skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20480 příspěvků (zobrazeno 11951 až 12000) od 08.01.2010 do 19.06.2025, založil/a Pavel P..
-> m8rinek: No jo, práce šlechtí 

-> dragon_cb_cz: Njn to stejně nestíhám :), přijedu si dom na jednu sobotní erekci a zas valim do hákošska :D.
-> m8rinek: Eko možno ojebávat do konce září 

-> Eidy: Tak předpokládám, že to bude takovej spoďák, krouťák všude kam sáhneš, vačkou otevřený do vyšších otáček a protože to není žádná extra třída tak to bude chodit s nezměněnou spotřebou. Respektive se spotřebou dle hmotnosti nohy řidiče.
Něco jako můj motor... hehe :D.
Něco jako můj motor... hehe :D.
-> m8rinek: Ono to není jen těch 5kW. Charakterově mě ten motor strašně zaujal.

-> Eidy: Nevěnoval jsem tomu pozornost, bo mi těch 5kw navíc nepřišlo tak zajímavejch, abych z někoho tahal schnilýho formana :)))
Na boku je samolep Sprint na zadních dveřích tušim doplněn o nápis 75HP a na zadním okně je nálepka Motor Excel, ale jestli to spolu souvisí nevim...
Na boku je samolep Sprint na zadních dveřích tušim doplněn o nápis 75HP a na zadním okně je nálepka Motor Excel, ale jestli to spolu souvisí nevim...
-> m8rinek: To jako na tvým místě bych se o to možná zajímal. Kamarád měl Sprint motor v Rapidu a jezdilo to úžasně.
-> krup: Hehe tak to máš pech už předem, nestihnu se do tý doby dostat ani do Čech...
-> m8rinek: bud rád díky :)
Čím dřív, tím líp :p
(Eko už moc dlouho neobejdeme .. )
Čím dřív, tím líp :p
(Eko už moc dlouho neobejdeme .. )
-> krup: Až se budu v lokalitě pohybovat tak hodim lístek za stěrač a uvidíme :))).
-> m8rinek: jo, podle mě to smysl má, klidně bych to vzal kvůli TP a agregátu :)
resp. stačí mě tp, dekl karbacu, štítky a spodek (blok) motoru :)
resp. stačí mě tp, dekl karbacu, štítky a spodek (blok) motoru :)
-> krup: O jednom nahnilym Sprintoj vim, má smysl se o něj nějak zajímat? Co vše bylo v motoru?
Tak už to vidim.
Tak už to vidim.
-> P@wlos: ne-e, de-facto nic, zásadní je zápis do TP a ten dekl na karbecu, všechno ostatní se popř. dodělá :)
viz.: auta5p.eu/zkusenosti/.../ favorit.php
viz.: auta5p.eu/zkusenosti/.../ favorit.php
-> krup: tam nebyl třeba jiný kód motoru nebo tak něco?
Pro fajnšmekry: auto.aukro.cz/skoda-favor
it-i3480193353.html
Je malá (až zanedbatelná) šance, že je to původní sprint :)
Je malá (až zanedbatelná) šance, že je to původní sprint :)
-> PD-TOMMY: chod do nej 

-> Anacron: 

-> Zazaa: ajo nějak to tu zapadlo mezi vozejčkama...
-> Lukaš12345: ...a s televizí 

-> m8rinek: ale Plho o tom zde jiz 3 dny hovorime :)))
jinak teda Karel ho mel v inzerci uz pred rokem ...
jinak teda Karel ho mel v inzerci uz pred rokem ...
Ovšem tohle je zajimavý auto.bazos.cz/inzerat/...
/GIOM.php
-> Luky: Co by ne? Pokud dosáhneš vhodný otáčky, tak musí fungovat.
-> Luky: tady nějakej místní řízek taky rozpůlil turbo a namontoval na něj miniřemeničku a prej to fungovalo...
-> Eidy: to jako fakt funguje tohle? Já právě (i s ohledem na vzhled ostatních částí auta) myslel, že je to jen nějaký hustoplacebo 

-> Jirk@: Kompresorová část z náklaďáckýho turbodmychadla. O tomhle jsme uvažovali, ale krachlo to na absenci vhodný převodovky do rychla. Jinak je to normální přeplňování kompresorem. Prodávají se přestavbový sady na auta. Bratranec to má v Hondě CTR.
-> Jirk@ 15.08.13 14:16:10: jj, nejspíš přeplňování kompresorem 

-> Pavel P@nkáč: přesně, než se patlat s nějakým vrakem do kterýho zahučí několikrát víc.

-> Pavel P@nkáč: To by tam asi nebyla ta zmínka o splátkách, to bude tak za 60-80 

-> Pavel P..: hmm polestit nacernit popr. neco malo prace pro lakiru a mame libofku skoro bez prace jestli je do 20tis tak bych s kupovanim nevahal:D
auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-100.php
neřešim jak to vypadá, ale copak to tam má místo větráku, nějakej kompresor či co?
neřešim jak to vypadá, ale copak to tam má místo větráku, nějakej kompresor či co?

-> PD-TOMMY 14.08.13 00:57:20: uz si neco uzil 

-> Pavel P..: dneska jsem byl hodit očkem na www.rajveteranu.cz/5513-s
koda-100-722-vyskov
historicky celá lakovaná, teď lokálne "orezlinky", vrčí pěkně, interiér faň a pro vyškováky benefit původních RZ :)
Za 20 je to docela férovy auto :)
historicky celá lakovaná, teď lokálne "orezlinky", vrčí pěkně, interiér faň a pro vyškováky benefit původních RZ :)
Za 20 je to docela férovy auto :)
-> Luky: no vidíš... tak můžeš ke kábru přikůpit další vozítko

-> Pavel P.. 12.08.13 19:46:00: moc zajímavý, zrovna na GIOMy jsem koukal před pár dny v knize Premiéry nadšení a přemýšlel, kde všechny tyhle stavby skončily... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : něco takového se ted prodává?
Jo, k Božence by byl zajímavější :)
Jo, k Božence by byl zajímavější :)
-> krup: Mě se stejně víc líbí ten z užovky a tobě by se taky víc hodil. 

-> Nwkt 13.08.13 19:44:28: bohužel už překupník, utekl mě asi o hoďku :/ Dámu nakonec ukecal asi na 6tis a .. sakra do cestuj-klasikou by to byla pecka :/
-> Nwkt: teraz len cakat kedy sa tu ukaze