skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Dneska ráno jsem cestou do práce potkával bílý (šedivý) kilo, s přídavnejma hranatejma světlala a nějakejma pruhama. Hradecká SPZ, jestli to bylo vyrámovaný jsem zaregistrovat nestihnul, ale že řidič měl sluchátka s komunikací jsem si stihnout všimnul. Že by to byl někdo místní moc nepředpokládám, ale třeba někdo bude znát. Předpokládám že jeli na RPR...
dnes jsem se zdravil s nekym s cervenou skodou 120-136 v Hlinsku, nejaka lestenka a vpredu dost svetel

Nevezl si nekdo dneska po D1 nejakou modrou odstrojenou skodovku na podvalu? Tahl to nejaky pickup do cervena (hodnotny auto jako RAM nebo tak... ne felda pickup
).

-> Jirik_Tuňák1983: O to mě nejde.
-> Polyš 26.09.21 18:52:47: Dá se předpokládat, že bude zadaná. 

Virťáci.Dnes okolo 9h ráno mě zdravila dlouhovlasá slečna ve felicii fun spz začínal 2AB,nebo 2A8. Jela od Jičína k ČKD kruháči Hradec Králové.
Neznáte majitejku? :)
Neznáte majitejku? :)
-> venni 26.08.21 19:22:20: super, na expedice ideal

včera Český Těšín, škoda 105L OVL 97 xx ?
Kdopak to v neděli okolo poledne obědoval v Obědovicích?
Profrčel jsem ve spěchu moc rychle, ale periférním pohledem eMka a oranžové kilo na parkovišti jako na výstavišti - i krátký pohled na tu exhibici pozvedl náladu :)
Profrčel jsem ve spěchu moc rychle, ale periférním pohledem eMka a oranžové kilo na parkovišti jako na výstavišti - i krátký pohled na tu exhibici pozvedl náladu :)
Někdo zdejší?? Na střeše rezerva??
Neměl jsem moc času očumovat,děti byly KO.Jinak krytá garáž Praha 9 Libeň ,hotel Step...
Neměl jsem moc času očumovat,děti byly KO.Jinak krytá garáž Praha 9 Libeň ,hotel Step...
Kdopak na mě blikal se scanii u Častolovic?
-> Jumbo: si musim zkontrolovat auta 

Dneska okolo 1/2 4 u Tynce nad Labem? Sedej Rapid...
Tak co, kdo si veze z jihu Moravy na sever cervene Mko bez blatniku na podvale? Zastavka u Globusu byla dle meho odhadu na Mekac...
Někdo vocaď? Dnes u Hornbachu.
kdopak jste na mě v solnici v sobotu odopledne mával v octavii 4?
Včera nás v Tanvaldu zdravil někdo v zelené V70 s platem a na něm šípkové eMko, někdo zdejší? :-)
Včera ( 8.7. ) prechádzalo cez Trenčín svetlo zelené eMko, znížené, obuté na bielych apollach,vzadu fólie,biele smerovky a zadné svetlá...
Ďalej išlo von z Trenčína smer NM
Kto to bol ?
Videl som ho tu v okolí prvý krát
Ďalej išlo von z Trenčína smer NM
Kto to bol ?

Videl som ho tu v okolí prvý krát

-> Pavel P..: Tak Tux to nebyl. byl v praci
-> Pavel P..: Třeba měl polštářek pod řití. :-D
-> Matsoft: nevim, ale podle velikosti tam seděl někdo trochu větší

-> Pavel P..: Tux?
S kým jsem se to dneska zdravil někde u Úval? Červený snížený eMko, zlatý kola...

vcera okolo 17.h nekdo s cervenou asi deltou (veteranem nebo skoro veteranem) me zdravil... mezi Kostelcem a Batelovem, jel jsem zlutym rapidem
Dneska dopoledne jsem jednak potkal u Mělníka konvoj embargo/erko/emko/kilo s kempíkama, a potom na Českolipsku jsme na sebe mávli s týpkem v pravostrannym funu . 

uz jsem ji videl loni, mozna to je ta pred 15 lety v ZR

Dnes odpo silnice z Harrachova, někdo zdejší na výletě? Na Rapidu spz 4.. 0130

Na Rokycansku dnes pěkná Felda Fun a na korbě nějaké starší moto (to už jsem moc nepoznal, možná Mustang?)
Bílá š120 M každé ráno od č.brodu na Kolín, sériovka s PH spz a zbytky nějakých srazovek na bočnim okně, někdo zdejší
Tož sa přiznejte, koho z vás zvěčnili na fotce č. 5
www.idnes.cz/zpravy/.../M IS88be62_P202101140229301. jpg

www.idnes.cz/zpravy/.../M IS88be62_P202101140229301. jpg
dnes odpoledne někdo s bílou šáde, bílé boky na pneu sjížděl z obchvatu NB a jel na Boleslav..
V Prelouci nejakej borec s Rapidem... I cigosi mu to obdivovali 

-> david 105 11.12.20 12:43:55: urcite by sa nieco naslo 

-> Borderer: tak určite aj tá má dačo do seba 
-> Tuner#2: ďakujem, vedel som že dako tak sa volá ale furt mi behalo po rozume že snehuliak alebo vločka...

-> Tuner#2: ďakujem, vedel som že dako tak sa volá ale furt mi behalo po rozume že snehuliak alebo vločka...

-> david 105: čert vem auto, co ta slečna?

Dnes som sa stretol s žltou oplastovanou skodovkou v okolí Serede.Šofér odhadom medzi 40-50r,dlhé vlasy,značky GA.Môže to byť niekto z okresu Galanty?

Kolik z nas to skodovkari v Chudiri? Dnes jsem tam ocumoval
.

Někdo odsud? Dnes Červený Kostelec-u Náchoda.
-> Voplik: skoda-virt.cz/cz/.../8657
-orf-1000-mb
-> Tom Troll: jojo to je ona... bylo to nějaký napatlaný tlumexem 

-> Pavel P..: Ta z inzerce... Na fotkách vypadala docela pěkně, ale zdání asi klame.
-> Pavel P..: To teda ne, ale hlavně cena byla vysoká.
-> michael: jo tohle nebyla žádná libovka....

-> Matsoft: Byla na Bazoši a taky byla pěkně sežraná.