skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
Zatial som si to vsimol len u tohoto, neva no :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty vole s tim bych chtěl couvat na Silu

Tak jezdi 

Já chci taky jezdit s Tatrou...

Tak si na to sosni nejaky soft... :-)
Jinak bych potrebova neco na to sbirani baliku :( Nejaky automaticky wagen
Jinak bych potrebova neco na to sbirani baliku :( Nejaky automaticky wagen

-> afro100: Aha, tak v tom Ti asi neporadím. BTW. Dělá to jen u téhle hry nebo u jakékoli aplikace?
-> Mr_Kubas: to viem, ale mi to nejak nefachá, vždy mi to hodí len ako keby som mal čiernu obrazovku ...
-> afro100: Na klávesnici stiskni tlačítko "Print Screen", sjeď do windows a pusť Malování a CTRL + V. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kua skoda ze neviem robit tie obrázky, ja ich mám za tatrou 6 :D
-> Honza5: K-rameno dolu,N vyložit balíky,podruhý zmačkni N a balíky to pustí
Hele a je to realny teda ze tatra utahne 3 vleky ale traktor ma problem? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 06.03.10 17:07:44: Už jen koleje a lokomotivu 

-> venni: Jak vysypáváš balíky z toho samozběru mě tam pořád drží a nejdou ven :-)
-> MOLSO: Zastavoval
Prave to je u tyhle tatry dobry, ze i takhle nalozena jede pres 40. Kdybych to tahl traktorem tak se nehnu z mista 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je cestovna rychlost alebo si zastavoval ? 

-> kirri is back: jj mam ten daemon tools :)
-> Syny: pokud si to sosnul z toho linku co sem ti posilal, tak je to iso,jak tu pisou, na to je dobrej treba daemon tools, nebo na netu pohledat no-cd crack

-> Syny: Připojit image soubor.
-> Syny: Chce, *.iso to jistí :o)
-> Syny: ja to mam ako ISO, to zn, mam to ulozene na disku, pricom to je nacitane vo virtualnej jednotke a len si to pustim :)
hej a bez toho aby to bolo nacitane to nejde, takze odpoved na Tvoju otazku je ano :)
hej a bez toho aby to bolo nacitane to nejde, takze odpoved na Tvoju otazku je ano :)
Taky to po vas pri psusteni chce CD?
-> kirri is back: ja za ten odkaz taky vděčím klukum odsud.
-> venni: dikes:-)sem linej to hledat na netu:-))
-> kirri is back: zdbudiskovice.nolimit.cz/
landwirtschafts-simulator-
2009
a kde ze se muzou sosnout nejake ty nove hracky?

Další dotaz,bud su tak blbej a nebo nevim.Sečku jsem konečně objevil JohnDeere 1590 houch hitch.Stahuje se z netu levá a parvá pulka sečky.To je vše ok,ale nějak divně se zapojuje do sebe. Jčkem se spouští mechanizmus aby se dozapojila,ale podle mě by chtěla ještě nějak zajist a na to zaboha nemužu přijít.Naplň jde taky jen pulka sečky.V tej nezajišteněj nic nepřibývá a při jízdě tak divně vlaje :-D
Naoplátku poradím jak se ovládá Traktor JohnDeere 9030,takovej 8mi kolovej drobeček co se láme v pulce :)
Naoplátku poradím jak se ovládá Traktor JohnDeere 9030,takovej 8mi kolovej drobeček co se láme v pulce :)
jinak kluci dneska z dlouhe chvile sem si to sosnul a pustil a jako jo

-> Syny: zahrajes
ja mam
P IV. 1400
4GB RAM
nVidia 6600GT
a bezi to uplne paradne
ja mam
P IV. 1400
4GB RAM
nVidia 6600GT
a bezi to uplne paradne
-> Syny: ale hej, hram to na podobnej zostave, akurat teda tu grafiku mam slabsiu
Mam dotaz: ako mam urobit screenshot z hry? Nejak som to nepochytil alebo som asi uz uplne blby ale nejde mi to
Hej a este, zmizela mi napoveda, take to sive priehladne pole vlavo hore, skusal som to zapnut(F1) vypnut a nereaguje to, no nie ze by som ju potreboval ale k niektorym novym strojom tam je rozpsane co sa cim spusta a tak ... netusi niekto co som zmrvil?

Mam dotaz: ako mam urobit screenshot z hry? Nejak som to nepochytil alebo som asi uz uplne blby ale nejde mi to

Hej a este, zmizela mi napoveda, take to sive priehladne pole vlavo hore, skusal som to zapnut(F1) vypnut a nereaguje to, no nie ze by som ju potreboval ale k niektorym novym strojom tam je rozpsane co sa cim spusta a tak ... netusi niekto co som zmrvil?
Pentium 1,7 GHz
GeForce 6600
2GB RAM
To si asi nezahraju co?
GeForce 6600
2GB RAM
To si asi nezahraju co?

-> vhml: Asi netahat no 

Pořídil jsem Ifu a když za ní dám vlek tak za mnou hrozně lítá. Má to oko na vlek v jiný vejšce. Dá se to nějak řešit, nebo prostě netahat vlek? :-D
-> Flacek: to nevim, jsem ti teď říkal jak to funguje na vesnici. tu hru jsem nehrál ( nešla mi stáhnout)
OndraKrupi-TenČtvrtý 02.03.10 22:06:25 napsal:
→ Flacek: no zořeš, zvláčíš (urovnáš), koupíš
naklíčený zrní zaseješ, postříkneš, čekáš a sklidíš a
prodáš :-) Aha super a porad do kola jo? Hmm to bude zabavny si poridim do prace na dlouhe vecery:D A neda se to nejak zrychlit kdyz tam zapnu toho zamestnance? Nebavi me cekat jak tam porad ore tam a zpet
→ Flacek: no zořeš, zvláčíš (urovnáš), koupíš
naklíčený zrní zaseješ, postříkneš, čekáš a sklidíš a
prodáš :-) Aha super a porad do kola jo? Hmm to bude zabavny si poridim do prace na dlouhe vecery:D A neda se to nejak zrychlit kdyz tam zapnu toho zamestnance? Nebavi me cekat jak tam porad ore tam a zpet
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Aha vse je moje super tak si tam muzu orat co chci kde chci to reknu ne:D No jdu to zkusit:D
-> Flacek: no zořeš, zvláčíš (urovnáš), koupíš naklíčený zrní zaseješ, postříkneš, čekáš a sklidíš a prodáš :-)
-> Flacek: Vsechna pole jsou tva.
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: No spis me zajima jak mam pestovat to zrni se zbytkem si poradim ja sem tam jezdil tim traktorem a neco sem oral to je asi ok ne ale jak mam vedet jaky pole je moje?
-> Flacek: no pokud to vidíš na hraní tak dva dny tak prodat :-)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: No super obchodovat bych umel ale to zrni nejak taky musim vyrobit ne? To znamena to nejak poorat a pak zasit zalejt cekat (neco jako v prvni tride cocka na okne) takze teda mam hned vse prodat nejlepe i farmu zbalit prachy a jit do velkomesta to roztocit:D
-> Flacek: Brno do toho nepleť
no potřebuješ peníze a ty získáš prodejem zrní

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Fajn a vlecku myslis asi jako ten valnik co tam je takze mam nasypat do vleku zrni a to ject prodat?A koupit nejakej novej forichtung na pole
Tak tehle hre davam den maximalne dva
-> Nwkt: To bych nejakeho stryce zemedelce musel mit:D Pokud se teda zemedelstvi nebere sazeni jahod to dela obcas tata a nebo opekani burtu na ohni :D Pokud ano tak to jsem zemedelec jak Brno

Flacek 02.03.10 21:52:20 napsal: Jinak
sem Prazak takze navod pro JZD debila:D
sbal holínky a jeď za strejdou do JZD kydat hnůj 
sem Prazak takze navod pro JZD debila:D

-> Flacek: To jsi v prdeli bez vzdelani. Nejlip udelas, kdyz zaprahnes za traktor vlecku a odvezes ze sypek zrno do vykupen a pak koupis novej traktor.
Nebo si tam stahni taky toho xeriona a ten stoji jen 12 dolaru kdyz je stazenej...
Nebo si tam stahni taky toho xeriona a ten stoji jen 12 dolaru kdyz je stazenej...
Tak jsem si to "koupil" a nejak nechapu co tam mam delat.Zdedil sem nejakou fatmu stoji tam nejakej kombajn a traktor a co s tim mam delat? Jinak sem Prazak takze navod pro JZD debila:D
Jo a sosnul jsem si konecne poradnej traktor
Claas xerion 500, brutalni sila, unese mo velkou secku aniz by se prevracel bez zavazi. Akorat kdyz jede tak zere i maly deti od cesty. Jsem jezdil chvili a 150 litru v riti.

Co ten hned prvni vlek? www.landwirtschafts-novin
ky.websnadno.cz/Vleky.html
No jinak to sekani... hra stoji za hovno, spatne napsana, nic s tim asi neudelas.
No jinak to sekani... hra stoji za hovno, spatne napsana, nic s tim asi neudelas.
Ten muj se jmenuje arcusin CASE.je tam více druhů,prostě červeno šedej dvouosej vlek
slabej comp mi došlo,ale jakej to má vliv jestli je pohled tu nebo tam :) rozlišení jsem ubral...

slabej comp mi došlo,ale jakej to má vliv jestli je pohled tu nebo tam :) rozlišení jsem ubral...