skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20383 příspěvků (zobrazeno 11801 až 11850) od 08.01.2010 do 30.03.2025, založil/a Pavel P..
-> TTomas: středy nejsou BBS, to je plzeňskej Metalex podle Drásty.....já mám ty samý.
-> TTomas 30.08.13 20:33:43: Ani ty středy podle fotky nejsou origo BBS
Jestli jste se na to někdo chtěli podívat tak já tam dneska byl a zde je popis...
autobazar.avizo.cz/skoda- 120-120-l-9316715.html
- levý blatník nový, slušně nalakovaný, trefená barva
- levý podběh vyvařený
- pravý blatník původní - koroze maskovaná sklolaminátovým tmelem v hraně odtoku
- pravý práh - spoj blatník práh - koroze maskovaná
- plech v kufru nad klimatizací odsekaný, ohnutý a pak nazpátek zase přišroubovaný asi 4 šroubama
- brzdy komplet zarezlé
- voda z motoru pryč
- bez STK
- bez baterie
- škráblá levá zadní strana za zadním lemem až k čelu - promáčklé
Jinak pořád k světu, zadní kapsy OK, kufru OK, lemy OK, prahy natřené, takže neznámé, nápravy koroze, převodovka total černá - olej všude, motor neznámo, nestartoval jsem, nebly zájem.
autobazar.avizo.cz/skoda- 120-120-l-9316715.html
- levý blatník nový, slušně nalakovaný, trefená barva
- levý podběh vyvařený
- pravý blatník původní - koroze maskovaná sklolaminátovým tmelem v hraně odtoku
- pravý práh - spoj blatník práh - koroze maskovaná
- plech v kufru nad klimatizací odsekaný, ohnutý a pak nazpátek zase přišroubovaný asi 4 šroubama
- brzdy komplet zarezlé
- voda z motoru pryč
- bez STK
- bez baterie
- škráblá levá zadní strana za zadním lemem až k čelu - promáčklé
Jinak pořád k světu, zadní kapsy OK, kufru OK, lemy OK, prahy natřené, takže neznámé, nápravy koroze, převodovka total černá - olej všude, motor neznámo, nestartoval jsem, nebly zájem.
-> m8rinek: No pokud jsou to skutecne stredy BBS, tak limce urcite ne.
-> m8rinek: velice pěkný a zajímavý:-)
BBSka na skodateamu www.skodateam.cz/Kola_4x1
30-img_rChZ.jpg
-> castrol: to je pistaa
-> Pavel P..: Jo tak. No ty svary jsou divný, ale zase podle fotky vypadají hezky. Taky to může bejt plnej materiál u kloubů a trubka mezi nima. Proč ne? Podle to asi nebudou Škodovácký hřídele. I tak podle fotky mi přijdou na LR krátký.
-> Pavel P..: Jo tak. No ty svary jsou divný, ale zase podle fotky vypadají hezky. Taky to může bejt plnej materiál u kloubů a trubka mezi nima. Proč ne? Podle to asi nebudou Škodovácký hřídele. I tak podle fotky mi přijdou na LR krátký.
-> Eidy: on spíš myslí převařený hřídele.. že jsou delší

-> J3STER: ee, v tom "nastavení" jsou schovaný kuličky.

-> Rapidka136: Ty polosy vypadají jako nadstavené Löbra z Garde.
-> Pavel P.. 30.08.13 11:47:09: se divím že mu to seznam nesmazal když tam nemá cenu ;)
tak podle fotek vypadá moc hezky.30 tisíc je asi adekvátní a celkem přiměřená cena.
Mimochodem.Nevíte jaký má odstín barvy ? Ve vzorníku pro rok 1983 jsem nic takového nenašel
-> krup: N onevím.Dal by jsi ty za to 30 tisíc ?
-> kraska98: ne, na fotky skifa cekam :)
-> krup: 30 tisíc i s tím skifem ?
-> kraska98: 30 :)
-> Pavel P..: Zrovna jsem jí tady chtěl dát.Páni.Takový krásný mezityp a ještě se skifem.Tohle je muj sen.Zajímalo by mě kolik by za to chtěl
libová mezitypová GLS... ovšem cena už asi nebude moc lidová
www.sbazar.cz/autoskodacz /.../2963326-prodam-skoda- 120-gls-rv1983-prvni-majit el

www.sbazar.cz/autoskodacz /.../2963326-prodam-skoda- 120-gls-rv1983-prvni-majit el
Hm,i kdyby to fáčko dostal za děkuju,aby bylo v tomhle stavu musel by do něj nasypat aspoň 30,spíš víc plus poměrně hodně práce......nějak nevidím na čem přesně by tady měl vydělat.
-> Don_pepe 29.08.13 17:18:32: takže turbo renovátor jo ? ;)
-> Domajz 27.08.13 06:29:29: Většinou stojej u silnice v zahradě vraky, ty na půl roku zmizej a objeví se v inzerci nový, nejetý, po důchodci, bla bla bla... Jo, věřím že občas něco takovýho tady po okolí i sežene, ale to má doma a neprodává, to co se prodává bych si hoooodně dobře prohlídl zblízka...
-> Kilián: Asi s prodejem nespěchá.. Když občas mrkám na výsledný ceny aukcí sériovek sedmdesátkovejch v Evropě, tak sice kolikrát žasnu, ale eRko za 8 tisíc éček by se v nich asi prodat nedalo..
-> Radek Retro eLeSo: když může prodávat erko za 7 skoda-110.autobazar.eu/uk
/11-id4288115.html a garde za 5,5 tak proč ne rapida za 3,5. jako auta hezký ale zřejmě dobrej kšeftař podle toho jak často prodává tyhle libovky
-> Viliam 28.08.13 11:22:25: ta cena je hodně mimo jako 

-> Tomaso435: ...s malou pauzou v roce 92 

auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda.php pro naivky. není to original:)
-> David.: tak 136jeli pořád. až do 94
-> David.: tak 136jeli pořád. až do 94
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Nadherny-opasek-SKODA-AUT
O.php pásky Škoda :)
-> Tomaso435 27.08.13 19:10:44: to já vím, ale s příchodem těch "špičatých" plus mínus se přestaly vyrábět 136tky a dělaly se jen 135tky v té době ne? favority nemám zase až tak zmáknutý,ale bylo to tak nějak
na ebay jsem narazil na tyto tlumiče pro Hyundai vypadají skoro jako škodovácké

-> růža: víš kolik musel použít odmaštováku aby to vymyl všechno na čistej nastřik aby to moh natřít naleštit a takhle pěkně vyfotit?
-> David.: pokličky se nedělily na 135/6 ale hranatý do konce roku 90. kulatý od 91 ... a pak 93 černý
-> David.: pokličky se nedělily na 135/6 ale hranatý do konce roku 90. kulatý od 91 ... a pak 93 černý
-> Don_pepe: Aha, to jsem netušil.
www.skodaplus.cz/Car/.../
skoda-125-l
a dalsi pekne kary:
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./Skoda-Radpid –130-L.php
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./Skoda-130-Ra pid-rv-1987.php
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./Skoda-rapid. php
a dalsi pekne kary:
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./Skoda-Radpid –130-L.php
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./Skoda-130-Ra pid-rv-1987.php
auto.bazos.cz/inzerat/.. ./Skoda-rapid. php
-> David.: Já myslim že to je nějakej překupník a pokličky jsou mu u zadní části
-> růža 26.08.13 19:42:38: pěknej, akorát za tu cenu by mohl vyměnit ty 136tkový pokličky za správný
-> Don_pepe: zrovna ten faťan, ale nevypadá špatně... A kde ty auta teda bere? A je na nich něco špatného kromě přemrštěné ceny?
-> růža 26.08.13 19:42:38: Jak uvidíš v inzerátu Milan, Šumperk, rači to hned zavři, kde shání těch 30 krásných nových aut po důchodcích ročně? Známá firma...
aha
sorry, já to nečetl, za sadu v tomhle stavu by to bylo fajn :)

Není to zrcátko z Fa Pick-Up? skoda-virt.cz/cz/.../1732
80-zrcatko-s-nocnim-rezime
m-s120
-> krup: Á,SUPER cena za komplet,tedy za kus !
-> krup: co je na tom zajímavýho? vyžraný loukotě za 12tis?

-> m8rinek: Tak nějak. Jede to všude.
-> havlik: Samozřejmě... nějak mi dneska hrabe.
-> dragon_cb_cz: spíš 83-
-> krup: No tak počkat pár let no... teď se testuje 83+?