skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20511 příspěvků (zobrazeno 10901 až 10950) od 08.01.2010 do 06.08.2025, založil/a Pavel P..
-> Enggik: no vidíš, a já zase tvrdím, že tohle v inzerátu je model 72 a až kliky dveří BOMORO (+alternátor - tedy od 1.1.1973) určily model 1973
takže dle mě model 73 od 1.1.1973 a ne už od čela s lištou a nápisem a nejnovějším blatníkem se čtvercovým víčkem nahoře.

-> Enggik: Nezpochybňuju to, originalita kila není můj obor.
-> dragon_cb_cz: Odněkud mám utkvělý a v PC uložený tyhle údaje. Jak říkám, bohužel nemám katalog dílů na kilo od 73" a výš, takže si to teď nemůžu ověřit na 100% ale na 99% za to dám ruku do ohně, že to tak je 

-> Enggik: Takže nejdřív šlo víčko nahoru a až potom kliky? Já měl za to že to bylo naopak (ale na tenhle fetišismus moc netrpím). V tom případě teda to auto je možná i původní stav? To je pak docela hezké...
-> j_j:
Odborník, pozor na něj
kliky se změnily z venkovních na Bomoro v září 1972 = komplet model 1973 jak ho máme my. Kdy se posunulo otevírací čtvercové víčko ze spodní pozice do horní nevím, ale to kilo v inzerátu je stále model 1972 (byť s novějšími blatníky a čelem)
-1. = jak můžeš tvrdit, že je to model 72" Podívej se na ten techničák, kdy je vyexpedováno. Pokud vidím dobře, tak je tam 1?. IX. 1972 Takže to asi model 72" nebude, že
-2. = 34. série od 1.8.72 změna polohy nalévacího hrdla, změny na přední masce (lišta+nápis), 35.série od 1.1.73 kliky dveří BOMORO
Určitě máš doma katalog dílů (já ne), tak se mrkni a ověř si to, nerad bych tu šířil nějaký blud.
Takže ať chceš nebo ne, máš tu před sebou jedno z prvních aut modelu 73" v plné kráse

-1. = jak můžeš tvrdit, že je to model 72" Podívej se na ten techničák, kdy je vyexpedováno. Pokud vidím dobře, tak je tam 1?. IX. 1972 Takže to asi model 72" nebude, že

-2. = 34. série od 1.8.72 změna polohy nalévacího hrdla, změny na přední masce (lišta+nápis), 35.série od 1.1.73 kliky dveří BOMORO

Určitě máš doma katalog dílů (já ne), tak se mrkni a ověř si to, nerad bych tu šířil nějaký blud.
Takže ať chceš nebo ne, máš tu před sebou jedno z prvních aut modelu 73" v plné kráse

-> castrol: a podla toho vyzerá aj tá nádržka 

-> Martin NM: ako sra*ka 

-> castrol: tak píše tam že posledných 13 rokov nejazdený... asi si vieš predstaviť ako vyzerá 13 ročná destilka 

-> castrol: Taky už mu to pěkně kvete před tlumičema..
-> Martin NM: nie som odbornik ale moc sa mi to nezda ,cum na tu nadrzku na vodu
-> castrol: to je síce pravda, ale väčšina má najazdených 100 litrov na hrbe
toto je prakticky nový motor 

-> Martin NM: takych motorov je vsade plna zadnica
-> castrol: motor by bol z toho použitelný, ostatok do šrotu 

-> Martin NM: a este za facko 

další nenažraný lakomec
auto.bazos.sk/inzerat/...
/SKODA-FAVORIT.php

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: asi fejslift
-> dragon_cb_cz: Engik se mi smál, protože jsem to taky nevěděl. On nám to ten učenec řekne na měsíce až přijde 
PS : kliky se změnily z venkovních na Bomoro v září 1972 = komplet model 1973 jak ho máme my. Kdy se posunulo otevírací čtvercové víčko ze spodní pozice do horní nevím, ale to kilo v inzerátu je stále model 1972 (byť s novějšími blatníky a čelem)

PS : kliky se změnily z venkovních na Bomoro v září 1972 = komplet model 1973 jak ho máme my. Kdy se posunulo otevírací čtvercové víčko ze spodní pozice do horní nevím, ale to kilo v inzerátu je stále model 1972 (byť s novějšími blatníky a čelem)
-> j_j: Pěkné, pěkné... Kdy se měnily kliky a kdy se posouvalo víčko nádrže nahoru?
-> pepa110r: právě naopak, jestli je to udělané pěkně, tak "není špatná" :)
-> HLT 15.12.13 13:42:24: blázen,píše o vadách a má tam i TOP a stejně jim něco chybí.........
-> banditta: tak jest
-> banditta:
Já tohle nějak nesleduju. Nevypadá nejhůř, ale těžko soudit s fotek. Tak jak u všech aut.
Já tohle nějak nesleduju. Nevypadá nejhůř, ale těžko soudit s fotek. Tak jak u všech aut.

-> pepa110r: jejda to ale putuje po republice....bývalé od Pawlose....
-> castrol: nerobím si veľké nádeje že ľudia začnú písať do inzerátov pravdu (česť výnimkám). Ďalší inzerát toho predajcu:
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skoda110R-s-TP-a-S PZ.php
Auto dlhodobo inzerované bez špz, a zrazu má aj stk zo šopy
, možno sú to originál papiere no skôr asi nie.
Čo sa týka tej prevarenej strechy je to celkom dobré riešenie, vždy lepšie ako plátať diery rovným plechom. Len sa to musí urobiť poriadne a dopasovať diely k sebe nieje žiadna sranda
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Skoda110R-s-TP-a-S PZ.php
Auto dlhodobo inzerované bez špz, a zrazu má aj stk zo šopy

Čo sa týka tej prevarenej strechy je to celkom dobré riešenie, vždy lepšie ako plátať diery rovným plechom. Len sa to musí urobiť poriadne a dopasovať diely k sebe nieje žiadna sranda
-> macko KE: to uz potom by ale klesla hodnota
-> macko KE: přesně tak 

-> castrol: tá podlaha je parádna, škoda že predajca nenapísal do inzerátu že celý spodok auta je Š 100/110. Je to len prevarená strecha a darebně zavesené lamináty 

-> Bucin: asi dosli eurace 

-> castrol: tam je ještě práce jak na kostele to tu přestavbu teprve začal a že finišuje 

-> MATTESS: Mě to spíš přijde jako by někdo odstrojil slušnou 110R a na ní darebně navěsil lamináty... ale zmýlíl jsem se :D.
-> m8rinek: je to pred dokoncenim tak tam to rs este nieje tak vidno
-> m8rinek: má to blatníky, tak to bude RS 

-> castrol: To je kua před dokončením... a taky to moc není kua RS :D.
-> Pavel P..: tu bude este veselo
-> Matsoft: třeba už na kábrech vydělal dost aby si ten svůj profláklej ksich nechal přešít

-> cPetan: no tak skus 

-> Pavel P..: podle fotky to u LJ je... ale LJ na foto neni.... leda by mel plastiku
taky dobrý.... neni to náhodou všem známý pan L.J. od Chlumce n.C.?
auto.bazos.cz/inzerat/... /KDO-KOUPIL-SKELET-SKODA-1 10-R.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /KDO-KOUPIL-SKELET-SKODA-1 10-R.php
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi jo :D