skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20383 příspěvků (zobrazeno 11651 až 11700) od 08.01.2010 do 30.03.2025, založil/a Pavel P..
-> stepan 16.09.13 23:45:31: to nejni ani na škodovku
-> stepan: neni
-> Eidy: Na tu první jsem už včera koukal, ale také jsem nějak přes léto vykrvácel finančně kolem baráku takže nic.

-> Eidy: na tu první záležitost se pudu podívat, bohužel faktem je, že "kvalitu" pořádně posoudíš, až to celé spasuješ :(
-> Eidy: Podobně
Ale je samozřejmě otázka jak moc kvalitně ta výměna podlahy a spol proběhla...

Tak tohle vypadá jako super kup.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-110r-k-renovaci-pro dej.php
Kua, škoda, že nemám prachy.
A ještě jedno auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-Skodu-110R-i-bez-T P.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-110r-k-renovaci-pro dej.php
Kua, škoda, že nemám prachy.
A ještě jedno auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam-Skodu-110R-i-bez-T P.php
-> Eidy 16.09.13 19:06:38: hmm, za 150 tis super kup 

-> krup: Asi jsem idealista, ale pokud bych měl možnost pořídit MBX, tak je mi už asi celkem jedno jestli má nebo nemá původní papíry - to auto samo o sobě by mi udělalo radost víc než dostatečnou 

-> krup: Ze zadních blatníků stačí část přes B sloupek. Zbytek se dá udělat z normálního blatníku a zadních dveří. Nebo předek z origo blatníku a navařit na zdravej sedanovej. Už jsem to viděl. Neříkám, že je to sranda, ale lze to. Pak zbejvá jen čalounění a věci na zadní boční okno.
-> Eidy: za mě jsou zásadní zadní blatníky a řešení sloupku, okna, zadní stahovačky, tapce .. -> všechno, co je odlišné od sedanu a co bych (jako případný kupec třeba jen holé boudy) musel obtížně replikovat / dokupovat :)
( je to ale má úvaha, která vychází z neznalosti těchto vozů, třeba se to dá všechno pohodlně obstarat ..)
Cena je, řekněme, na horní hranici tohoto modelu v předrenovačním stavu.
-> dragon_cb_cz: Jasně, "dostat to na Véčka" jde, já bych ale auto bez not nechtěl -> chci "celistvý" a nezpochybnitelný celek - noty, v nich původní barva, vinko, rv, číslo motoru který je v autě .. nejlépe ještě bambilion dobových fotografií od původního majitele = to vše (dle mého) utváří cenu "veterána".
(Ano, je to možná neběžné, ale já to tak prostě mám
)
( je to ale má úvaha, která vychází z neznalosti těchto vozů, třeba se to dá všechno pohodlně obstarat ..)
Cena je, řekněme, na horní hranici tohoto modelu v předrenovačním stavu.
-> dragon_cb_cz: Jasně, "dostat to na Véčka" jde, já bych ale auto bez not nechtěl -> chci "celistvý" a nezpochybnitelný celek - noty, v nich původní barva, vinko, rv, číslo motoru který je v autě .. nejlépe ještě bambilion dobových fotografií od původního majitele = to vše (dle mého) utváří cenu "veterána".
(Ano, je to možná neběžné, ale já to tak prostě mám

je dobře, že pořád MBX jsou 

-> krup: Pokud bude kupní smlouva, tak veteránský papíry nejsou problém, to je to poslední co bych řešil... mě ta cena až tak ujetá nepřijde, když si vezmu jaké vraky se kolikrát prodávají za podobné peníze... tohle vypadá, že na tom možná i budou nějaký neshnilý části...
-> krup: co znamená v tomhle případě kompletní? Shnilý nárazníky jsou stejně cenný jako žádný. Stejně tak všechny ozdoby, páč jsou víceméně shodný s normálním MB. Tady je vepředu kilovej nárazník, což může znamenat (a nemusí), že se s tím majitel zas tak nemazlil. Mě ta cena přijde uhozená.
-> Luky: kdyby měla noty, tak je to cena vcelku přiměřená, zejména je-li to kompletní..
bez not ani prd, reálná je tak 80-100 dle mého :)
bez not ani prd, reálná je tak 80-100 dle mého :)
-> Koblet: cena vskutku lidová 

Tak kdo se jí ujme? auto.bazos.cz/inzerat/...
/SKODA-MBX.php
-> krup: hele nevím, filety nekupuju tak ceny nesleduju ale namátkou sem proletel inzerci a za "obyč" chcou někteří 20-30t takže za tu bez střechy mě to příjde tak nějak normál a navíc podle foto aspon vypadá zachovale, což samo nemusí znamenat reálny stav že ;)
otomoto.cz/osobni-vozy/.. ./skoda-felicia-152000km-9 1227.aspx
otomoto.cz/osobni-vozy/.. ./skoda-felicia-152000km-9 1227.aspx
-> aDAm: jasně, za Feldu v 1A stavu proč ne :)
-> krup: ale tak pokud je to auto tiptop, střecha neponičená tak proč ne
-> Tomaso435: nicmèně na aukru mu někdo přihodil :)
On se asi dozvěděl že felicií MTX bylo asi 28ks, takže si myslí že má jednu z nich.... a ono ne...
-> castrol: hezká pohádka, až na to že to nedělala škodovka ale jednotliví importéři že ;)
levostranný mb z británie www.ebay.co.uk/itm/.../20
0959741403
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mohol to prestavat ,ja som mal tiez socku 

-> castrol 14.09.13 18:24:29: Třeba má pravdu a opravvdu jich bylo vyrobeno pouze 28ks... v téhle konkrétní výbavě. Protože většina jich byly (nejspíš) holátka LX s dvouramenným volantem bez airbagu, s manuálníma zrcátkama, bez serva atd. Tohle je asi první GLX co vidím - včetně propagačních fotek z letáků, tak byly taky vždycky LX co jsem tak viděl...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Vydrž do jara. Jedno také sháním ale teď ho nemám kam uklidit.
Na jaře dodělám ustájení na litříka a erko se také vejde.

-> THOMMY : -> Jarda: ten kto sa o to moc nezaujima toho by asi aj ukecal 

-> castrol: nechtel napsat 28tis. ks? :))) ne bylo jich pry 20tis.ks
-> castrol: Prodávající zřejmě rád vypráví pohádky...
-> krup: SZ

-> Tom.t: to žluté bych vzal :)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: och skoda ho
-> castrol: aj ja rozmýšlam že dám erka preč, nejak neni čas a chuť
-> J3STER: bohuzial je -> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 14.09.13 12:35:50: nechapem co sa to tu deje
-> J3STER: už i karta tady zmizela ..
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Asi zasáhla přítelkyně.

-> J3STER: jo je
-> castrol: Není to erko na loukotích Lubesovo? Zase prodává?

-> Petr98 13.09.13 09:03:41: zrejme mysli a caka na blbca co mu za to tie peniaze da
ani mi nemluvte, ja se jel tuhle pres celou republiku podivat na auto po renovaci, ale bylo udelany dost nekvalitne, takze vlastne pred renovaci, coz jsem taky zjistil az na miste.... :/