skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20492 příspěvků (zobrazeno 11351 až 11400) od 08.01.2010 do 09.07.2025, založil/a Pavel P..
-> Syny: Loni v létě jsem sháněl oboje pro Tueho, šneka+matice jsem potřeboval fakt rychle, takže ze strašnické mototechny a i tam byl tuším za 600... Převodku pak bral Tue od Krejčíka, který taky není pověstnej lidovejma cenama a pokud se dobře pamatuju, tak cena byla těch 1500...
-> dragon_cb_cz: No to mozna bejvavalo. Mi ukaz kde to takhle dneska sezenes...
-> Syny: Zas tak moc si nefandi, nová převodka 1500, šroub s maticí pětikilo max...
-> aDAm: Tak ja zase pred jistou dobou prodal zanovni snekovou prevodovku za 500 a novej sroub s matici za 250 :) Dneska bych za to za oboji dostal mozna pres 3000 :) Casy se meni :)
-> dragon_cb_cz: Hlavně na těch 4x130 je rovnej hliníkovej plech s dvouma imbusama se zapuštěnou hlavou, výrobně tak za 500 vše
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ty kráso a já před lety daroval Marcelovi na toho jeho cabrouše od Meise sem měl raději nechat a teď zpeněžit.
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 12.11.13 17:03:05: To je naivita

-> ZdeněkH: O raritnosti to kolik na nich je závaží a to kolik jim chybí pokliček fakt nerozhoduje...
-> ZdeněkH: ja mam taky 100G závaží na uplně novým ráfku s uplně novou pneu. prostě se pneu nevyvedou..
Musí být hodně raritní s tolika závažím a bez pokliček
-> dragon_cb_cz: to je. na to že to udajně nebylo nikdy jako seriová výroba..
ale sou to druhý kola o kterejch vím a ani jeden k nim ty pokličky nemá. takže nezbyte něž něco vytočit....
ale sou to druhý kola o kterejch vím a ani jeden k nim ty pokličky nemá. takže nezbyte něž něco vytočit....
-> Tomaso435: Hmm, škoda že chybí, jinak by to za tu sadu byla asi docela slušná cena...
-> dragon_cb_cz: zo žiáru nadhronom. chybí jim placatá středová poklice. ja je mám nový ve 4x98
Co je to za kola? auto.bazos.cz/inzerat/...
/4x130-Skoda-100-130.php
Předpokládám, že jim chybí nějaká středová poklička?
Předpokládám, že jim chybí nějaká středová poklička?
-> ziza 11.11.13 23:28:53: tam je víc věcí co tam ve fabrice nedali a ty světla na origo vážně nevypadaj
-> ziza 11.11.13 23:28:53: Zas můj oblíbenec? Tady v okolí je tolik důchodců co si koupej auto a pak s ním nejezděj... to je tak 40 ročně...
Teď mi Vlčák poslal toto ale ty zadní světla mi přijdou jak druhošky z Polska... ale jinak krása i cena tedy
auto.bazos.cz/inzerat/... /FAVORIT-135LS-SBIRKOVY-KU S.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /FAVORIT-135LS-SBIRKOVY-KU S.php
najednou co jich je aukro.cz/skoda-favorit-ma
ska-top-x-evolution-i37022
14235.html
-> PD-TOMMY: už to inzeruje aj tu v inzercii...
-> Nwkt: to som nejak prehliadol
tak potom je prihlasenie 400ecok ak sa nemylim -> Syny: no do prace dobre, len by som sa bal ze mi zoberu premie a 13 plat 

-> castrol: Píše že má eu homologaci ne? Jinak mu asi vypadla jedna nula ne?
-> Syny: Do práce se slovy: Tak jsme v Anglii dostali prémie
-> Syny: Do práce se slovy: Tak jsme v Anglii dostali prémie

-> castrol: Hm hm, to by byla pecka todle si koupit a prijet s tim po prijezdu do CR pred barak a do prace :D
-> Nwkt: az moc podozrele
keby to bolo tak tak by sa to oplatilo aj prihlasit www.homologizacia.sk/ceny
keby to bolo tak tak by sa to oplatilo aj prihlasit www.homologizacia.sk/ceny
-> castrol: Nějak podezřelá ne?
-> mararoad 08.11.13 08:38:39: už jste ho někdo koupili?
-> darklord: ved prave to je jedine co ma na tom aute zaujalo 

-> castrol: sak to sa tak nelesklo ani ked to bolo nove 

-> Skili: kurna ale ju natempoval 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : zatím se ničeho zbavit nechci. mam jen jetou navíc...
-> Tomaso435: A máš nějakou navíc na prodej?
-> MOLSO: ma to taky popis ze to musi fungovat 

-> MisakusX: nene. jen na krátký.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: ja nie, len ma zaujal tento voz :) Je fakt pekný, aspoň na foto, ale dôvod toho klamania sem fakt nevidím.... Kľudne mohol napísať že je po profi renovácii, a nie šalieť ľudí že je to dovoz a omáčky....
-> minno: njn, bežná vec .. zatúžil si po kupátku?
Tomaso435: A náhodou tahleta se ti doma neválí?
aukro.cz/koncovka-vyfuku- skoda-felicia-favorit-comb i-i3669872797.html
aukro.cz/koncovka-vyfuku- skoda-felicia-favorit-comb i-i3669872797.html
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 07.11.13 11:05:40: no tak to teda čumím, to je fakt sila toto.....
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: sak uvidime, co napise, ak napise ku karte
-> minno: no ja fakt nie ...
tak k veci :
údaje z inzerátu : Predam youngtimer v perfektnom stave vhodnu pre zberatela auto ma kompletnu historiu vcetne kopie povodne velkeho tech. preukazu najazdene ma 42000km, auto ma novy lak vsetko je povodne je vyvozovy kus vcetne zadnych opierok hlavy a elektronov apollo, motor bezi ako hodinky auto jazdilo len po suchych cestach len vazny zaujem blizsie info na osobnej prehliadke
skoda-virt.cz/cz/.../1023 4-rapid-white
údaje z reality : RAPID WHITE – môj posledný projekt, rapid som kúpil od prvého majiteľa vo veľmi zachovalom stave a hlavne nebol nikdy vyváraný, auto preslo vymenou blatníkov predného čela a zadného falcu na pravej strane podbehy boli v zachovalom stave, opravily sme ich iba lokálne, dalej po dlhom čase strávenom u lakýrnika (skoro rok…) sa konečne dostala domov kde sme mohli začat kompletovať a rokmi kupované a ťažko zhánňane diely konečne montovať ako béžový interier, zadné opierky hlavy, povodne apolla na zákazku robene puklicky kolies hmlovky atd…
hmm - takže asi až tak povodný stav a vývozový kus to nebude, no ale sme na slovensku ...
tak k veci :
údaje z inzerátu : Predam youngtimer v perfektnom stave vhodnu pre zberatela auto ma kompletnu historiu vcetne kopie povodne velkeho tech. preukazu najazdene ma 42000km, auto ma novy lak vsetko je povodne je vyvozovy kus vcetne zadnych opierok hlavy a elektronov apollo, motor bezi ako hodinky auto jazdilo len po suchych cestach len vazny zaujem blizsie info na osobnej prehliadke
skoda-virt.cz/cz/.../1023 4-rapid-white
údaje z reality : RAPID WHITE – môj posledný projekt, rapid som kúpil od prvého majiteľa vo veľmi zachovalom stave a hlavne nebol nikdy vyváraný, auto preslo vymenou blatníkov predného čela a zadného falcu na pravej strane podbehy boli v zachovalom stave, opravily sme ich iba lokálne, dalej po dlhom čase strávenom u lakýrnika (skoro rok…) sa konečne dostala domov kde sme mohli začat kompletovať a rokmi kupované a ťažko zhánňane diely konečne montovať ako béžový interier, zadné opierky hlavy, povodne apolla na zákazku robene puklicky kolies hmlovky atd…
hmm - takže asi až tak povodný stav a vývozový kus to nebude, no ale sme na slovensku ...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: a nepredávaš ho náhodou ty?
To je jedno koľko km to má, o to nejde, ale vyzerá super. Len cena vysoká. Nový lak o tom by sa dalo diskutovať, auto nemusí jazdiť vôbec a ak stojí na slnku, lak vyšisuje.....

-> minno: a teraz tú o karkulke
mimochodom : 25.06.2008 - Pravidelná 25 600 km 22.05.2012 - Pravidelná 26 508 km 27.08.2013 - Pravidelná26 502 km
ale o to by až tak nešlo .. podstatné je, že auto na 42tis km jazdené len po suchých cestách rozhodne nepotrebuje nový lak ..

mimochodom : 25.06.2008 - Pravidelná 25 600 km 22.05.2012 - Pravidelná 26 508 km 27.08.2013 - Pravidelná26 502 km
ale o to by až tak nešlo .. podstatné je, že auto na 42tis km jazdené len po suchých cestách rozhodne nepotrebuje nový lak ..
-> castrol: no ty pyčoo