-> Nwkt: Jo v tom modrym triku, s mlhovkama či co to bylo. Já šel pro klíňák a mřížku na fóbii. Tušil sem že to bude tosamí toledo co na běšinách no, ale komu to patří sem nevěděl.
-> OndraKrupi: Sem tady na virtu teprv, čtvrtym rokem? Jak mam teda znát oba tři zdejší guru...
U nás (trasa řekněme Klatovy-Strakonice) zas někdo v pátek večer už pod rouškou tmy kamsi pašoval žlutý loupající se (zdálo se, že pozinkovaný) erko ??
Kdopak si dnes v Praze na ,,Klíčováku" směrem do Hloubětíně kolem půl páté vezl na platě červenou 105ku GL? Nebo GLS. zaregistroval jsem na poslední chvíli, tak si nejsem jist. Ale černý nárazníky a vzadu ,,žehličky".
Kdo byl včera v Dolním Benešově? Nejprve jsem potkal modrou Škodu 100 s blatníky v asi červené barvě, jela směrem na Ostravu a v ní parta mladých synků.
A potom na benzínce u štěrkoven v Dolním Benešově stála šedobíla Škoda 100.
Jakej čuňák to drtil kolem 14:00 hod odpolko v neděli na Jičín po hlavní od kruháče z Hradce Králové? Hnědá 105/120tka, schovanej příčák, a když sem ho tak ve 150ti předjížděl,tak tam měl Apolla.
Jsem o víkendu potkal za dodávkou na podválu černý matný fáčko který bylo extrémně udělaný alá BatMobil. Na zadních blatnících bylo něco jako ocasní ploutve z amerických aut z padesátých let, akorát to mělo na výšku asi metr a bylo to do výšky střechy.
Dnes mi bylo vyprávěno o někom s krásně zachovalou 120 - nejspíš užovkou, nebylo upřesněno. Žlutá barva, někde snad od Ostravy, osoba pojmenována jakožto Olda. Poznávací znamení příběh o tom, jak přijel na nějakou zábavu se 120 a měl zvedlou zadní kapotu, v mezeře vrazenou nějakou konstrukci, na který měl daný klobásy na ohřátí Někdo odtud?
Dneska večer, někdy okolo sedmý, mezi Pitkovicema a Křeslicema, tmavě modrý emko (minno-barva), za volantem vousatej dlouhovlasej týpek, slečna na sedadle spolujezdce - někdo místní? Já si to proti šlapal na kole.
V patek okolo ctvrty nejakej strejda u Agipu na Strakonicky u Zbraslavi. Prohodili jsme par slov, ale ja se nemohl vykecavat, pac me cekala daleka cesta a nechtel jsem mit zpozdeni.
-> koště: Taky pravda.. a mezi to vložili kotoučáky - ale on tam jezdí myslím s tímhle autem už déleji, mám dojem, že jsem s ním v minulosti v KT na návsi nějakou větu prohodil..