-> dragon_cb_cz: já osobně takovýmu velkoobchodníkovi neprodám :D jelikož vím jak to chodí. to je něco jako když si ja du koupit auto, nakonec zkončíme s cenou o hodně níž
19:34:01 25.03.2014
dragon_cb_cz
-> Tomaso435: Proč tupej, na překupnictví není nic špatnýho, pokud to ten prodejce má kam uložit aby mohl čekat na přiměřeně solventního kupce... někdo chce prodat rychle, někdo za draho, navzájem si vyhoví...
Technologie opravy pravého předního blatníku vskutku brutální.
01:13:08 25.03.2014
Jozka
-> Bukaj: I já, s tím "karlovarskem" mě trochu vytáčí.. takový utajení.. možná by se i dalo zorganizovat, ale.. třeba zejtra zrovna lázně jedem, bohužel ale Mariánský..
-> macko KE 23.03.14 19:50:49: Ty lidi nemají rozum,nebo já nevím.
A tady zase jedny štítky,taky za dobrou cenu,jako za 1100 MB bych dal určitě víc jak za 1000 MB,ale i tak.A mám pocit,že jsem s tím prodávajícím možná mluvil,když jsem scháněl štítky já.Ani se neptejte kolik za ně tenkrát chtěl.auto.bazos.cz/inzerat/...
/Nove-stitky-SKODA-MB.php
-> pepa110r: Celkem slibné dle foto.. a ani cena není o tolik přemrštěná, jak se stalo špatným zvyXem..
10:14:07 23.03.2014
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak pro mě stejně nepoužitelý, volal jsem abych zjistil jaký rozměr to je, ale už říkal, že jsou prodané. Zhruba z přepočtu mi vyšlel jeden pár orientačně na 5,5" a ten druhý tuším na 7" což na normální škodovku podle mě blbost.