skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20511 příspěvků (zobrazeno 12601 až 12650) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
-> Bukaj: hnus :) co ?
Takhle vypadají ty původní plechové dorazy na žábrovkách (tohle je z modelu 65):
-> Bukaj: tohle je první sérka standardu modelu 1967 ;)
-> j_j: Plastové dorazy měly zaručeně všechny De Luxe již od roku (modelu) 66. Předpokládal jsem, že seriově to měly všechny standardy od modelu 67.
A dokdy byly tedy ty plechové dorazy, to absolutně netuším.
A dokdy byly tedy ty plechové dorazy, to absolutně netuším.
-> Bukaj: jsou původní...kdy to zavedli sériově nevím, ale řekl bych od modelu 68 nebo 69...nebo máš snad důkazy, že to měly z fabriky MBčka před nešťastným srpnem 68 ?
-> j_j: Vážně nic? A dveře jsou původní? Je divný, aby to zrušili a potom zase zavedli, byť v obměněné podobě, ne?
-> Bukaj: sorry, měl už se motá kilo přes MB...únor 1967 (XII.) a nemám nic...
-> j_j: Alu plíšky? To je něco domorobo, ne? Nebo myslíme každý něco jiného 

-> Bukaj: únor 1967 - mám alu plíšky
-> Luky: Starší modely měly jiný odstín oranžové a hlavně podle nápisů 
A dokonce se mi zdá, (i když bych za to ruku do ohně rozhodně nedal), že lem krytů (ač je šislý) nebyl pokoven, nýbrž stříkán stříbřenkou - kryty cca od poloviny 80. let pro 1203...

A dokonce se mi zdá, (i když bych za to ruku do ohně rozhodně nedal), že lem krytů (ač je šislý) nebyl pokoven, nýbrž stříkán stříbřenkou - kryty cca od poloviny 80. let pro 1203...
-> j_j: Velký zrcátko jsem nepřehlíd, ale myslím, že je tam jen nástavec na původním, ne?
Btw - spíš dotaz do "rozdíly MBček..." - dokdy byly na dveřích nabodované plíšky proti vmáčknutí větraček a odkdy byly plastové packy na šroubek?
Btw - spíš dotaz do "rozdíly MBček..." - dokdy byly na dveřích nabodované plíšky proti vmáčknutí větraček a odkdy byly plastové packy na šroubek?
-> Bukaj: jak jsi poznal měněné zadní kryty?
-> Bukaj: máš dobrou paměť....tamto byl model 1967 (ještě bych někde fotky našel)...+ velký zrcátko jsi přehlídl...ale nebudeme nad tím žbrblat :)
Když jsem kouknul na všechny fotky té žábrovky, tak musím konstatovat, že to není 100% původní stav - minimálně je vidět, že byly měněné kryty zadních světel a natírané ráfky kol (i se závažím
). Také přední blinkry mi něčím nesedí, ale nedokážu říct, co se mi na nich nezdá.

-> j_j: Není to ta tisícovka, která se před pár lety prodávala s najetými 17000 km a nemohla se prodat za 115 tisíc? Byla po inzercích asi dva roky...
...ale myslim, že to byl model 67, i když taky modrá...
...ale myslim, že to byl model 67, i když taky modrá...
-> j_j: jako fajn dávat do inzerátu neaktuální foto no...:-D
-> j_j: to už jsem viděl v inzerci
aukro.cz/skoda-100-i32966
38164.html
a to jsem myslel, že už jsem viděl vše....osvětlení SPZ na čumáku ještě ne :)
a to jsem myslel, že už jsem viděl vše....osvětlení SPZ na čumáku ještě ne :)
-> Nwkt: to je zjednodušenej model speciálně pro virt, bez elasticit :)
-> j_j: Nějaký moc lineární ne?
No doprčic
Ale cena za spartaka už mě přijde trochu nadsazená. Nebo ne?

-> Luky: Vzhledem k tomu, že nabízí Spartaka a za něj chce 399 tis. tak si taky myslím něco kolem 200 t.
Ale je to luxus neskutečnej, není možný, že se to dá někde najít...
Ale je to luxus neskutečnej, není možný, že se to dá někde najít...
-> Luky: dle paní která má narozdíl od auto esa , auta, který ty kilometry fakt maj, si myslim že nad dvěstě
-> j_j: moc hezký! Kolik asi bude cena?
Nad 100 tis? 

-> Maťulo: to by sa poriesilo 

-> castrol 31.05.13 19:29:54: prave mi pisal Boro, ze ju bol pozret, nateseny ze ju vezme, ale je to pozliepana pastika spravena len navonok na oko... 

-> palinator: nojo lepší je koupit auto v krásnym novym laku a po půl roce vidět to překvapení až to začne praskat a loupat se dolu.

-> Pavel P..:
Takovej origo lak bych si i odpustil...
Takovej origo lak bych si i odpustil...
-> Jarda: ale zase kompletní vývozák v origo laku... 

-> macko KE: ved preto je to dobre vidiet osobne ,obehat to a ohmatat kazde jedno miesto
-> castrol: pozri fotku motorového priestoru, na nosníkoch vidno záplaty. Otázka je ako kvalitne bola urobená oprava karosérie, či sú motor a karoséria pôvodné od výroby... podľa interiéru a C stĺpikov by mal byť r.v. 1973 - 1976 takže celkom zaujímavé no bola na predaj podobná za 2000 € a vééľmi dlho
-> macko KE: chod a daj avizo ci je taka vymazlena aj nazivo
-> castrol: si ma predbehol
práve som ju pozeral a asi aj pôjdem pozrieť, je to oveľa lepšia ponuka ako tá červená

práve som ju pozeral a asi aj pôjdem pozrieť, je to oveľa lepšia ponuka ako tá červená
-> Pavel P..: jasně to vím.jen tak jsem to řekl
-> oppik: fejsbůky nemám abych to věděl....
Pavel P.. 01.06.13 18:39:03 napsal:
120LS, 1979
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-LS-veteran.phpdával jsem na Fb
120LS, 1979
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120-LS-veteran.phpdával jsem na Fb

Nechcete někdo? Nabízí i výměnu, viz: "MOŽNÁ VÝMĚNÁ ZA STAVEBNÍ MYCHAČKU"
www.sportovnivozy.cz/4212 5-skoda-110-r-konice

www.sportovnivozy.cz/4212 5-skoda-110-r-konice
-> m8rinek: A pokud nejni převařený, tak to sání se taky hodí 

-> Pavel P..: Ajo, jsem to nedočetl :D Tak v tom případě za cenu šrotu :D. Naštěstí z toho už dost bordelu kdosi odstranil :D.
-> m8rinek: tjn akorát je to bez nich... 

-> Pavel P..: Ale za cenu kopretin dobrý...