-> Jarda - zrušená registrace 07.12.20 18:48:37: Jestli ono to nebude tím, že třeba v tom Rumunsku je tolik Dáčyjí a v takovém stavu, jako před 25 lety tady škodovek.
Nevím, jak Ty u vás na Vysočině, ale já mám v živé paměti, jak při každé letní cestě po Strakonické směrem z Prahy byla tato silnice od chuchelského závodiště až po odpočívadlo na Cukráku lemována škodovkami s otevřenou kapotou motoru a loužičkou za levým zadním kolem...
Přitom stačí mít škodovku v pořádku a vaření neznám. Vařil jsem jen dvakrát - jednou při poslední cestě naší užovky 120L s propáleným těsněním pod hlavou - sice jsem byl tažen na laně, ale tím, že to bylo v zimě, tak jsem měl spuštěný motor, abych na té cca 45 km trase z Libčic do Černík neumrzl a pomáhal jsem do kopců, aby máma na její 120L M1 neutavila spojku...
...podruhé jsem uvařil 130L kvůli mé vlastní blbosti a neznalosti, kdy jsem vyměnil těsnění pod hlavou, ale bez srovnání dost křivé hlavy, což se stalo motoru osudným na D1 před exitem na Č. Šternberk...
...doteď mi ten motor (už asi 12 let) leží v garáži a čeká, až budu mít čas a potřebu jej zgenerálkovat...