Jinak dneska s šedivým kilem a HK SPZ kousek před Týncem nad Labem... Stál u kovošrotu s otevřenou kapotou. Doufám, že tam to auto neskončilo. Jel jsem okolo, ale docela jsem chvátal, takže se případně omlouvám, že jsem nenabídnul pomoc servisního vozu.
Dneska mezi Jihlavou a Třebíčí s červenou feldou Blue Sky s opravovanejma zadníma lemama? Kde přesně jsem potkával si už po dnešních 400km nepamatuju...
v sobotu vecer cca 20:15 v Žiline žltá užovka ZA ečv...vzadu hladká kapota...myslim ze v predu hore na narazniku hmlovky...len som ho zazrel v protismere cez zvodidlá...niekto odtialto?
-> kpt.Budha 23.06.20 07:39:32: mrkni na YouTube na Šimurdovo 130LR. Jsou tam o onboardy s oranžovou, kde to Petr jede už roky. Mě to překvapilo tehdy kolem roku 2005 kdy to Kašpar testoval ve své 130tce. Tehdy nám u trati spadla brada jak ta na pohled obyčejná bílá 130tka řadí rychle a při druhém průjezdu jsme nepočítali 6 rychlosti... Mazec na tehdejší dobu.
Kdo z vás dneska okolo půl 6 na D10/černý most vezl dvě MBčka, jedno komplet druhý jen kastle, obě táhly ovce v kombiku, tipoval bych to na otce se synem.
-> MATTESS: ale musím říct že mě fakt překvapilo, že jsem nevygooglil žádnou fotku. To auto tady na plzeňsku notoricky známe a jezdí spoustu amatérských soutěží tady v okolí. Ale internetová stopa slabá. Musely by se ručně projít nepopsaný fotogalerie ze soutěží kde jeli