skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
V Plzni v ulici Kardinála Berana vídam hezkýho vínovýho rapida s rokycanskou SPZ na meteorech. Někdo místní?
Neparkuje někdo náhodou na Lhotce u stanice Nové Dvory na hlídaném parkovišti žluté eRko s nějakýma tuzingovýma poklicema?
-> MOLSO: tak to neviem ale je to mozne bol vysmiati asi dobre nakúpil

Dnes cca 19:00 v Sokolove svetle hnede Mko vepredu v plnici celo 4 svetla a LR kridlo vzadu ???
-> MOLSO:
ked som si to pozeral prvy krat som si vravel podobne 

-> castrol: bol v dráčiku kupit tuningove prislušenstvo do auta

-> Rapid05: No byl jsem se tam podívat na focení kalendáře Škodateamu, tak jsme to pojali stylově a jeli Rapídem. Jen škoda že jsem ho ráno umyl a cestou do Prahy se na to zase nabalilo asi pět kilo bláta ze silnic

-> Luky.: Jezdíš Rapidem do Prahy? :) Já tipoval, že to mohl bejt Daves 

Karlos (WIO46) 13.08.10 22:59:07 napsal: Dneska, v ranném odpoledni jsem viděl na Zličíně u ElectroWorldu pěkného bílého rapida, na bílých jupiterech. Myslím že jsem ho tu i někde zahlédl, ale snad zde kartu nemá. Kdo to byl?
Já. Ale koukam že už jsi to zjistil
Já. Ale koukam že už jsi to zjistil

Favo MTX siel zrejme na zraz cabrio do Nitrianskeho Rudna :-)...videl som ho tam
Nejel dneska někdo odsud z kruháče v Dolních Břežanech směrem na Písnici v černym Formanovi Black line? vypadal dosti dosti zachovale:-)
Přesunuto z tématu Kdo z vas to byl? :)...
S kým jsme se dneska zdravili cca kolem 14 - 15h na silnici Mlada Boleslav - Nymburk (Libichov)...? Tmave modrej rapid (moc peknej)...
S kým jsme se dneska zdravili cca kolem 14 - 15h na silnici Mlada Boleslav - Nymburk (Libichov)...? Tmave modrej rapid (moc peknej)...
...nekonal se včera náhodou klem 12hod. nějaký mini srázek 1000MB? v orlických horách.... sem tam potkal modré vínové a žluté . . .
-> aceboss: Jak jsem psal o pár řádků níž, tak okolo Brněnska se může pohybovat Risan.
skoda-virt.cz/cz/.../3613 -mtx-7-06-roadster-14
skoda-virt.cz/cz/.../3613 -mtx-7-06-roadster-14
Kdopak včera jel s Favo MTX(cabrio) v červené barvě po silnici E50 ve směru Slavkov u Brna na Bučovic(dále na Uherské Hradiště).Mijel jsem se sním v 18:21 u Křižanovic.Tu ším že jsem ho párktát potkal i v Brně....

Dneska, v ranném odpoledni jsem viděl na Zličíně u ElectroWorldu pěkného bílého rapida, na bílých jupiterech. Myslím že jsem ho tu i někde zahlédl, ale snad zde kartu nemá. Kdo to byl?
havlik 13.08.10 17:59:15 napsal:
→ Mr_Kubas: nemusí eště se tu v praze vyskytuje jeden
s pražskou značkou ale má myslim 4oko vepředu no nedlouho se neslo po Třebaáni div mi nevypadly oči.
→ Mr_Kubas: nemusí eště se tu v praze vyskytuje jeden
s pražskou značkou ale má myslim 4oko vepředu no nedlouho se neslo po Třebaáni div mi nevypadly oči.
-> havlik: Risan má/měl čtyřoko, ne? Ale ten asi nemá pražskou RZ a pruh 

-> maca: já nevim nevybavuju si, sem ho viděl parkrát a myslel sem si že je to tohle z odkazu ale mělo to pražskou značku a černej pruh na "styl Tuner2" :)
-> havlik: tohle mělo klasiku světla
bylo pěkně naleštěné....poslintal jsem si sedačku

-> Mr_Kubas: nemusí eště se tu v praze vyskytuje jeden s pražskou značkou ale má myslim 4oko vepředu
-> maca: Červený MTX s dvoubarevným panelem mě hned trklo, páč ho mám v oblíbených

-> Mr_Kubas: hele asi jo,spz jsem si nevšimnul

dnes na Kladně v Rozdělově červený MTX roadster u pumpy na proti autoškole,měl vzadu mezi světly dvoubarevný panel od Helly....
Hej, kdo z vás jezdí v prvomodelový oranžový užovce do Travel Servisu na letišti Praha Ruzyně?
Dnes jsme byli projet trať Rally železné hory a u trtě v jedné vesnici myslím české lhotice stál červený rapid cabrio pod plactou a o kousek dál černej rapid a ještě červenej čí to je:)
Včera, tak kolem 6tý odpoledne, naměstí na Mělníku. Červený Mko, stříbrný Apolla a krásnej zvuk

Kdo si to včera hnal přes Krč na Praze 4 nahoru směr Novodvorská v červenym Favoritu s bílo červenejma zadníma světlama, bílejma pavučinama s rallye zástěrkama?

-> stika87: To má jako spotřebáka na zimu no
-> Nwkt: dik ;-) ale stav sel spis hodne dolu :(
-> stika87: skoda-virt.cz/cz/.../1212
-jarda-rapid130
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Danster: Na to staci nejaky motor nejakeho zdejsiho tunera (s malym t) 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ještě to ale chce něco co vyvine energii 1,21GW 

-> Hurdis: Ale to bez Deloreanu nepude 

-> David29: tak možný to je, jelikož s fáčkem vyvinul už i nadzvukovou rychlost, tak třeba sem už dosáhnul rychlosti, že sem se přesunul o pár let zpět

-> Tomaso435: Necestuješ v čase? 

-> Hurdis: asi teta asi
ale byl i stylově oblečenej včetně super škopku na hlavě...

-> Tomaso435: Asi nadpraporčík Marty McFly, zkoušel z toho dostat 69 mph, aby se mohl vrátit k Dr. G. Husákovi.
kdopak dneska mezi 16 a 18 hodinou brázdil na žluto bílé motorce VB s majáčky trasu litomyšl - mýto a zpět ?
Minulý týždeň už neviem presný deň kráásne červene eRko, v Prešove,na sídlisku Sekčov, ŠPZ bola prešovska ale na čislo si už nespomeniem
..bolo fakt v prekrásnom stave, strieborne Loukote,spätná zrkadlá boli zo 120citaky mám taký pocit vo farbe auta....

Kdo jezdí se světlemodrým eRkem do Ronda v Ejpovicích ?
-> David29:
Koukni se do karty:D Rapida nemám a Favorita mám světle modrozelenýho, spíš modrýho, ale ještě víc spíš tyrkysovýho:D Nevím o žádnym stíhání:D A i kdyby, tak bych si to na 100% pamatoval že jsem jel za Gardečkem:-)
Koukni se do karty:D Rapida nemám a Favorita mám světle modrozelenýho, spíš modrýho, ale ještě víc spíš tyrkysovýho:D Nevím o žádnym stíhání:D A i kdyby, tak bych si to na 100% pamatoval že jsem jel za Gardečkem:-)
v nedeli 1. v Letohrade Mko s hradeckou znackou a zatmaveny skla ;-) kdopak to byl ???
priznajte sa !!!
ceska spz v skoro srdci slovenska
v lpg uprave ale s fotky asi moc nevycitate

-> James1991: Tak zelený emko? Nebo to byl dokonce fakan?