Tak jsem dneska vypovedel to O2 a tvl to jsou fakt dobry kurvy... Prisel mejl, ze od 29.5. mi prevadi sluzby na novy a lepsi (jak jinak) a samozrejme i drazsi (jak jinak). A ze pokud s tim nesouhlasim, muzu dat do 28.5. vypoved a nevzniknou mi zadny naklady navic (doslova). Tak jsem dneska pred nakupem zasel na pobocku a zrusil to. Buchta tam hned vyrukovaka s tim, ze tedy standardni 30 denni vypovedni lhuta do 8.6. Tak se ji ptam co se stane toho 29.5., ze proste s vyssi cenou nesouhlasim. Tak prej mi to stejne na tu vyssi cenu prevedou, ale zaplatim jen pomer za tech par dni. Tak jsem ji znova zopakoval, ze oni zmenili jednostranne smlouvu, ze s vyssi platbou nesouhlasim, nove sluzby nechci a at si to zaridi jak chtej. To uz nevedela co mi ma rict, tak ze prej se mi ozvou z "vypovedniho". Doma koukam, ze prisel mejl, kde je zas uvedeno ukonceni az toho 8.6. a dodatek, ze je to tim vyrizeny. Takze jsem jim tam jeste volal ja a na nikoho necekal (buh vi jestli by nekdo vubec volal). Na infolince mi znova rekli, ze tarif 29.5. proste prevedou a tech par dni zaplatim pomerove vyssi cenu. Tak jsem se borce zeptal, jestli to myslej fakt vazne, ze na to vubec nemaj narok. Ze jim to proste ukoncuju z duvodu nesouhlasu s novejma podminkama, drazsi cenu ze jim platit nebudu a ze i v tom prvotnim mejlu maj psano, ze muzu do 28.5. odstoupit, aniz by mi vznikly nejaky zvyseny naklady. Tak at si tedy dobre rozmysli, jak to vyresime, ze to rad budu resit dal. Pak nasledovslo asi 15 minut hudby, kdy "muj problem" resil s kolegy a nakonec tedy pry tech 30 dni je smluvne dana vypovedni lhuta, kterou zkratit nemuzou (spis nechtej, rekl bych), ale ze mi tam na tech par dni mezi 29.5 a 8.6. tedy daj slevu, aby mi to vyslo na stejny (nebo dokonce i mensi) penize jako do ted, ale ze ten tarif toho 29.5. zmenit musi. Takze asi tolik k O2. Myslim, ze tohle by se COIce moc libilo :) Mimochodem tedy vubec nikdo nemel nejaky ambice mi tam dal drzet a premlouvat jinejma nabidkama :) Jen mi to ale znova utvrdilo v tom, ze O2 je proste nejhorsi firma z tech nasich 3 operatoru a diky bohu, ze s nima uz nebudu mit nic spolecnyho...