skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> Luky: klasická 105 se shrnovací střechou jako má třeba Matiz nebo Clio
-> Bukaj: Jo, v Holandsku nebo kde to tak upravovali
e: tu fotku nemůžu dohledat, ale na Doksy jezdila taková zelená ztuzená
e: tu fotku nemůžu dohledat, ale na Doksy jezdila taková zelená ztuzená
-> Luky: Škoda 105 Blue Sky 

-> Pavel P..: co je to "105ka se stahovací střechou"? Jakože cabrio od Stift und Graf? 

kdopak má v Černém Vole za benzinkou červenou emkovou 105ku se stahovací střechou?
Včera 14:30 pred kauflandom NMnV, Modrá Mka , číre zadné svetla , biele apollá .... niekto odtialto ?

-> ToHo:
No, myslím, že většina Virťáků v době vzniku této fotky byla buď na houbách, nebo tahala kačera, maximálně Rko, nebo LSku na "dálkové" ovládání...
Nebo myslíš v tom kočárku?
No, myslím, že většina Virťáků v době vzniku této fotky byla buď na houbách, nebo tahala kačera, maximálně Rko, nebo LSku na "dálkové" ovládání...
Nebo myslíš v tom kočárku?

Na FB sleduju skupinu Fandíme Liberci. Procházel jsem fotky a kromě jiných jsem narazil na tuhle... Kdo z vás to byl? :-)
-> stepan: tu nieje ..mam iba kontak na fb..planujem sa s nim stretnut a ked tak ho ukecam na virt :P
-> TT_daniel: Jestli je tady tak dej kdyžtak odkaz.
-> ALL: uz viem ...dakujeem
-> Petr Volfik: mozno A.N.G.E.L.A. 

Olomoučáci kdo jel tak před měsícem Ve svatebním průvodu Přes Olomouc - Řepčín ???
V koloně Dvě červený Emka..
V koloně Dvě červený Emka..
Dneska na Kladne smer autobusak. Predjela me nejaka cervena stodvaca s mikulasem, certem a andelem. A jeste na me troubili nejakym libovym klaksonem.
Andel mel kridla pres cely zadni okno. To byl nekdo z Virtu?

-> Lamz: Je tady :)
Včera 18:20 chrudim u hasičárny, červený eMko, bílý prolisy, eLeRová vana . .
-> Pavel P..: Takový normální, jeden zadní blatník vypadal pomuchlaně, jinak tak normálka... za záchranu by určitě stála.
-> dragon_cb_cz: všiml jsem si ho v úterž ale žádná krása, takový už trochu zpuchlý...
Uhříněves, prodejna nářadí, cca naproti benzínce Texaco - poslední dobou tam často stává okrový kilo nebo 110ka (se čtyřokem tuším). Někdo místní?
Tak se přiznejte, kdo jste koupil tu ,,pistáciovou" Škodu 120 co byla na prodej na Bazoši přes rok a v úterý kolem druhý hodiny jí proháněl u Líbeznic??
A kdo dnes kolem čtvrtý hodiny ve Vinoři, jel za mnou v tmavě zelený užovce SPZ KLB ???? , na přední masce dobovej tjůnink alá BMW (rámeček světla z Avie
). a v těhle končinách nebyl spatřen prvně 

A kdo dnes kolem čtvrtý hodiny ve Vinoři, jel za mnou v tmavě zelený užovce SPZ KLB ???? , na přední masce dobovej tjůnink alá BMW (rámeček světla z Avie

kdopak si dneska vezl po Černokostelecké směrem z centra na podvalníku libovou 120ku v zelený agáve barvě... taženo bílym tranzitem, škudka vypadala jak nová, čistá a naleštěná.
-> aDAm: hmm, a nebyla ji zima? Jako myslim jestli nechtěla zahřát? 

-> Luky: ee to ne, ale to si takhle jdeš ze školy na koleje a najedou po poli začne pobíhat slečna jen v santa čepičce ;)
-> aDAm: nějaká tvoje bejvalka? 

-> castrol:

-> Boomber: ta nebude odtialto 

-> Boomber: jo s tou slečnou sem se taky fotil, ale to už je pěkná řádka let zpět ;)
kdo z vás byl dneska v noci kupovat zelené eMko v Dolní Lutyni? vím akorát že je z Chudimi.
-> haso: je
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: neni to Bucin?
Někdo se stavoval o víkendu (v sobotu) přímo u mě doma, s MB ve tmavém tyrkysu, snad se širokým sloupkem (popis pochází od máti).. škoda, že jsem byl mimo..
Tak kdopa ráno nedobrzdil myslím že zlatou škodovku s rychlým pruhem a nějakýma náraznikama ráno před osmou u viaduktu na Novej Hospodě U Plzně a krásně si přeskákal přes obrubník? 

kdo z vás už sto let parkuje u teska na bělohorský velmi legračně "upravenýho" favorita a už asi tři dny dvě modrý tisícovky, jednu ze žábrama a úzkym sloupkem, druhou už se širokym sloupkem a klasickejma "mřížkama" ??
-> Tony Outland: jee to sem já ta červená užovka 120LS z čech pod kosířem :-) takže se přiznávám dobrovolně 

a třetí poslední...všechny fotky jsou z Rychnova nad Kněžnou,kdyby někdo měl nějaké nápady, kdo to může být,pište..
-> Stepan FUN: kolega dělá v krakovanech a taky ho potkává a ještě litra na příčňáku...a oboje prej letí jak kráva
zhruba ve 14.20 na čtyřproudovce z pardubic do hradce králové... vyrážím z pardubic sjíždím od globusu nasazuji svých obvyklých 110kmh a jedu. dojíždím jedno auto, předjedu. druhý auto předjedu. a dojíždím černýho renolda megána se středočeskou spzkou 2SF. najedou už nedojíždím ale jedeme zhruba stejně... oba předjedeme další auta a stále jedeme zhruba stejně. i když já maličko rychleji, dojíždím jej řadím se do levýho ale on zrychlý vměstná se do levýho pruhu a předjedeme další auto v cca 120ti. jedeme dále zhruba už 130 a zvopakuje se minula situace.. tak si řikám si dělá prdel nebo co .. :-D no tak hodím za 4 a jelikož v techto rychlostech to věčinou nic moc už nedělá šlapu plyn na podlahu.. dojíždím rencka hazím blikač a když sme zhruba na urovni, tak koukám týpek s celou rodinou v renckovi vytlemenej na tachu 150 na otáčkoměru 5000ot a to je celý co favorit na rovině a lehce do kopečků umí. pač na pětku by to už asi spíš zpomalovalo... Nu předjel jsem jej. to samé zvopakoval on následně já a s vytlemenými pohledy sme si pokaždé zamávali. Naznačil sem mu že víc to prostě nejede že to je strop :-D na to odbočil na dálnici směr praha a já pokračoval poklidných 120 do HK... tak mě napadá nemoh to bejt někdo z vás svojím spotřebním renoldem se škodovkou doma pod plachtou v teplé garáži ? :))))
-> afro100: značku som takmer trafil
chudák Garde

chudák Garde

Včera ráno, po šestý hodině, někde v okolí Týnce nad Labem - bílý rápo (či Garde) s tmavejma rychlejma pruhama a velkejma přídavnejma dálkovejma s parkovačkama... Někdo místní?
-> macko KE: to garde bolo na virte, bol v tom tusim motor 136 a tak nejak sa mi vidi, ze skoncilo na streche ked vyletela poloos ..
Kdopak to dneska byl kolem třetí odpoledne za Globusem na Zličíně pod Toyotou? Šáde sedan v barvách LR na bílejch apollech , u ní stála myslim bílá okta.
vcera v 10 vecer v praze, kdyz jsem si tahl skodnou domu, nas predjela bila 120, v ni 3 mladi kluci. RZ PUI 87-75 a hrozne se chlamali, kdyz nas predjizdeli a furt cumeli
nekdo zdejsi?