skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favorit a raritní díly-detaily,zajimavosti
-> ondie: to je filipův topx ? jinak kapsy z anglána...
jj je to on :) za ty prachy takovej top stav :)
jj je to on :) za ty prachy takovej top stav :)
Dveřní kapsy,pořádný jalovice.
Tady máš volant alá Favorit do 92 v černé barvě. K tomu i ovládání topení z Favorita a pak výdechy topení, řadička, páčky pod volantem a dokonce popelník ze stodvacítky.
-> Tomaso435 15.09.16 14:34:37: To bude nejspíš z Microcaru nebo jak se ten bazmek jmenuje...
Volant "z Favorita" se totiž nepoužíval jenom do Favorita ale i do různých strojů a slepenic na způsob Bety, třeba jako Destacar, Microcar apod., proto ty barevné variace.
Volant "z Favorita" se totiž nepoužíval jenom do Favorita ale i do různých strojů a slepenic na způsob Bety, třeba jako Destacar, Microcar apod., proto ty barevné variace.
-> OTA-MTX: na mangloch to vyzera dobre
-> Mr._Nosferatu 14.03.16 02:14:58: zadní lavice byla ve stjné látce, ale seriová z felicie
-> krtik 20.03.16 13:19:00: mám je doma, byly na feldě, kterou jsem si přivezl z neměcka, údajně po synu majitele autohausu
-> krtik 20.03.16 13:19:00: mám je doma, byly na feldě, kterou jsem si přivezl z neměcka, údajně po synu majitele autohausu
-> Tomaso435: Zajímavý černý starý tapeci jsem asi ani nikdy neviděl, ale ono já se taky nikdy vyloženě o Fáva nezajímal. Jen jsem některý věci vypozoroval od kamarádů a známých co ho měli.
-> Danster: mě napadá ten pickup jelikož s nástupem černýho interieru pickup zustal jako socka verze nějakej ten čas se starejma tapecema v černé.. takže sou i černé kličky oken, černé kliky atd ... je dost možný že zůstala i stará verze volantu. Stejně tak byla i nová verze volantu v hnědém provedení. Pokud si dobře pamatuju viděl sem i starý provedení budíků v černé.
ještě mě napadá, že sem viděl na nějakejch ještěrkách jako ipur volanty ve tvaru favoritího jenom s jiným středem taky v černé... ale to nebyl snad ipur to bylo něco tvrdšího.
ještě mě napadá, že sem viděl na nějakejch ještěrkách jako ipur volanty ve tvaru favoritího jenom s jiným středem taky v černé... ale to nebyl snad ipur to bylo něco tvrdšího.
-> Tomaso435: Z Fáva bude s nejvetší pravděpodobností. Stejnej černej volant z Fáva si dával kámoš do 120ci a taky ho ořezával. Ale nevím z kterýho Fáva byl.
taková "raritka" ... to je černej volant fávo vzhledově model do 92 ... to je počátek pickupu 93 (stejně tak rovný černý tepecíry, kliky, madla řadičky, atp)? před nástupem tvarovaných tapecírů a celkově moderního interieru spolu s ostatníma fávama? Nebo je to mezityp jelikož 12/92 už na lince byly fáva modelově klasika 93...
a je to fakt z fáva pač je seřízlej aby se vlez do 105 :)
a je to fakt z fáva pač je seřízlej aby se vlez do 105 :)
-> OTA-MTX: takže je nemáš doma? Trošku jsme doufal, že prozradíš zdroj
.
Jsou krásný, jen by to chtělo nasadit feldí hlavový opěrky kvůli identičtějšímu vzhledu.

Jsou krásný, jen by to chtělo nasadit feldí hlavový opěrky kvůli identičtějšímu vzhledu.
-> castrol: Neměl, prostě to tak bylo. Bývalé auto zaměstnance Škodovky a mělo Recara pouze vepředu.
-> el.tomas: tak to si mal stastie 

-> Mr._Nosferatu: Zadní byly sériové
-> OTA-MTX: nemáš fotky i zadních ? Někde jsem četl že i zadní lavice byla od recara. Jen škoda z je neměly všechny sportline.....
-> castrol: Já ano..
-> OTA-MTX: tak tieto som vo ziadnej fele este nevidel
-> krtik: to by mě taky zajímalo, bohužel netuším
-> OTA-MTX: Krásný! Tohle je k sehnání víceméně jenom v Německu?
Pokud by někoho zajímalo. Sedadla Recaro z "německé" felicie '96. Potah stejný jako zadní, škodovácká látka. Pojezdy felďácké s L plechem, který jsme musel k recarům z vw gold vymýšlět. jediný rozdíl je je nálepka od výrobce a pěkné plasty na jeho zakrytí. V místě pásu vypadá jako broušené malou vrézkou.
-> ondie 19.01.16 23:29:36: německej dekor patřící na hnědej introš
-> OTA-MTX: německej doplněk tuším že... velice často na autech dovežených zpět, co měla sprinty, el okna apri atp....
-> cPetan: aha aha ;)
-> cPetan: Myslel jsem si, že to bude nějakej prototyp - už podle kličky z 742...

-> ondie 19.01.16 23:31:07: to je interiér prototypu sedana 

Tady o CD1 probíhá boj,tak sem zvědav.
aukro.cz/skoda-favorit-do bovy-doplnek-pocitac-spotr eby-tepl-i5921159882.html
aukro.cz/skoda-favorit-do bovy-doplnek-pocitac-spotr eby-tepl-i5921159882.html
-> MisakusX: Jasný no:) ..kdo ví jestli bude deset let stačit,ale dosti bylo mé averze vůči Fa/Fe :)
Dík za info.
Dík za info.
-> ondie: Áha, indikátor spotřeby, měřič průtoku, to už dává smysl, každopádně zajímavé, origo krabici jsem ještě neviděl, mám krabici jen s CD-1, díkas. Být tebou bych to někam uložil a vytáhnul za deset let, teď se na tom moc vytřískat nedá.
..víc fotek teď nemám..ale jak to vypadá zepředu určitě víš:
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_542_175408__20 13-12-23_19-17-24_99.jpg
img.skoda-virt.cz/forum_u pload/.../7_542_175408__20 13-12-23_19-17-24_99.jpg
-> ondie: Nahoď foto krabičy, to mě zajímá. Celé je to dost citlivé na seřízení, čidlo průtoku není nijak extra přesné a výstup na diody je archaismus, ale tak byl to krok k velmi dobré CD-1, CD-1i a TC6.
-> MisakusX: Ono se i AD1 jmenuje oficiálně "měřič spotřeby" , a je k tomu jakejsi průtokoměr,ale ve finále ty výstupy nebudou nicmoc,to je mi jasný už když to vidim na stole :)
-> ondie: AD1 není tak zajímavá, zkalibrovanou s novým čidlem jsem prodával před dvěma roky za 600 kč, druhá mi tu stále leží (vedle třetí) :)
P.S. Je to tuším ofiko Ekonoměr, měřič spotřeby byl snad Až CD-1
P.S. Je to tuším ofiko Ekonoměr, měřič spotřeby byl snad Až CD-1
+ otázka , jakou hodnotu může mít "měřič spotřeby" AD1 pro karburátor
,funglík kompletní zabalenej v krabici ??
,funglík kompletní zabalenej v krabici ??
Tady něco pro kůžičkáře.
Nakonec i v tom Fáčku to může vypadat jako u lidí,a ne jak v parodii na interiér.
Nakonec i v tom Fáčku to může vypadat jako u lidí,a ne jak v parodii na interiér.
..tohle je normální barevná kombinace sedadel ?
Narazil sem na pár fotek zajímavejch interiérů - dřevíčko.
-> Honzaloun: to je ta starší verze s rantlem dole. pak byla ta stejná ale bez rantlu. mám obě :)
Nejsem úplný znalec, ale podle masky a štítků na pátých dveřích... Mohl by to být jeden z prvních formanů?
www.sbazar.cz/ndostrava/. ../11560713-prodam-nahradn i-dily-na-skoda-favorit-fo rman
www.sbazar.cz/ndostrava/. ../11560713-prodam-nahradn i-dily-na-skoda-favorit-fo rman