skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Myslím ta co naháněl Zeke.
-> dragon_cb_cz 21.02.14 21:39:51: Ta nema buranskou znacku a je v lepsim stavu na pohled :-D
Dneska kolem 11 u Sparty... bílý Mko, červený čílko, Týpek s bradkou a v kšiltovce. Co, někdo?
-> Zeke-ten šestý: Nebyla to ta Bukajovo kamaráda? 

-> marjik: vypadá jak jedna, s kterou jsem se na dálnici honil s formanem, ale to byla 130cítka na plyn, forman měl co dělat aby stačil

-> castrol: Asi viem kdo, ked tak SZ.
E: -> MOLSO: Majitela by som mal poznat, je v pohode.
E: -> MOLSO: Majitela by som mal poznat, je v pohode.
Tak kdopak si včera za tmy odvážel v Plzni oranžový sportovní kilo na plaťáku? Doba cca. 21:00-22:00 na křižovatce u ostu na Božkov, výjezd z garáží na Světovaru a zkratky z Koterovský.
-> MOLSO: take cierne hrube pruhy na kapote ,si myslel ze ma da ale prd moj motor po vybehu ho fukol 

-> castrol: v HC daka biela uzovka pribudla veru ... u kamosa na fotke na nastenke s nou bol odfoteny ... snad to nebude nejaky hnup 

decka hlavne z okresu HC kto ma bielu zehlicku a zelene kola- plechace alebo puklice ?
Tak pánové, dnes na trase Úvaly-Kolín-Čáslav červená užovka s falešným sáním na kufru. Měla zřejmě defekt, protože se na blikačkách ploužila po kraji silnice a já jí poprvé předjel u Plaňan a podruhé u Čáslavi (mezitím jsem stihnul týdenní nákup v supermarketu). Přiznejte se :)
-> Tomaso435: co se divis, v kraji razovitem asi dosly bezove facka 

dneska cca 18:30 - 18:45 se za mnou (béžovej favorit) na trase holice hradec králové držela okta I. 1,9tdi asi po face, stříbrný nebo tak něco (byla tma) s spzkou s písmenem T. seděli v tom 4 mlaďasové. no a jelikož sem spěchal tak jsem občas i nějakýho lenochoda předjel. a on vždy za mnou.teda né zrovna v malej rychlosti. na prvních semaforech si mě předjel a strašně si ten pekáč prohlíželi. pak jsem trochu prokličkoval mezi autama v HK mezi semaforama abych projel rychleji směrem na jičín k terminálu. u Obi, sem už na to kašlal a držel se v pravým pruhu. na to se okta zjevila vedlě mě a všichni 4 borc i z vokýnka palce nahoru :-D ... kdo z vás to byl ? :-D
-> dragon_cb_cz: Děláte machry a hajzl máte na chodbě! 

-> Luky: Nevím, přečíst si to na FCB a tady s tím machrovat... mi nepřijde košer, třeba se najde někdo kdo to uhádne
Vzhledem k SPZ auta a tónu jakým byla otázka položena to není až tak těžké 

Já to taky vím. Vítku, ale podvod? Proč podvod? 

-> Nwkt: Vím vím... ale nebudu podvádět 

V pátek jsem potkal na kruháku u Holic auto s vlekem a na něm oranžovýho Furgoneta, jakpak to s nim vypada?
Kdo z vás používá modrou 105L M1 s roztrhanejma sedačkama (nyní zakrytejma nějakou dekou), a kolíňákem? Každej víkend pravidelně přijíždí do Lobez a na záčátku dalšího tejdne se vypaří.
-> Nwkt: Ne, 125L, stejnou barvu (2040) a na kouli víčko od šlehačky 3
Nevšiml jsem si, že by tam byl někde Rapid...
Nevšiml jsem si, že by tam byl někde Rapid...
-> Bukaj: Ten nemá Rapida ne
Luky už hlavně asi 4 roky hnědého Rapida nemá 

-> haso: Kdyby neměl značku xPx xxxx, tak bych podle auta a víčka od šlehačky na kouli vsadil na Matthese z TW 

-> vhml: Luky snižoval? Ten to nebyl. Luky má ještě rampu, zadní křídlo, ne? A spíš to bylo na 13"
-> Nwkt: PMx
-> Nwkt: PMx
-> vhml: Neměl SPZ, PJx ?
Luky?
Dneska kolem půl 4 u Chlumčan hnědý Rapid, snížený na bílých ATS Clasic (tuším), RZ 5P0xxxx. Neznáte někdo?
-> haso: Hezky, ale proc tam byla plna cara mi tedy nejak unika...
Kdo dneska ve známém plzeňském obchodě kupoval štítky na fáčko, předpokládám že přijel červeným sportlinem s plzeňskýma číslama (možná plzeň jih, jistej si nejsem)
dneska mi kyval sofer Š1000mb v bledo sivej farbe, ked som na neho ukazal kamosovi z cesty nad dialnicou
mal BA znacky, kto to bol? :-)
to sa asi nezdoviem
mal BA znacky, kto to bol? :-)
to sa asi nezdoviem

-> Luky: Ne ne, ja doma skoro zadny Skodovky nemam :)))
-> jourin 05.01.14 14:47:04: no, Ty vydáš tak za 10 až 15 pacošů, takže kdo je tam další, na tom zas tak nesejde, neb už je tam dost přeškodovkováno?! 

-> ŠKODA 120 GLS: V hluku sme byli onehdy pro ol. chladič, hned na začátku měl někdo před garáží vytahlé krásné modrožluté LRo 

Tak tak, to je vlastně také pravda, tam čepují také slušnou medicínku :D
-> MisakusX: u Šafránka v Bezdíkově :-D
-> dragon_cb_cz: No tak úplně blízko to není :-)
-> dragon_cb_cz: No tak úplně blízko to není :-)
jourin: Asi tu mají někde hnízdo, každopádně kousek odtamtud ve Škvorci je jedno malé sanatorium pro psychicky slabé, tak tam třeba jednou skončí všichni :)
-> jourin: Nevim jak moc jsou Kolovraty jeste okoli, ale pripadne se hlasim... nejakej cernej Rapid obcas stoji i u baraku hned vedle nas, ale majitele jsem jeste nepotkal :/
Tak nikoho primo neznam a co potkavam tak jen dedy se 120 a pak v Uvalech je nakej ladic, co me nemohl dojet s BMW a az v Tuklatech u zmrzliny se byl ptat co tam mam, ze ma neco zavodniho, ale na virt nechodi...
A jeste cernej Rapid tu jezdi.
A jeste cernej Rapid tu jezdi.
Hm zajímavé.. kolik je tady kolem Ujezda vlastně pacientů se škodovkama?
Ta tam stoji kazdy den, ale jezdi se s ni, pocitam ze slouzi jako skoro daily car, na Sibrinu jezdim testovat Turborita a pokazde na me sviti nove zadni blatniky 
Ale je to skoda ji nechat stat takhle na konci Ujezda pred plotem, aby si pro ni nedosel nakej srac.

Ale je to skoda ji nechat stat takhle na konci Ujezda pred plotem, aby si pro ni nedosel nakej srac.
-> MisakusX: Myslis po leve strane? :) Tam dokonce byvala 1000MB za plotem, ale nevim jestli to tam jeste stoji :) Nicmene komu to patri nevim.
Tak pánové - 4.1 večer, výjezd z Újezdu nad Lesy na Sibřinu, bírá stovečka se zahrádkou, kliky ven, zaparkovaná u baráčku - tak kdo z vás to byl?
-> Karlos (WIO46): stála za tou benzinkou v oplocené ohradě u tý haly.
-> Pavel P..: Tam občas jedu a ničeho takovýho jsem si nevšiml.
-> Pavel P..: to jsou věci, o tom asi nevím...