skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Kdopak dneska před obědem táhnul za dodavkou na platě do brna blacklina?
-> Evž@: jo to mozna mela no, tenky paprsky neco jako speedline
-> Vojťas: můj rajón...ale moje stříbrná felda v plynu to nebyla :D. Neměla bílé kola? Nebo tu ještě jezdí jeden co to má hodně snížený.
-> Hanz1912: Pravda, pravda. No uvidíme, snad sa bude zase něco dít.
-> k.jarek:
Kdoví.. Už je mi divné proč odstranil nedávno přidaná videa jak dělal motor 130. Něco se děje. Má už jen pár starších videí
Kdoví.. Už je mi divné proč odstranil nedávno přidaná videa jak dělal motor 130. Něco se děje. Má už jen pár starších videí
-> Hanz1912: Tak tak, OSTL. Ale nedávno se Fialka ukázala na bazoši, takže včíl už možná s novým majitelem.
-> Hanz1912: Nevim, trochu jsem to prehnal s rychlosti s dodavkou a snazil jsem se nevysypat zavareny vokurky z regalu, takze netusim, co bylo napsany na aute 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Team Lipná?
Dneska sem na chvili zavítal do Vizovic a prolítla kolem stříbrná felda co zněla jak kdyby měla Turbo pod kapotou. Zná někdo?
-> růža: NAPOSLED POJISTENO LEDEN 2003
-> růža: teď když na to čumím, tak je to vlastně 120 gls
Na insta se objevila tahle fotka z roku cca 1994. Červená 130 s touhle SPZ je mi povědomá. Není to náhodou někdo místní (nebo možná spíš rodič někoho místního
)?

-> David29: Davide pěkný video. Co jsem viděl, než jsem to vypnul - právo na Tvé straně. Za pár let nebudeš mít možná čas tohle stříhat. A veskrze se zaměříš na to, soustředit se, jak se podobným kreténům vyhnout a předvídat je - což děláš dobře, a ani je nebudeš moc komentovat. Stojí to moc energie. Ta pak chybí v cíli cesty, kde je skutečně potřeba - k prosazení své "přednosti v jízdě".
Dnes v centru Prahy bílá emková 120 s spz začínající tuším 1A6 77 ..
Někdo z místních?
Někdo z místních?
Já to tam znám, ale nejezdím tam. Ani jsem nevěděl, že se tam dějou takový orgie 
A já mám i pocit, že autobus tam dát přednost musí...

A já mám i pocit, že autobus tam dát přednost musí...
-> Syny: to je v Praze v Dubči, když byla teď přes leto zavřená Kutnohorská tak jsem tam jezdil každý den a ty dementi autobusácký to tam dělaj bežně.... několikrát jsme se tam takhle přetlačovali... taky jsem tam zastavil a troubil dokud necouvnul ale ještě nadával a rozhazoval rukama..... ale musel couvnout

-> David29: Tvl tak v tom case 0:30 by me ani nehlo couvat. To bych tam stal dokud by si o ty dva metry necouvnul ten autobus...
Kdopak dneska stál s nepojízdnou felicií ve Vršovicích a pak u Billy ve Strašnicích? Taková tuningová tyrkysovo-stříbrná a hustokrutopřísným nápisem Hoonigan.... ve Vršovicích do toho lip vodu a ve Strašnicích už tam stála druhá červená felicie a pomáhala asi startovat přes kabely

V sobotu jsem zdravil v Černošicích někoho s oranžovým eRkem (SPZ tuším začínala ACB)...
...a v pondělí cestou k zubaři na Zlíchově mezi tunely někdo směrem z centra vezl na odtahovce modré Mko...
...nepoznáváte se někdo?
...a v pondělí cestou k zubaři na Zlíchově mezi tunely někdo směrem z centra vezl na odtahovce modré Mko...
...nepoznáváte se někdo?

-> Jakub05: Jo, to odpovídá 
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jsem hodně jezdil do Štěchovic, a do Čísovic. To běhe léta opadlo.
Příští tejden zase budu asi jezdit okolo Nwkt a ve středu zase k vennimu do Klatov.
-> Jirik_Tuňák1983:
Tak jako je pravda, že ohledně covidu něco nastudováno mám... ale tomu se věnuju v mezičase 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To jsem hodně jezdil do Štěchovic, a do Čísovic. To běhe léta opadlo.
Příští tejden zase budu asi jezdit okolo Nwkt a ve středu zase k vennimu do Klatov.
-> Jirik_Tuňák1983:

-> Matthes, záškodník z TechWebu 26.11.21 16:10:54: Změnil profesi, teď se věnuje covidové prevenci a online konzultacím. To prostě nějakej čas sežere, no.
Musím říct, že jsem Dejva dlouho nepotkal... V létě třeba 2x do tejdne a teď dlouho nic 

-> Jura_Favorit 26.11.21 14:15:37: Asi jo, ve Virtí kotlině určitě. Málokdo tu má tak jednoznačně rozlišitelnej auťák.
-> Jakub05: patrně se z toho stává nejslavnější mix v republice 

-> Jura_Favorit: Dík, to mi uniklo.
Včera Chodov, ulice Mírového hnutí před čtvrtou odpoledne bílý mix vepředu i vzadu cedulka DEJV. Nebyls to ty David29?
Dneska v Přelouči zaplachtovaná z mnoha dílů poskládaná 1000MB, vepředu na převařákách tipuju 4x100 z feldy, na podvalu za myslím stříbrným Vitem?
-> Jura_Favorit: Jj, to je on 

No a dneska nějakej zelenej cukrík favorit na Jižní Spojce a následně na Strakonický. Přídavný světla a nálepky jak na závody... U na značce a na dveřích jména dvou inženýrů. To první jméno bylo nějaký divný, tak jsem se na to nesoustředil radši za jízdy a druhý tuším Jakub Šafařík...
Jinak jsem barvoslepej, takže cukrík mohl být i modrej

Jinak jsem barvoslepej, takže cukrík mohl být i modrej

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 2 týdny zpět nějaký hodnotný Pick up- taky RAM táhl z Nymburka eRko na podvalu
-> StepaNoFUN: to jsem ani netušil že dneska startuje.... vždycky to bylo na jaře, ale napadlo mě to když jsem kolem půl pátý na Letný potkal zelenýho žigula a samaru..... škoda, šel bych se podívat do Chuchle jako vždy

Dneska ráno jsem cestou do práce potkával bílý (šedivý) kilo, s přídavnejma hranatejma světlala a nějakejma pruhama. Hradecká SPZ, jestli to bylo vyrámovaný jsem zaregistrovat nestihnul, ale že řidič měl sluchátka s komunikací jsem si stihnout všimnul. Že by to byl někdo místní moc nepředpokládám, ale třeba někdo bude znát. Předpokládám že jeli na RPR...
dnes jsem se zdravil s nekym s cervenou skodou 120-136 v Hlinsku, nejaka lestenka a vpredu dost svetel

Nevezl si nekdo dneska po D1 nejakou modrou odstrojenou skodovku na podvalu? Tahl to nejaky pickup do cervena (hodnotny auto jako RAM nebo tak... ne felda pickup
).

-> Jirik_Tuňák1983: O to mě nejde.
-> Polyš 26.09.21 18:52:47: Dá se předpokládat, že bude zadaná. 

Virťáci.Dnes okolo 9h ráno mě zdravila dlouhovlasá slečna ve felicii fun spz začínal 2AB,nebo 2A8. Jela od Jičína k ČKD kruháči Hradec Králové.
Neznáte majitejku? :)
Neznáte majitejku? :)
-> venni 26.08.21 19:22:20: super, na expedice ideal

včera Český Těšín, škoda 105L OVL 97 xx ?
Kdopak to v neděli okolo poledne obědoval v Obědovicích?
Profrčel jsem ve spěchu moc rychle, ale periférním pohledem eMka a oranžové kilo na parkovišti jako na výstavišti - i krátký pohled na tu exhibici pozvedl náladu :)
Profrčel jsem ve spěchu moc rychle, ale periférním pohledem eMka a oranžové kilo na parkovišti jako na výstavišti - i krátký pohled na tu exhibici pozvedl náladu :)
Někdo zdejší?? Na střeše rezerva??
Neměl jsem moc času očumovat,děti byly KO.Jinak krytá garáž Praha 9 Libeň ,hotel Step...
Neměl jsem moc času očumovat,děti byly KO.Jinak krytá garáž Praha 9 Libeň ,hotel Step...