skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> macko KE 31.10.13 21:05:08: bolo na 100% na virte ...

-> LUKAS 31.10.13 20:53:03: značka je trocha rozmazaná no vidím tam NR 476CZ, to NR je na 100%
jen čekam kdy mě někdo takhle postne 

-> LUKAS: koordiak to nebyl třeba??? skoda-virt.cz/cz/.../1432
9
-> macko KE 31.10.13 20:45:20: sa my zda že bol aj na virte gardečko niekde od nitry..

kdopak dneska projížděl v Brně po kolišti směrem k hlavnímu nádraží v béžovým eMku na ATS a s příčným výfukem? 

-> macko KE: Pěkně bůčkoval 

-> Pavel P..: -> j_j: jj to je on.parkuje ve Svatoslavově ulici.léto zima furt.má to jako hobby ale i na denní ježdění
V sobotu, nějak k večeru (odhad cca 17-19 hodina
) na benzínce v Žacléři zelená replika 120 S na apollech.

-> Bajou: že bych taky zatunil?

-> GRED-Činpokomon :D: že? vypadá to celkem dobře.
kdopak si dneska směrem na prahu po D1 vezl na plaťáčku luxusního hnědýho rapídka???
-> Enggik: ten nárazník je zajmavě udělanej,ba až bych řek že se mi to líbí...asi sem divnej

-> rockboy: zřejme cerhy
-> Vrba: Tak to je pak jasné,to byl Kuba skoda-virt.cz/cz/.../1016
5-kuba-s100 byl s nama aj na CSku
-> Pavel P..: Myšák Míša je jeho nick, párkrát jsme spolu šmelili nějaký díly, v pohodě týpek, tenhle nick má myslím i na aukru.
-> rockboy: Cerhy
Tak uzeniny, ne pekárny, sorry
Včera kolem poledne z Nižbora do Berouna Iveco Daily, Krušnohorské pekárny, u zadní SPZ virťácká samolepka
-> dakar.cz: Rekl bych,že to bylo červené,...a hlavně to mělo omezovač,to si pamatuju nejvíc .-)
kdopa jezdí po Praze v bledě modrý 1000MB spz 1SU****? dneska jsem za nim jel z Michle až ke Sport centru Hamr kam odbočoval.
-> Vrba: Jaké barvy??
Kdo včera večer proháněl po Zlíně škodu 100 s motorem semtam vytočeným do omezovače? 

Sice tak úplně nevím, kdo s auty jsou na videu, jen to, že garde je zde na druhé straně:
-> Honzaloun 07.09.13 11:14:06:
A další díl bude taky fajn z hlediska obsazení
video:
http://youtu.be/hwG04Cr99 _s
-> Honzaloun 07.09.13 11:14:06:
A další díl bude taky fajn z hlediska obsazení

video:
http://youtu.be/hwG04Cr99 _s
-> havlik: Aha, tak tohle bych dohromady nedal 

-> Tuner#2: na dveřích to mělo nápis andruchovič ml. a za volantem dodávky seděl andruchovič st.
-> Nwkt: Nějak nechápu jak Andruchovičovo 1000ovka souvisí s tou Feldou na podvalu?
-> castrol: Modří už by mohli tušit img.skoda-virt.cz/gallery
_upload/.../97_2136_1.jpg
-> Nwkt 14.10.13 14:21:48: viac o tom 

-> Nwkt: já:)
-> WingArrow: skoda-virt.cz/cz/.../1025
4-skoda-rapid-84
12.10 nějak kolem půl 9tý ráno,na magistrále hned za nuselákem u kongresáku,ve směru z prahy hnědý emko,já ve směru do centra v oranžový...cápek na mě mávl,tak sem taky mávl
někdo odtud?

-> WingArrow: skor pokus o rataka
-> WingArrow: ma tu kartu
Kdo z Vás včera stál se starou octavií v Praze mezi Strahovským tunelem a Mrázovkou směrem k Barrandovu kolem 16:15 a řešil tam něco s policií..???
-> Mr_Kubas: hodně podobná, ale neni to ona .... tahle byla mnohem decentnější
Dnes odpoledne od Zdic směr Příbram červená tuning škoda 130 RS, předek 1000mb zadek kulatý světla hella a byla na hodně širokejch kolech. Nejaký info nevíte někdo ? 

Tak koho jsme to dnes potkali v Praze na Střížkově kolem půl druhé? 

-> Tommyk: Jojo, to věřím, že to tam potom je peklo
Nechtěl bych to jezdit pravidelně...

-> Mr_Kubas: jo, ale když vyjíždíš ve 3 - 4 odpoledne z Loun, tak nic moc.. provoz jak krava a je to zapikaný. Nejhorší je, že se tam pak najdou řidiči co se v tom zúžení naserou do levyho (uzkyho) pruhu, jedou při nejlepsim 80 a boji se predjet kamion. takze jedou tesne za nim, konstatni rychlosti a neuhnou prostě.. 

-> Mr_Kubas: tak mal si stastie ze si sretol slusnych inac je to asi ako vsade inde