-> krup: Tak poloosy jsou už takovej ,,detail" No, snad se ho někdo ujme a zachová Docela by mne zajímalo, kolikátej je to kus Kurňa, stejně tam máte v PV celkem zajímavý kusy
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: nejspíš jo, Jourin někde psal, že jim Vostrých vyfoukli (?) kopyto na střechu na 130RS. No a asi v tom jde udělat i střecha na 110R, že...
-> buran: Tak ono todle muze koupit leda nejakej masochista... Do toho az se porejpe sroubovakem nebo flexou s dratakem, tak z toho zbydou akorat tak skla :)
-> krup 20.11.13 16:54:05: jsi si jistý že je to původně žlutý.já jen že to černý lakování kastle se takhle dělalo origo a prostor motoru i sloupku u dveří je taky stejná barva,navíc i pod palubkou je vidět že je tam taky šampan,plus nápisy na zadní kapotě jsou origo.já si teda myslim že to auto je 100% origo šampaň,nikoliv žlutá
-> Bukaj: to ja uz mam garaz plnou, bohuzel skoro same spotrebaky. Ale mam tady jednu vyhlidnutou v ulici, tak bud potkam chlapka jak z ni vystupuje nebo strcim za sterac papirek
EDIT: to je mozny, ze uz tu byla, moc to tady nesleduju, jen obcas projedu inzerci co je kde za skvosty.