-> Pavel P.. 27.12.13 13:50:26: tak když to sou hovna tak mi to daruj :-P
-> Vojtisek: ani ne, mam toho par, ale není to kam nalepit.. :D
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit a raritní díly-detaily,zajimavosti
-> Pavel P..: bylo to normální stříbrnou - šedou. světlá ale bílá to určitě nebyla. to co bylo bílou barvou byly takový ty tunink nápisy
-> THOMMY : máš jiný informace? všechny anglický fáčka a fofrmany který jsem viděl, měli tyhle štítky bílý, né chromový.

-> Pavel P.. 27.12.13 10:39:02: S tím bílým lakováním se pleteš mistře 

-> Pavel P..: par by sa ich tu naslo
-> castrol: kdo by to chtěl... takový ho**a

-> Vojtisek: 

-> castrol: někomu ve Srubech

-> Pavel P.. 27.12.13 10:39:02: toto tu zase niekomu zdvihne tlak 

-> Tony Outland: tohle neni ale to anglický.... anglický bylo lakovaný bíle.
těnhle mám taky pár
těnhle mám taky pár

-> cPetan 26.12.13 10:14:21: Zkus to. Dám ti za ní litr, to už je motivace. 
-> Tony Outland 27.12.13 10:15:08: Tyhle nápisy mám doma asi čtyři od někoho tady z virtu, zatím to až tak vzácnost není a nějaký 135/136 něco bych někde taky měl mít (i v těch obalech), ty tenkrát vyprodávali za pár kaček v autodílech.
Spíš bych chtěl to jejich středový logo, to už je horší sehnat.

-> Tony Outland 27.12.13 10:15:08: Tyhle nápisy mám doma asi čtyři od někoho tady z virtu, zatím to až tak vzácnost není a nějaký 135/136 něco bych někde taky měl mít (i v těch obalech), ty tenkrát vyprodávali za pár kaček v autodílech.
Spíš bych chtěl to jejich středový logo, to už je horší sehnat.
mam doma spoustu těhdle nápisů FAVORIT kdyby někdo chtěl a možná by jsem dali sehnat aj ty ESTATE a mám aji 135LS
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 25.12.13 10:38:26: Liazku jsem pořádně nevyfotil
a ukrást asi těžko 

viz něco podobného v Tatra muzeu...
-> cPetan 17.12.13 15:48:01: Takových různých maket byly možná desítky, je to jen jeden z návrhů ze kterýho se použije sotva pár procent.
Mě by ale spíš zajímal model té unifikované kabiny Tatra/Liaz, ta už vypadá hodně blízko k finálnímu nezrealizovanému návrhu. Nedala by se ta kabina ukrást? Hodila by se mi na RC.
Mě by ale spíš zajímal model té unifikované kabiny Tatra/Liaz, ta už vypadá hodně blízko k finálnímu nezrealizovanému návrhu. Nedala by se ta kabina ukrást? Hodila by se mi na RC.

-> cPetan 17.12.13 15:48:01: Zajímavý - tak po B sloupek by to tak nějak odpovídalo Favoritu, jinak celek mi připomíná spíš Citroena - něco mezi ZX, BX a Xantií (podle utopených kol v lemech a široké plastové boční lišty)...
-> francomk: spíš se mi ty zadní světla zdají jak z transporteru
-> Jožynek : Ve škole, ZČU
-> cPetan 17.12.13 15:48:01: Kde to je fotené?
-> francomk: Zajimavy, zase ten bocni prolis a treba tvar predniho narazniku (coz tu neni moc videt) to pripomina favo
-> cPetan: Ten zadok vyzerá jak jeden z prvých prototypov Volva 760 

-> Tomaso435 17.12.13 16:26:53: sak favorit 

-> cPetan: Zajímavý… Připomnělo mi to, jak se mi před lety „podařilo“ špionážní foto makety v jedný z budov MB muzea
-> jaromír: to byl polep palubní desky v carbonovým provedení....
-> cPetan: to je ale ošklivý :-D
-> cPetan: to je ale ošklivý :-D
díky moc to sem přesně hledal
-> MIKe000007: V tomto album je nafocený origo el. stahování. Bohužel už nevím jestli je to od zdejšího člena, ale někde na to dával odkaz.
nixiiik.rajce.idnes.cz/Fa
vorit_-_el._stahovani_oken
edit: tak je to od místního člena skoda-virt.cz/cz/.../idca rd.php?login=nixi...

edit: tak je to od místního člena skoda-virt.cz/cz/.../idca rd.php?login=nixi...
Tuto to není? jurafavorit.rajce.idnes.c
z/Favorit_135LXi_s_klimati
zaci přinde mě to stejný
nedávno jsem objevil u formana tato tlačítka a nevím kčemu jsou viděl jsem je i na favoritovi který měl údajně klimu díky za odpověd.
znám jednoho zdejšího člena co klimu ve fav měl. ale auto už nemá...
a nema nekdo aspon fotku tech origo el oken ? dost by me to zajimalo
Žádná origo klima není. Do Favoritů/Formanů, které šly na vývoz, si nechávali tyto věci montovat u specializovaných firem (jedna byla každopádně v Mělníku) až zahraniční distributoři/odběratelé, v Mladé Boleslavi do Favoritu žádnou originální klímu nikdy nenamontovali ... i ty na vývoz jsou v zásadě slepencem různých univerzálních soustav a uzpůsobených součástek...
El. okna, pokud vím, se skutečně ve škodovce montovala a nesou i škodovácký znak...
El. okna, pokud vím, se skutečně ve škodovce montovala a nesou i škodovácký znak...
-> MIKe000007: el. okna tu niekto mal, klimu neviem
mel nekdo origo klimu nebo el.okna u fava ?
-> cPetan: bohužel né, ale vypadá to jak kdyby tam bylo origo něco víc
-> Tomaso435: vic fotek neni?
a v GLi (ale to už asi znáte :-))
Systém je shodný se systémem používaným v té době ve vozech Jeep, Volvo a Renault. Tam je ale označován poněkud jednodušeji a to SPI (single point injection).
Část firmy Bendix vyrábějící řídící jednotky později koupil Siemens, Bendix jako takový dnes už vyrábí jen brzdové destičky :-)
Systém je shodný se systémem používaným v té době ve vozech Jeep, Volvo a Renault. Tam je ale označován poněkud jednodušeji a to SPI (single point injection).
Část firmy Bendix vyrábějící řídící jednotky později koupil Siemens, Bendix jako takový dnes už vyrábí jen brzdové destičky :-)
-> cPetan 20.09.13 22:20:44: Stejný systém jako Škoda 135Li, Si, GLi a RiC (Renix-Bendix), žádné mechanické vstřikování :-)
-> cPetan: na co čekáš 

-> Tomaso435:
No dneska stál na tom samým místě u lesa, kde jsem ho fotil před tejdnem, takže je tam buď odstavenej, nebo je to nějakej vášnivej houbař, tak uvidíme jestli ho ještě nekdy potkam

-> cPetan: sloupnout dám ti za něj 500:-D
-> Tomaso435 20.09.13 22:31:42: Asi to byl jen štítek, protože to byl klasika 93+ forman, ale praštilo mi to do očí