-> Pavel P@nkáč 26.01.18 08:34:45: no, tak s tim transporterem zkus jet treba na island :) a neobjet to jenom po asfaltkach dokola, jak to udelal kamos taky se 4 kolkou :) nejakej memec v albanii u toho neco prorazil, asi olejovou vanu, jako ja tam u nivy taky znicil zadni diferak, ale to byla moje blbost, ze jsem po obrovskej rane nekontroloval olej
Me fakt jine lepsi auto nenapada, kamarad mi rika, ze by sel do GAZelly, ale to je transit s ruskym podvozkem a prijde mi to vic tezkopadne... Tadle buchanka je uz i rychla, pry se z toho necha dostat pres 170kmh, spotreba na lpg se necha a kdyz se podivas, co to projede a uveze, prijde mi to jako fakt slusnej zaklad pro malej obytnacek a treba v bulharsku ty auta maji najeto i pul mega.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Jarda: za 300 tis si koupis už určitě lepší auto i pro tvoje učely, co multivan 4x4 apod? budou i benzinové (lpg)
auto.bazos.sk/inzerat/...
/UAZ-2206-Buchanka-UAZ-AMC
-4x4.php
mit prebytecnejch 300tis., tak uz je doma, jen tu LPG nadrz bych si predstavoval alespon 200l :)
mit prebytecnejch 300tis., tak uz je doma, jen tu LPG nadrz bych si predstavoval alespon 200l :)
-> Nwkt 25.01.18 14:37:11: njn :/, rekl bych 1.6

-> Jarda: Inzerát jak noha, ani nepíše co to má za motor
-> P@wlos: v poho, mas odpustene 

-> castrol: nevšiml jsem si 

-> P@wlos: o stranku vedla v teme cabrio
-> Enggik: Nojo, ale v papírech to má přestavbu na 120, navíc to stejně nebude původní blok...
...a cosi jsem někde četl o tom, že jakmile je jednou nějaká přestavba, nelze už u toho vozu udělat další, ale to se mi možná jen zdál nějakej blbej sen...
...a cosi jsem někde četl o tom, že jakmile je jednou nějaká přestavba, nelze už u toho vozu udělat další, ale to se mi možná jen zdál nějakej blbej sen...

-> Bukaj: Každopádně pro nás nemá smysl řešit, ani jeden to toho asi nepůjdem,že
I když u tý kralupský mne tak napadlo, že mi vlastně v brzké době bude přebývat 105kovej motor, i komplet eSkovej interiér.

I když u tý kralupský mne tak napadlo, že mi vlastně v brzké době bude přebývat 105kovej motor, i komplet eSkovej interiér.

-> Enggik 21.01.18 21:22:32: Noo, ale tahle nebude mít zaplacené Eko a taky je to přebastlená 105S. Ale možná v trochu lepším stavu a hlavně s původním motorem... 

-> Enggik 21.01.18 21:22:32: tadle bych rekl, ze je lepsi

-> Tom Troll: usoudili jsme, že na náš vkus je cena trochu nadsazená. 

-> castrol: Neblázni,v krabiciach

-> Enggik: Co ta první, byla na vás moc špatná?
A zase samej případ, děda dal nejspíš šade za protiůčet na Logan s černejma nárazníkama.

A zase samej případ, děda dal nejspíš šade za protiůčet na Logan s černejma nárazníkama.

Tak co-> Bukaj: , jedem obhlídnout další??
-> Tom Troll 21.01.18 20:27:28: Twl, nikde nejsou a teď se objeví dvě po sobě, za stejnou cenu a stejným stavu.

Ta lidová tvořivost je celkem úlet
www.tipcars.com/skoda-105 /.../skoda-105-prodava-aut orizovany-dealer-21801609. html

www.tipcars.com/skoda-105 /.../skoda-105-prodava-aut orizovany-dealer-21801609. html
-> isti 21.01.18 19:54:39: a na ktorom aute prosimta
?

-> Tomaso435:

-> Tomaso435: -> castrol: Nie že by som nemal skoro všetky šrobiky a drobné diely na podvozok v chrome

-> isti: ti je ulet 

-> isti: počkej, to muísím poslat DAVOvi 

-> radekra: Mám od Maxxe doma,a řekl bych že jsou stejný.Neměla je od něj?Třeba.
-> castrol: Řekl bych, že asi ne. Kontakt i cena jsou úplně někde jinde.
-> radekra: nebudu to tieto? skoda-virt.cz/cz/.../1156
5-maxx-ramena-pro-sportovn
i-i-bezny-provoz
Nemá někdo více info? auto.bazos.cz/inzerat/...
/Uhlova-Ramena-skoda-130-1
36.php
-> Pavel P@nkáč: ale zohnal len firt mam malo na to jedno auto 

-> castrol: to jsi ji za ty roky ještě nesehnal nebo co
nedá se koupit nová třeba ještě?

-> Nwkt: ak ju niekto kupi tak mam zaujem o masku 

Nějaký to VW auto.bazos.cz/inzerat/...
/Felicia-caddy-pick-up.php
-> Luky: nebo Fiero? i kdyz to by asi nebylo takle bez strechy
-> Laďo: zajímavý... Nejspíš nějakej kitcar. Ale na čem? Toyota MR2? Opel Speedster?
Netušíte někdo co by to mohlo být za auto?
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-veteran-nezname-zn acky.php
nevypadá to zle
Pak tady na webu byla ještě někde mapa automuzeí apod po čr,
netušíte na jakém odkazu bych ji našel?
Díky za info
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-veteran-nezname-zn acky.php
nevypadá to zle
Pak tady na webu byla ještě někde mapa automuzeí apod po čr,
netušíte na jakém odkazu bych ji našel?
Díky za info
auto.bazos.sk/inzerat/...
/bocnica-S-105120130-model
-M.php má tych zaujímavých dielov viac...
Investiční škodovky, investiční máslo, investiční BTC - to vše známe. Ale investiční Transiwatty 140S? hudba.bazos.cz/inzerat/..
./Transiwatt-140-studio.ph
p
(na aukru podobný z angelicaaudio)

-> Mejot: Ale vždyť je to super. 1000Kč za dveře je fajn. Kola prodáš, zbytek do šmelcu a ještě vyděláš. 

-> Luky 08.01.18 20:45:31: Mám obavy, že by to pak neprodal už vůbec 

-> Mejot: škoda že se majitel neobtěžoval sundat z toho tu plachtu...
-> Mejot: mirna, no majitel by sa na to auto mal ist obcas pozriet
-> castrol: Jak píše majitel mírná koroze
-> Tom Troll: chudak jeden rezavej
-> castrol 06.01.18 10:31:19: dava zmysel, ze ked sa nepredali za 600 tak pojdu za 1000 :).
vyzera slusne auto.bazos.sk/inzerat/...
/skoda-105-nalezovy-stav.p
hp
www.sbazar.cz/carschulz/.
../27089861-prodam-skoda-1
20-lsuper-stavnajeto-86000
kmrv1985tazne-zarizenibez
Nějaká práce na ni je, ale vypadá celkem slušně.
Nějaká práce na ni je, ale vypadá celkem slušně.