl se stejným číslem.
-> Bohyn: K čemu je to za těch 18 éček vlastně dobrý? Na autě to stejně být nesmí. Na eBay si takovou značku můžeš taky objednat, vybrat si font, zemi atd.
-> colaczech: Co by se dělo u nás nevím, ale asi nic maximálně by jel domu s protokolem od policie, ale určitě bez značek. Jinak pro mě je takhle značka velice raritní-bude mít někde čestné místo
-> Bohyn: Zajímalo by mě co by se stalo u nás, kdyby tu ukradli značku francouzovi. Myslím že by to začalo a skončilo tím, že by byl problém se tu s kýmkoliv jenom domluvit. Je neuvěřitelné jak některé věci jdou v cizině rychle a relativně bez problémů vyřešit.
Asi by na ní nebylo nic zvláštního kdyby nebyla česká....ve Francii nám byla ukradena RZ a během dvou hodin se přes servis podařilo zařídit vylisovat jinou. Sice je zde F v modrém proužku a neodpovídá formát písmen a číslic, ale je zajímavé co je za 18Euro možné
-> Bukaj: To je tomu OCRku buřt někde jsem četl diplomku co rozpoznávala značky z fotek. Když to dokázalo přečíst i arabskou značku, tak nějaký I a 1 nezamění