Jinak mě se ježí chlupy na prdeli spíš z lidí co řeší kdo v čem jezdí, než z toho že bych siměl koupit nějaký nový auto, konec konců však at si každý sedlá co chce ne? Jinak bych řekl že když tahle auta servisuju(pravda ne zase tak nový to jezdí spíš do autorizáku) tak o tom budu vědět něco trochu víc jak Ty. S tou přimrzlou ručkou ti musím vzít iluze, ale mnohem pravděpodobněji ti přimrzne ten tvůj dinosauří klacek, protože lanovody, na tom elektromotoru nemá totiž co přimrznout, když se nebavíme a starých hliníkových brzdičích který rezly a ten motorek natrhly a dostala se do toho voda.Ty si absolutně nepochopil o čem to je, to není o vteřině kdy ten klacek taháš, ale o tom že musíš myslet na to abys ho zatáhl, viz ten taxikář co nedávno zabil tu holku na chodníku, mít místo Oktávky Golfa tak se mu to nestane.
Já nemám problém přiznat že spoustu věcí na autech stojí za hovno, kolikrát šetřej na nesmyslech pak to akorát houby vydrží, samozřejmě čím složitější auto, tím to je taky horší, je to jen technika, ale lhát si a tvrdit jak nový auta stojej za vyliž prdel a starý hujdy jsou to nejlepší na světě mi připadá trochu dětinský

a je nizka, tak nevim proc bych nekde soupal po brise a kurvil to 
felda, fab drzi vic, ted mi teda pritelkyne pripomnela, jak jsme jedno s feldou malem byli v jezere, s feldu jsem odstrelil nejvickrat, ale to bude taky tim, ze jsem s nima najezdil nejvic, nejvic jsem najel s rapidem, ale fewldama dohromady pres pul mega a ne vzdy jsem mel uplne dobre gumy, treba s tema vranikama od Stepana to uz bylo na mokru, jak na lede -> StepaNoFUN: ale jsem Ti za ne vdecny, protoze tenkrat jsem ani na nove gumy nemel :)