skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Honzaloun: Nojo to je dost možný, o Rkách vím, odpoledne sem přejížděl přez náměstí. 

-> Honzaloun: heleho střítěž ;)
-> Lock007: -> myschaak AZNP K.Hora: Ja ji tam pottkal vcera. Byla nejaka akce ve vytopne Zdice. Akorat teda vubec nevim, ci to bylo.
-> myschaak AZNP K.Hora: tu sem taky potkal kolem 4 na začátku Berouna 

Dneska jsem od Hradce Králové jel za limetkově zeleným eRkem a uhejbal jsem do Hořic. Spz začínala tuším 4L9. Měl jsem tu modrou potvoru :). Tak se přiznejte, kdo z Vás to byl ? :)
Dneska COM troska v hasičskejch barvách bez majáku a nápisů na výjezdu z Berouna na Vráž?
-> dragon_cb_cz: taky jsem si říkal
-> Pavel P..: No z Tábora do Litovle je docela štreka...
-> Skili: byl... nějakej dědeček na nákupu...

-> ochoda: V Mejtě a Litomyšli měli Rka sraz,chtěl jsem jet ale nekonec jsem jel do Potštejna...tak třeba to souvisí s tím,mohlo tam bejt po okolí spoustu pěkných aut...
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo, 02-72 

borci kro ma na zaciatku suroviec cervene rapo ?
Včera po šesté večer na Strakonické u benzinky za mostem červený snížený eMko s příčákem na stříbrných apollech.... kdopak?

Teď, Vysoké Mýto, lékárna naproti bejvalýmu intru. 120 udělaná ala LR na stříbrnejch plecháčích a jmenovky na předním blatníku, bohužel sem to nestihl přečíst. 

-> Nwkt: nebo 02-72
-> Majki: KTC 27-72 ?
-> Burák: nevídím SPZ ale asi jo vypadalo dost podobně (bylo žluté
)

kdo (z Vás) měl dneska na vozíku naložene žluté eRko za Alhambrou (?) v Dolní Lutyni?
-> David29: Viz -> Nwkt 30.06.14 20:10:46: zřejmě. Na toho se furt někdo vyptává..
-> David29: zdáááááááááááááár ty vole :-D
Hnědý emko, se čtyřmi dálkovými světly a nápisem škoda-team. Od Zbůchu do Chotěšova jel za mnou. Dneska a teď. Tak kdo? 

pred chvili krasna cervena 100ka v HB tankovala LPG, jinak se zdála byt origo...
-> francomk: nojo to je von

Kterýpak slovák s GA (Galanta) na značce si to dneska valil od Benešova na Prahu se sytě zelenou vytuněnou Š120 na chromových mangelsech a se zapřáhnutou ponorkou (karavan Wenzel) na který měl obutý snad apolla nebo podobný kola..... byla to fakt nepřehlednutelná souprava

dneska okruh Písek hnědá škodovka Víťa a Zuzka
-> haso 15.08.14 20:24:16: Studenič rozpredáva zbierku
-> haso: s tou jezdí starej Studenič... několikrát na Rally Praha Rev.
dneska na dialnici D2 smerom na Bratislavu...
starsi pan (cca 50r) za volantom mercedesu...
stovecka s ramom...lepsiu foto som nezvladol
starsi pan (cca 50r) za volantom mercedesu...
stovecka s ramom...lepsiu foto som nezvladol
Kdo tady dělá nádražáka??
Dneska na nádraží v Hranicích na Moravě, bílá 120 na apollech..

Já nedávno potkal nějakýho joudu, jak veze na motorce přiizolačkovanej spojler na zadni kapotu škodovky. 

-> Vojtisek: Dneska jsem ji potkal mezi Havl. Brodem a Golčovým Jeníkovem.
-> Vojtisek: ja tam nedavno potkal krasnou 603

-> Peťa Klíč: Brno Souhrady Felda ... to jsem jaaaa:)
Včera pěkný kilčo v tý "oranžovohnědý" barvě, co nevim jak se jmenuje, hned u Slavkova u Brna a dneska myslim šedivý eMko v polodriftu na kraji Břesteku? 

borci kto sa mi tu po piešťanskom okrese vyváža na zelenej uzovke?
Včera okolo druhej - tretej ? Dolné trhovište, pekná modrá 1000cka, traja ľudia v nej ? BN značny ?
Zná někdo? Troska po renovaci P značky řídil starší pán, spolujezdec malej kluk. Udělaná jako sanita. Dneska se otáčela u mě před barákem.
šedá až krémová žábrovka před 16hod dnes ve Štěchovicích?!
červený rapid, pražská spz, tmavý okna, origo plecháče, dnes na kolínský u Plaňan
-> koště: se divím, že tam Tomáš ještě nemá vyhrazené parkoviště
Nebo má? Dlouho jsem tam nebyl

-> Nwkt: -> Flasch1994: Koukám, že u bráchů v Plovární je živo.

-> Flasch1994: Já vím, stál vedle mě
a navíc tam byl mladej sám