skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nemam a tez hladam 

Nevim, slabej comp
Zkus snizit detaily.
Hosi, kde mate ten samozbernej vozejk na baliky?

Hosi, kde mate ten samozbernej vozejk na baliky?
-> MOLSO: to si děláš prdel? :) snad určitě ne dělá to i na vydlážděným dvoře :)
-> venni: zeby prach spoza stroja ?
tak jak pokračujete pánové?Ja včera zjistil že se mi seká hra jen v pohledu když jsem nad nebo za strojem,když zajedu myší abych viděl na mašiny ze strany nebo z boku tak se to neseká
co to?

-> Mr_Kubas: Ja prave nenasel ten neazev, jinak bych ji hned sosnul 

-> Syny: Já si jen opíšu název a hodim to hned nahoru do kolonky a hledám 

-> Mr_Kubas: Ja koukal, ze pod tim videem je nakej odkaz, ale nenasel sem ji tam... Kazdopadne dekuji :)
-> venni:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: fendt není taky pořádnej traktor

Hele, je normalni, ze ten nejvetsi Fendt tahne plnej prives pro Terrno rychlosti jen 10kmph?
Tatra, sama nalozena jede pres 40 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jak rekl pan doktor jdi s tou chemii do hajzlu 

Na co tam je ten rozprasovac? Na hnojeni nebo proti imperialistickym broukum? Me to roste dobre i bez chemie.
Tak uz i ja jsem zemedelec-..
Mam uz koupenej Crystal. Ted jsem poslal na pole kultivator, hned za nim jede druhej traktor se sazecem a kombajn jinde sklizi s pristavenym vlekem :-)
Mam uz koupenej Crystal. Ted jsem poslal na pole kultivator, hned za nim jede druhej traktor se sazecem a kombajn jinde sklizi s pristavenym vlekem :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: myslím že balíky musíš už pak vidlema na dopravník :)
-> afro100: ty rozmetáš senáž?Neznabohu
-> afro100: ty rozmetáš senáž?Neznabohu

-> venni: na hnoj si stiahni nejaky nakladac najprv a ako hnoj som naberal to co vozim tu travu na tu hromadku tak ono to tam hnije a nakydal som to tam a rozmetal, slo to 

-> afro100: a pak budu pořád v kuse jen sejt ne?Musím to střídat abych z toho něco měl.Apropo,zkušel už jste někdo rozmetat hnuj?ja koupil rozmetadlo,ale hnuj nemám 

-> venni 01.03.10 21:28:37: A i to balik da na dopravnik?
Ja baliky uz nedelam, nemam na to nervy 

-> venni: Ostatni prace delaj pomocnici to me nebavi. Akorat jak mam ten mega kultivator, tak tam nejde zapnout pomocnik :( To musim sam, ale nevadi, to 3x prejedu pole a je to 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ještě ti poradim když vidim vpravo v rohu ten děsnej valník na hranatý balíky.Kup si tu dvouosou káru s ramenem na hranatý balíky.Stačí přijet k balíku a ono si ho to nandá samo,ulečí to děsně práci a nemusíš šaškovat s vidlema po poli.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ahaaa no dobre, tk skusim :)
-> venni: ostatna praca? naco? najprv sa musi vsecko posekat :D
-> afro100: Je to tezky nacouvat s vlekem k dalsimu vleku ale da se
Blby je, ze se neobjevi ikonka ze lze pripojit zarizeni, musis to zkouset.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja včíra něco postahoval a jdu na to :)Sem chtěl udělat taky nějakej print screen a nějak to nevyšlo
Ale koukam že to hraješ ledabile,stroje poházený okolo pole (takhle by to nešlo lidi by ti to rozkradli,náhony jsou drahý) a pořád jen kombajnuješ.Copak ostatní práce? :)

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty jo, jak si tam zapojil 2 vleky za seba, to ide? 

Vyprazdnit zasobniky
Tu mam monolog, nikdo nehraje?

Tak jsem si z rozmaru koupil este ten origo kombajn, jak ta pisou ze vetsina zemedelcu o nem jen sni
A oproti Classu pekna plecka 

-> Kubi136: rado se stalo.ja sam sem byl rad kdyz me lidi tady z virtu poradili co a jak kdyz sem zacinal.proto sem taky zalozil toto tema.trebas to pomuze este vic lidem
-> Rapid135 - doktor: -> Matthes, záškodník z TechWebu: dik moc
-> Fén: Zkusim, dik 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: V nápovědě to je a pokud mě paměť neklame, tak je to "J".
-> Kubi136: Musis to pustit na zem a zapnout vyvodovy hridel.
-> Kubi136: tak musis tu masinu spustit klavesou B.pak je za tebou videt ze delas nejako stopu
-> Rapid135 - doktor: zkultyvovany prave mam, a furt nic

Tady sem koupil soupravu abych nemusel honit tatru sem a tam do vykupen...
-> Fén: No problem je, ze v napovede toho kombajnu nic takovyho neni a nevim jak se to ovlada.
-> Fén: to víš ty Pražaci:o)))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Si neviděl kombajn v reálu, co? :o)) Musíš vypnout drtičku a pak ti to bude řádkovat.
Hele kucí, to je fakt tak dobrá hra? Koukám, že asi jo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to drtí jen když sečeš řepku nebo kukuřici na zrno ne?Jinak mi to dělá klasicky řádky.Jinak jestli do tý big sečky nemusíš sypat nic tak to jí jdu stáhnout.Ja jich měl zatim asi šest a do všech se muselo a v některejch se to obilí ani neuložilo když jsi vystřídal stroje takže opruz.-> Rapid135 - doktor: chce tzo stáhnou nějakou secí kombinaci aby jsi měl kultivátor přes sečkou a nemusel lítat po poli z bránama 

-> Kubi136: musis pouzit B na spusteni masiny.ofsem musis mit adekvatni povrch tzn. zkultivatorovanej
-> Kubi136: Asi nemas dostatecny vzdelani v oboru. Zamysli ze, jak musis zem upravit pred setim.
-> Kubi136: Nasypat obilí
kluci me to nechce set
co s tim?

-> venni: Secku neplnim, tam je osivo furt
Jen vybiram co chci sejt a pak ubyvaj penize. Akorat ji musi tahat ten nejvetsi traktor.
Ale ted sem koupil balikovac a divny je ze vlastne z toho novyho Classu se nesype nic co by slo sbalikovat
Co s tim? On to rozdrti na prach.

Ale ted sem koupil balikovac a divny je ze vlastne z toho novyho Classu se nesype nic co by slo sbalikovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: co zvládá ta sečka?seje vše?čim jí plníš (myslím druh přívěsu) 

-> Borin - Král tuzerů: Prave kamarad nedavno upekl
Intely maj ochranu to jo, ale to jeho AMD asi ne. Hnup ho provozoval na dece v posteli a notebuk se nevypnul ani nehlasil prehrati, jen se vypnul na dobro.