-> Bukaj 24.01.20 13:44:24: kdyz jsi to sepsal takto, tak ja mam vlastne lepsiho

o ja mam PP blatak puvodni a taky nesedi, je potreba si uvedomit, ze to je BAZ a jeste jeden z prvich (ikdyz toto muze byt i kvasinak) levej blatak mam menenej po tukanecku, celo mam puvodni, ale spodek v krupici, nastesti edali do krupice i prahy
Ty blikny s favo podlozkami, to je dobrej postreh. Ano, ja mam svetlej intros, ale tady bych se nedivil origo ceremu, vzhledem k tomu, ze se jedna o jeden z prvnich rapidu. A treba ty nepriznane spoje - zlabky na karoserii, to mohu potvrdit
Jeste koukam a spasovani PP blataku, ja ho mam a origo tmelu, nelakovany (je mi ho nejakej debil tenkrat poskrabal) a spasovani mam tak nejak podobne, nejde tam ai kloudne nerezova prahova lista, protoze tam je zub (odskoceny blatak a to ma tento taky).
Takovejdle zadni narazak mi tenkrat v Poreci vyrobila ta chorvatka na zlutym rapidu.
Jeste se mi na zadnim viku nezda ten napis SKODA (i je nejaky hodne cerny), ja tam mam sitotisk jen Rapid a na druhe strane po nicem ani pamatky.