hoši přiznejte se kterej fousáč v brejlích , se za mnou hnal ze srubů do chocně v červeným rapidu.... (měněný blatníky přední jeden červenej jinej odstín a druhej černej)
bylo kolem 11:30 ... a evidentně mu nedělalo problémy že mu uhejbá zadek :-D
i v zatáčkách který mám už tisickrát projetý a nacvičený v dost vysokej rychlosti na to jak sou ostrý, se za mnou držel i ve 120ti tak na 3 - 5 metrů max . . . spzka byla UOD - 70-96
-> Rapid05: No byl jsem se tam podívat na focení kalendáře Škodateamu, tak jsme to pojali stylově a jeli Rapídem. Jen škoda že jsem ho ráno umyl a cestou do Prahy se na to zase nabalilo asi pět kilo bláta ze silnic
Karlos (WIO46) 13.08.10 22:59:07 napsal: Dneska, v ranném odpoledni jsem viděl na Zličíně u ElectroWorldu pěkného bílého rapida, na bílých jupiterech. Myslím že jsem ho tu i někde zahlédl, ale snad zde kartu nemá. Kdo to byl?
Kdopak včera jel s Favo MTX(cabrio) v červené barvě po silnici E50 ve směru Slavkov u Brna na Bučovic(dále na Uherské Hradiště).Mijel jsem se sním v 18:21 u Křižanovic.Tu ším že jsem ho párktát potkal i v Brně....
Dneska, v ranném odpoledni jsem viděl na Zličíně u ElectroWorldu pěkného bílého rapida, na bílých jupiterech. Myslím že jsem ho tu i někde zahlédl, ale snad zde kartu nemá. Kdo to byl?
-> maca: já nevim nevybavuju si, sem ho viděl parkrát a myslel sem si že je to tohle z odkazu ale mělo to pražskou značku a černej pruh na "styl Tuner2" :)
Dnes jsme byli projet trať Rally železné hory a u trtě v jedné vesnici myslím české lhotice stál červený rapid cabrio pod plactou a o kousek dál černej rapid a ještě červenej čí to je:)
Kdo si to včera hnal přes Krč na Praze 4 nahoru směr Novodvorská v červenym Favoritu s bílo červenejma zadníma světlama, bílejma pavučinama s rallye zástěrkama?
-> David29: tak možný to je, jelikož s fáčkem vyvinul už i nadzvukovou rychlost, tak třeba sem už dosáhnul rychlosti, že sem se přesunul o pár let zpět