skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20511 příspěvků (zobrazeno 12551 až 12600) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
-> škoda caddy: to je láce

-> škoda caddy: hele normální cena MBX je podle někoho 800 papírů,tak jsem tomu musel přizpůsobit i cenu karbců 

-> VS: pak dáme, neboj * 

-> Nwkt: to nejsou... ty maj jinej vzor, tohle jsou GL od 84 vejš.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to by blbej neřek
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to by blbej neřek

-> Pavel P..: a asi vím kdo je bere
-> Pavel P..: Tapce na dvere.
-> Pavel P..: Nový na užovku?
-> Koblet:
Že by Švédská trojka a nevím o tom ...

Že by Švédská trojka a nevím o tom ...

-> Pavel P..: -> j_j: Člověk by skoro řekl že jste manželé podle té komunikace.

-> Pavel P..: -> j_j: Vy jste teda dvojka... 

-> j_j: a přitlač... děláš to pro sebe...

-> Pavel P..: už jdu Pavlíčku 

-> j_j: komediante
já netvrdim že je to zlej člověk... jen řikám jak to bude a nenadávám mu... přečti si to ještě jednou, jdi za roh a dej si facku, možná se ti rozsvítí

Prosím vás mě to je jedno - jen mi to přišlo vtipný...ano, jednou za 2 roky prodám karbce za pálku, ale nejsem polo*****, abych tvrdil, že 100 % marže je nějaká prasárna. Jako člověk, kterej se tím položiví a tvrdí že "jakej je to zlej člověk, koupí za x a prodá za 2x"....v tom případě Pavle si od Tebe objednávám vše co zkoupíš na MB a kila za dvojnásobek než to koupíš Ty. 

-> dragon_cb_cz: Jasný a JJ mě sežere :D.
-> m8rinek: Tak se pochlub 

-> m8rinek: hoď si korunou

-> Pavel P..: Kdybyste věděli jaký mam teď dilema já, jestli prodat, nebo neprodat :D.
-> m8rinek: mě to neřikej... to pan poctivý JJ má furt krámy a musí s něčim vysírat... ale když si ho u toho vyhoní tak mu to dopřejme, mr**a mu holt tlačí na mozek

-> m8rinek: To je tak když je jeden za 18 a druhej bez dvou za 20... A když se lidi cíleně prudí místy aby nechali vychladnout hlavy.
Já nevim co si vyčítáte, když je něco blízko a za dobrý prachy tak to člověk vezme i kdyby to nepotřeboval. Když to nevezme tak to stejně klofne někdo kdo to obratem otočí...
-> j_j: jasný...... na tebe holt nemám.. MBX karburátory za 10ku prodává jen málokterej zloděj

-> Pavel P..: ty máš snad marži menší než 100 % ?
-> m8rinek: mě na Mko je těch 6" už docela dost... já jen tak ze zvyku jsem tam zavolal, co kdyby a navíc byli blízko
teď mám dost kol který potřebuju udělat takže další už bych ani neměl kam složit..

teď mám dost kol který potřebuju udělat takže další už bych ani neměl kam složit..

-> Pavel P..: Škoda no, na předek by byly fajn a na zadek trochu ujetější rozměr img294.imageshack.us/img2
94/.../felgeneddydl4.jpg
-> m8rinek: 

-> Pavel P..: Mararoad?
-> j_j: 

Pavel P.. 04.06.13 08:54:05 napsal:
→ m8rinek: už je má zamluvený nějakej pán z Plzně…
je asi jasné kdo, takže večer už budou na bazoši za dvojnásobek
oki 
→ m8rinek: už je má zamluvený nějakej pán z Plzně…
je asi jasné kdo, takže večer už budou na bazoši za dvojnásobek

-> j_j: to bude asi překlep
-> havlik: myslíš "...takže kus jen za 2400 Kč!" ? 

-> Pavel P..: jsou raritní ty budou aspon za 12
-> m8rinek: už je má zamluvený nějakej pán z Plzně... je asi jasné kdo, takže večer už budou na bazoši za dvojnásobek

-> m8rinek: ZA ty prachy 5kusu..no pekny:)
Na skodateamu někdo prodává italský BWA za bůro... www.skodateam.cz/Prodam_l
ite_disky_BWA-img_pDpV.jpg
-> auta.petr: dneska jsou ty lidi nějaký divný...
www.sbazar.cz/pedro.58/.. ./2157498-skodu-1000mb-rv- 1967

www.sbazar.cz/pedro.58/.. ./2157498-skodu-1000mb-rv- 1967

-> j_j: Já sem si říkal, že jsem to auto už někde viděl.
-> auta.petr: Divný no, i pullitr za kilo v tomhle stavu by byl zadarmo... Na druhou stranu pokud je někdo v tísni a je mu milejší to poslat do světa pod cenou než, aby to voda sebrala, proč ne, třeba si řikáme co je to za fór a už pro to někdo jede...
"volejte klidně NONSTOP" to si zas někdo z někoho vystřelil 

-> auta.petr: www.veteran.wbs.cz/Skoda-
1000-MB.html
-> m8rinek: To bude asi nějakej ftipálek, nebo se chce někomu za něco "revanžovat"...

-> auta.petr: Spíš tohle motorky.bazos.cz/inzerat/
.../JAWA-500-OHC.php
Ono i to buchlý RS je nějaký levný, jestli to není fejk a někdo tam brnkne a odveze to tak rozbil jackpot...
Ono i to buchlý RS je nějaký levný, jestli to není fejk a někdo tam brnkne a odveze to tak rozbil jackpot...
-> Bukaj: Naše modrozelená Š1000 MB 1966 ty plastové dorazy měla .

-> Bukaj: narážím na vzhled....ne na stav :)
-> j_j: Jestli myslíš, jak to vypadá, tak mi to nevadí a jestli narážíš na stav dveří, tak ležej na dně mého skladu slámy a čekaj na odvoz do kovošrotu